En jättebra hemsida, med bra artiklar som man kan ta till hjälp av! Bra utbud och snabba leveranser! Det enda jag saknar är en funktion för att samla sina favoritprodukter på hemsidan, typ en "gilla"... Se mer
Allt om ekologisk hudvård, hårvård, smink och make up. Webbshop och auktoriserad återförsäljare i Sverige. Stort utbud och snabb leverans!
Gamla landsvägen 58, 116 64, Nättraby, Sverige
- kundservice@naturligtsnygg.se
- naturligtsnygg.se
Jag älskar att vi har en så himla bra…
Jag älskar att vi har en så himla bra shop för ekologiska och naturliga produkter i Sverige! Det känns också som att dom verkligen går igenom INCI innan dom tar in ett varumärke. Det känns tryggt. Jag är så petig med innehållet.
Anyway, naturligtsnygg.se en riktig pärla!
Bästa val för en grönare framtid!
Jag har varit en trogen kund hos Naturlig Skönhet i över 10 år, och deras produkter fortsätter att imponera på mig! Vad som verkligen gör NS unika är deras engagemang för miljövänliga och ekologiska produkter som jag kan använda med gott samvete.
Deras sortiment är en perfekt kombination av grön skönhet och hög kvalitet, och jag älskar att stötta ett mindre företag som genuint bryr sig om miljön och hållbarhet. Att välja NS istället för stora, konventionella företag känns som ett enkelt och meningsfullt val för mig – både för min hälsa och för planeten.
Bästa val för en grönare framtid!
Usel kundservice
Usel kundservice. Finns inget telefonnummer att nå de på och de svarar inte på mejl, vilket enligt deras hemsida är enda sättet att nå deras kundtjänst. Känns som ett väldigt oseriöst företag.

Oseriöst företag?
Dom svarar inte på mina mail. Köpte Foundation borsten som dom rekommenderar att man använder hade jag redan hemma. Jag öppnar för att använda men tycker att den luktar illa, den luktar gammalt. Men jag provar den i alla fall, men den är så trög och klibbig så jag har svårt att få ut den ordentligt på huden. Jag får verkligen ta i med borsten och inse att denna klarar inte jag att använda. Den 19/9 skriver jag och frågar om det verkligen ska vara så. Den 26/9 skriver jag igen och frågar efter svar, 3/10 igen. Nu känns det som att detta företag fullkomligt skiter i sina kunder. Dom kan inte ens kommentera inläggen här vad jag kan se. Men kanske det får nästa kund att tänka lite till. För jag kan också säga att det inte är lätt att få tillbaka sina pengar om man skickar tillbaka något.

Svar från Naturligt Snygg
Retur men ingen återbetalning …
Jag har beställt varor som var utgångna på datumet. Mailade då kundservice som skickade retursedel och skulle återbetala mig. Jag returnerade varorna och bad Schenker om kvittens så jag kan se att Naturligt Snygg tagit emot dem och kvitterat ut med signatur. Sedan dess har jag inte fått svar av Naturligt Snygg ingen återbetalning heller av de nästan 3000kr. Så besviken, känner mig lurad.

Lotteri och lurendrejeri
Jag har haft stort förtroende för Naturligt Snygg i mer än 10 år, men nu är jag riktigt besviken! När jag lagt varor i varukorgen så går det plötsligt inte att genomföra ordern. Jag får gissa mig till att det är en vara i min varukorg som inte längre går att köpa. Jmfr att ngn stjäl varor ur din korg i en butik, innan du hunnit betala. Blev irriterad på detta och kontaktade dem om att de måste fixa den här buggen, men får inget svar tillbaka. Blir besviken att jag inte kan fullfölja med de varor jag vill ha, men har i alla fall ett par godbitar kvar. Fyller på med lite ”krafs” för att komma upp i fri frakt. 6 varor totalt. Jag checkar ut och betalar i förskott. När jag idag hämtar mitt paket, så är det bara 4 varor som kommit! Merparten ”krafset” som jag egentligen inte ville ha. Dubbelkollar min order, där det fortf finns 6 varor. Jag har betalat för varor jag aldrig fått och inget meddelande eller svar på mina frågor. Lurendrejeri och ett uselt ordersystem som uppenbarligen inte kan hantera flera kunder i butiken samtidigt. Som kunde måste jag kunna lita på att jag får de varor jag beställer och det kan jag tyvärr inte här! Undvik!

Fina märken och produkter
Fina märken och produkter. Trevligt med en naturlig skönhetsbutik på nätet.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Försvunna varor
Hej! Jag brukar vara nöjd med att shoppa hos er men den här gången har jag inte fått mina varor så det är jag inte nöjd med vilket ju är rätt självklart när jag köpt varor för över 1000 kr som jag ej fått.
Uncover up
Jättebra produkt som är bra för huden
Täcker bra smälter in i huden ger fukt sitter hela dagen
Tack för god service och väl inpackade…
Tack för god service och väl inpackade varor 🌹 älskade det lilla provet.
Snabba leveranser och hög kvalitet på…
Snabba leveranser och hög kvalitet på produkterna.
Bra produkter och snabb leverans
Alltid bra produkter och snabb leverans