Natura Nordic Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Tanken og ideen er enormt god og jeg er fan af alt hvad der er naturligt og uden aluminium. Fik to stk i gave som jeg glædede mig meget til at tage i brug. Desværre viste det sig at jeg ikke kan t... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er begejstret. Jeg kan overhovedet ikke tåle antiperspiranter i nogen form, men kunne selvfølgelig godt tænke mig effekten. Nu har jeg fundet vidundermidlet. Natura Nordic er bare så lækker og d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er simpelthen så glad for jeres deodoranter. De er bløde og lækre og cremede og dåserne kan jeg endda genbruge til alt muligt andet. (fx som rejsekit til cremer mv.) Jeg har gennem mange år brugt... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har prøvet så mange forskellige naturlige deodoranter at jeg efterhånden havde givet op. Indtil jeg prøvede natura nordic Melbourne duftfri og den virker over alle forventninger!! Kan endda bruge skjo... Se mer

Företagsinformation

1. Hygienartiklar
  2. Leverantör av kosmetika och parfymer

Skrivet av företaget

Cream Deodorant lavet på 100% naturlige ingredienser - Aluminiumfri, Plastikfri og Parfumefri. Sikker for gravide og ammende at bruge. Vi har pt fire varianter - alle unisex deodoranter. To indeholder bivoks og to uden (veganske). Vores Eau Claire version er desuden til personer med følsom hud. Deodoranten holder dig fri for lugtgener i op til 24 timer, og vi tilbyder 100% tilfredsgaranti eller pengene tilbage.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

15 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Det giver en god fornemmelse

Det giver en god fornemmelse, at selvom det er lidt man gør for klimaet, er det dog også noget. Og produktet er super godt. Jeg vil gerne fortsætte med at handle hos Natura Nordic, ingen tvivl om det.

19 maj 2023

Jeg er begejstret

Nu har jeg fundet vidundermidlet. Natura Nordic er bare så lækker og delicat i sin lille, fikse dåse.
Dejlig blød og cremet, let at smøre på og den holder svedlugt nede og laver ikke skjolder på tøjet. Jeg har prøvet begge varianter i duftfri, da jeg hellere vil bruge min gode parfume. Den sensitive variant vinder for mig. Jeg er fan.

21 maj 2023

Virker

Købt deodorant creme og det virker virkelig hele dagen - skøn duft - cocus/lime

18 maj 2023

Den er fantastisk! 🤩

Er virkelig glad for min nye "smøre" deo uden duft! Jeg begyndte at reagere på de almindelige deoer man køber i butikkerne - min hals snørrede og jeg begyndte at nyse hele tiden. Derudover synes jeg altid, at jeg begyndte at lugte af sved hen på dagen. Men det kan man IKKE sige om disse deoer 🤩 Jeg købte den sorte bøtte uden duft, og den hvide bøtte med kokosduft. Jeg kan tåle dem begge - men jeg kan bedst lide den uden duft. Jeg er lugtfri hele dagen, og den smitter ikke af på mine hvide t-shirts👍👍I har fået jer en ny fast kunde 🫶 Jeg købte ikke den der træpind til at smøre med, da jeg synes det er nemmere at dosere med en finger - man skal faktisk ikke bruge ret meget, og selvom bøtten ser lille ud, så holder den længe 👍👍 TAK til jer ❤️

13 maj 2023

Drøj i brug…

Har brugt den i en lille uge og indtil videre ingen problemer, dufter godt og ikke for meget. Drøj i brug,- skal kun bruge en klat på størrelse med en lille lillefinger negl.
Hurtig levering.

16 april 2023

Genial deo!!

Første deodorant jeg prøver der rent faktisk virker! Jeg håber at den altid vil eksistere, for ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre uden den! Alle burde kende til denne deocreme. TAK Natura Nordic:-)

12 april 2023

Helt fantastisk

Efter 3 dages brug, virkede det helt som beskrevet. Selv under en lang rejse og efter motion, var jeg helt lugtfri og jeg elsker at jeg ikke lugter af "deo"
Jeg købte kokos og lime og elsker duften, som dog bliver helt neutral kort tid efter påførsel. Ingen irritation og selv lige efter barbering er der slet ingen svien eller ubehag.
Jeg er fan!

26 mars 2023

God konsistens

God konsistens. Jeg brugte ikke antiperspirant inden, så jeg har ikke haft nogen problemer. Jeg bruger produktet hver 3. dag, så jeg syntes ikke det er dyrt.

15 mars 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk produkt og suveræn kundeservice

Deres deodorant creme er fantastiske og virker suverænt godt.Det er en fin pris.
Jeg havde problemer med leveringen, hvilket ikke var deres skyld, men de tog ansvar og handlede med det samme. De får bare min største anbefaling

6 februari 2023

Nemt at bestille.

Nemt at bestille.
Dufter svagt, men godt.
Virker lille i størrelsen, så er lidt spændt på hvor længe den holder...
Virker godt. !
Tænker umiddelbart at det bliver for dyrt i længden.

22 januari 2023

En deodorant der virker.

Har haft svært ved at finde en deodorant der kan holde en hel dag, men indtil videre ser det ud til ar denne her kan, så jeg er en fan.
Er dog spændt på hvor længe den rækker til, da jeg synes prisen er lidt for høj.

20 januari 2023

Det fungere bare!!!

Det fungere bare!!!

Hurtig levering lækre dufte at vælge imellem, virker upåklagelige, jeg har ellers kæmpet lidt med at finde noget der virker en hel dag, men det gør de her altså, prisen er lige i overkanten, måske der kunne oprettes en form for fast kunde pris/rabat.

2 januari 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.