Naprapatlandslaget - Sickla Omdömen 288

TrustScore 5 av 5

4,8

Sickla industriväg 28, 131 54 Nacka, Nacka, SE

Väldigt trevligt bemötande och en kunnig naprapat. Jag känner mig väldigt trygg och bekväm under behandlingarna hos naprapat Ahmet på Naprapatlandslaget i Sickla! Problemen minskar snabbt under behan... Se mer

Bra åtgärder från naprapaten när jag hade problem. Hon hittade orsaken till problemet och jag var återställd efter 3 besök. Har gått tillbaka utan problem och fått skön massage. Hon vågar ta i så... Se mer

Jag tyckte att jag och naprapaten förstod varandra och jag kände mig trygg både vid grundbesöket (ryggskott) och uppföljningen. Jag tycker att det är en fördel att naprapatlandslaget finns på så må... Se mer

Emma visar både proffsigt men också väldigt trevligt bemötande så man känner att man får rätt behandling plus att det går att ställa frågor och bolla tanker. Hon ger realistiska förslag och mål samt b... Se mer

1. Nr. 2 av de 5 bästa företagen i Naprapat
  2. Nr. 2 av de 5 bästa företagen i Kiropraktor

Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!

• Sickla industriväg 28, 131 54, Nacka, Nacka, Sverige

• 010 - 7681030

4,8

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Ni är trevliga och duktiga

Trevligt bemötande och professionellt utförande

29 april 2026

Svar från Naprapatlandslaget - Sickla

Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och utförande. Tack för din recension!

Mycket positiv upplevelse av både…

Mycket positiv upplevelse av både bemötande, kunskap och viljan att förklara.

20 april 2026

Svar från Naprapatlandslaget - Sickla

Vi är väldigt glada att du upplevde ett positivt bemötande, kunskap och en vilja att förklara. Tack för din återkoppling!

Bra och professionellt bemötande

Bra och professionellt bemötande

28 april 2026

Svar från Naprapatlandslaget - Sickla

Vi är glada att du uppskattade vårt bra och professionella bemötande. Tack för din recension!

Fantastiskt!

Man blir väl omhändertagen och får utmärkta tips och råd för fortsatt rehabilitering.

13 april 2026

Svar från Naprapatlandslaget - Sickla

Vi är glada att du känner dig väl omhändertagen och att du fått bra tips och råd för din rehabilitering. Tack för din återkoppling!

Lyhört

Vänligt, lyssnande och massage/behandling på flera ställen. Fick också med mej flera bra övningar

30 mars 2026

Svar från Naprapatlandslaget - Sickla

Vi är glada att du uppskattade vår behandling och de övningar du fick med dig. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss!

Proffesionellt bemötande.

Bra bemötande. Grundlig undersökning för att ta reda på problemet och kunnig naprapat!

24 mars 2026

Svar från Naprapatlandslaget - Sickla

Vi är glada att du upplevde ett bra bemötande och en grundlig undersökning. Tack för din återkoppling om vår kunniga naprapat!

Bra genomgång av kroppen och problem…

Bra genomgång av kroppen och problem som uppkommit i höfter och axlar. All behandling gjor professionellt och med en stor portion skratt och humor.

Kan verkligen rekommendera!

19 mars 2026

Svar från Naprapatlandslaget - Sickla

Vi är glada att du uppskattade vår professionella behandling och humoristiska approach. Tack för din rekommendation och för att du delade med dig av din positiva erfarenhet!

Fick hjälp snabbt

Fick hjälp snabbt. En noggrann och bra genomgång och undersökning.
Kan rekommendera.

17 mars 2026

Svar från Naprapatlandslaget - Sickla

Vi är glada att du fick snabb hjälp och en noggrann undersökning. Tack för din rekommendation, det betyder mycket för oss.

Trygg

Får alltid snabb och nästa hjälpen av Rode. Alltid trygg med Rodes sätt att jobba med mina ryggproblem

17 februari 2026

Svar från Naprapatlandslaget - Sickla

Vi är väldigt glada att du känner dig trygg med Rodes snabba hjälp för dina ryggproblem. Tack för att du delar med dig av din positiva upplevelse!

Mycket bra

Bra , duktig och trevlig personal

12 februari 2026

Svar från Naprapatlandslaget - Sickla

Vi är väldigt glada att du uppskattade vår duktiga och trevliga personal. Tack för din återkoppling!

Riktigt bra!!

Trevligt bemötande, personal med stor kunskap o vilja att hjälpa.

9 januari 2026

Svar från Naprapatlandslaget - Sickla

Vi är glada att vår kunniga personal var hjälpsam och trevlig. Tack för din återkoppling!

Nöjd

Lyhörd personal och rätt hjälp.

2 januari 2026

Svar från Naprapatlandslaget - Sickla

Tack för din recension! Vi är glada att vår personal kunde hjälpa dig på rätt sätt och att du upplevde dem som uppmärksamma.

Jag är mycket nöjd med det trevligaliga

Jag är mycket nöjd med det trevliga bemötandet och den proffsiga behandlingen.

7 januari 2026

Svar från Naprapatlandslaget - Sickla

Vi är mycket glada över att du uppskattade vårt trevliga bemötande och vår professionella behandling. Tack för din recension!