Naprapatlandslaget - Eidsvoll Omdömen 132

4,8

Trondheimsveien 266, 2070 Råholt, NO

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Opplevelsen var god fordi smertene ble gradvis bedre med akupunktur og trykkpunkt.Fikk etterhvert treningsskjema å følge.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tord Føleide har behandlet meg regelmessig gjennom mange år. Han er fantastisk, «leser» meg allerede fra jeg sitter på venterommet. Han har vært uvurderlig i forbindelse med min hofteartrose, har beha... Se mer

Företagsinformation

1. Naprapat

Skrivet av företaget

Naprapatlandslaget er verdens største naprapatkjede. Alle våre klinikker er i kontinuerlig, faglig samarbeid – slik tilbyr vi våre kunder den beste behandling(en) som er tilgjengelig. Helt siden etableringen i 2002 har vi målrettet søkt og tilegnet oss dyktige terapeuter, og på denne måten satt sammen et optimalt behandlingstilbud for våre kunder. Våre terapeuter er høyskoleutdannede Naprapater fra ”Scandinavian College Of Naprapathic Manual Medicine”, med videreutdanning innen manuell medisin.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Fantastisk

Jeg har hatt vedvarende problematikk med prolapser i nakke og korsrygg i mange år, og forsøkt både fysioterapi, manuell terapi og kiropraktor, men dette stedet er det første som virkelig har hjulpet meg. Takket være Tord, en fantastisk naprapat, med sine kunnskaper og ferdigheter, har jeg for første gang på mange år troen på en smertefri hverdag.

12 maj 2026

Svar från Naprapatlandslaget - Eidsvoll

Så fint å høre at du føler deg godt ivaretatt hos Tord:)
Tusen takk for hyggelig omtale og for at du tok deg tid. Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake:)

Magic touch

I had a problem with my shoulder and could not even lift my arm. I got an recommendation from a friend and I have been visiting many other kiropraktors, but Erik Brogeland is such a magician.
I would highly recommend this office to anyone in the Eidsvoll area!

14 april 2026

Svar från Naprapatlandslaget - Eidsvoll

We're happy to hear that you had such a positive experience and that we could help with your shoulder problem. We appreciate you recommending our office to others in the area!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dyktige folk som fikser det meste

Dyktige folk som fikser det meste! Har fått mye bra hjelp her, anbefales!

14 april 2026

Svar från Naprapatlandslaget - Eidsvoll

Takk for fin tilbakemelding og for at du tok deg tid:) Ønsker deg en fin dag videre og velkommen tilbake:)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Topp

Veldig bra kundebehandling og behandling

1 april 2026

Svar från Naprapatlandslaget - Eidsvoll

Så fint å høre. Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Ønsker deg en fin dag:)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Grundig og profesjonell behandling og…

Grundig og profesjonell behandling og oppfølgning. Du er virkelig i trygge hender hos naprapatlandslaget ved Tord. Masse kompetanse og med en utrolig evne til å få deg som pasient til å føle deg sett, hørt og viktig

3 februari 2026

Svar från Naprapatlandslaget - Eidsvoll

Tusen takk for flott omtale. Det skal meddeles Tord!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er veldig fornøyd med Erik

Jeg er veldig fornøyd med Erik. Han tar deg på alvor, lytter, omsorgsfull og blid. I imøtekommende. Forstår hva som må gjøres. Uten hans hjelp ville jeg ikke kunnet løpe slik jeg alltid har gjort. Anbefaler han på det sterkeste

13 januari 2026

Svar från Naprapatlandslaget - Eidsvoll

Tusen takk for flott omtale.

Sterk anbefales

Han er veldig hyggelig og dyktig i jobben sin, og Man kan se gode resultater på kort tid. Jeg kan trygt anbefale han.

23 december 2025

Svar från Naprapatlandslaget - Eidsvoll

Tusen takk for fin omtale

Meget flink behandler

Meget flink behandler Tord. Tydelig og god i kommunikasjon. Jeg merker at behandlingen fungerer. Veldig godt fornøyd.

16 december 2025

Svar från Naprapatlandslaget - Eidsvoll

Takk for omtale. Hyggelig å høre!

Anbefaler 👌

Første gang jeg prøver naprapat, fikk hjelp og god oppfølging. Anbefales 😊

14 november 2025

Svar från Naprapatlandslaget - Eidsvoll

Så hyggelig å høre. Takk for din omtale

God kunnskap

God kunnskap, imøtekommende og løsningsorientert behandler.

31 oktober 2025

Svar från Naprapatlandslaget - Eidsvoll

Tusen takk for fin omtale!

Behandler er dyktig

Behandler er veldig dyktig (Tord)!

9 september 2025

Svar från Naprapatlandslaget - Eidsvoll

Tusen takk! Det skal Tord få høre!

Faglig dyktig

Faglig dyktig. Kunne ikke klart meg uten

6 augusti 2025

Svar från Naprapatlandslaget - Eidsvoll

Tusen takk for hyggelig omtale

gang…

Jeg blir bedre og bedre for hver gang jeg er der. Hyggelige folk.

23 juli 2025

Svar från Naprapatlandslaget - Eidsvoll

Tusen takk for din omtale

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ble tatt i mot på en god måte. Viktig å opprette god dialog mellom pasient og behandler.

Ble tatt i mot på en god måte, hyggelig og imøtekommende behandler .Behandling var basert på pasientens behov/tilbakemelding. Opplevde behandler som lyttende, samtidig som ekspertise og kunnskap gjorde opplevelsen/behandlingen trygg og forutsigbar. Effekten av behandling var ensbetydende god!!🤗

17 juli 2025

Svar från Naprapatlandslaget - Eidsvoll

Tusen takk for flott anmeldelse

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.