Trevlig och kunnig personal inom såväl kundtjänst som utförare (Fredrik P). Mycket glädjande med personal som Fredrik som kommer och utför sitt arbete proffsigt och energiskt. Vi har fått tydlig och b... Se mer

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Nanostone är specialister på rengöring, underhåll och ytbehandling av fastigheter och utemiljöer. Sedan starten 2008 i Danmark har vi hjälpt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner att förlänga livslängden på sten, tak, fasader, träytor och andra utsatta material. Med över 130 medarbetare och erfarenhet från fler än 30 000 fastigheter varje år kombinerar vi professionell service med hållbara metoder och dokumenterad effekt. Vi arbetar bland annat med stentvätt, taktvätt, altantvätt, gräsvård samt förebyggande behandlingar som skyddar ytor mot påväxt, smuts, och alger. Vår styrka ligger i helheten. Vi analyserar varje yta noggrant, anpassar metod och behandling efter material och förutsättningar och genomför arbetet med hög precision. Genom att arbeta med skonsamma, men effektiva metoder säkerställer vi långvariga resultat. Nanostone har kontor i Köpenhamn, Århus, Oslo och Trelleborg och är verksamma i stora delar av Sverige, bland annat i Skåne, Göteborg, Stockholm och Kalmarregionen. Vi är stolta över att kunna erbjuda en trygg helhetslösning där kvalitet, service och kundnöjdhet alltid står i fokus. Vår ambition är att skapa hållbara resultat som inte bara förbättrar utseendet, utan också ökar värdet och livslängden på fastigheter över tid.
Lastvägen 16, 23162, Trelleborg, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Jocke gjorde ett fantastiskt jobb hos oss.
Trevligt bemötande och bra genomförd tvättning.

Svar från Nanostone AB
Jag kontaktade Nanostone för att få taket tvättat. Märker direkt att dom vill anpassa sig efter mina önskemål. Tre dagar senare kommer två killar och tvättar taket. Killarna är själv inte nöjda med resultatet och säger vi kommer imorgon igen med speciellt medel och som vi kommer att spruta på taket och sen tvätta det igen. Första man tänker vad kommer detta att kosta mig. Dom svarar ingenting. Offerten som du har gäller vi vill bara att det ska bil perfekt. Dagen efter så anlitar jag dom för att tvätta min stensättning som jag själv tänkte göra. Resultatet på tak samt stensättning är klanderfritt. Jag har anlitat många företag i över 25 år till huset och måste säga vilka proffs! Om ni behöver hjälp med tvätt av stensättning och tak så tveka inte att anlita detta företaget.

Svar från Nanostone AB
Hade besök av Gustav ( från Kristianstad, Nanostone)
Väldigt professionell, förklarad alla steg i behandlingen av våra stenplattor, mkt. trevligt bemötande. Stenbehandlingen utfördes med noggrannhet och det lilla ”avfall” som blev efter behandlingen togs omhand.
Resultatet blev jättefint. Kan verkligen rekommendera Gustav från Nanostone.
Även trevligt och tillmötesgående kontakt med personalen på försäljningen/ Annemarie

Svar från Nanostone AB
Verkligen ett proffsigt företag med bra kontakt från offert till utförande. Finns verkligen inget att klaga på. Prisvärt, proffsigt och punktligt. Rekommemderas varmt.

Svar från Nanostone AB
Bokade rengöring av sten/markplattor via Nanostone. Det var extremt smidigt vid offertförfrågan, alltid snabb återkoppling i ärendet, bra och tydlig kommunikation.
Ömer var den som kom och utförde arbetet hos oss ute på Tyresö.
Extremt trevlig, kunnig och noggrann.
Kom med bra tips, förklarade de olika stegen som skulle genomföras etc.
Mer än nöjd!
Hoppas att det blir Ömer som kommer även nästa gång, då vi redan har ytterligare ett par saker som Nanostone också skall få ta tag i.
För vi känner oss mycket nöjda med hans arbete.
Rekommenderas varmt!
/Ubbe

Väl utfört arbete!
Tydlig info och bra kommunikation genom hela processen
Tack Jocke!

Svar från Nanostone AB
Grym service, trevligt bemötande och ett kanon resultat 👍🏻

Svar från Nanostone AB
Otroligt smidigt! Från bokning till utfört arbete.
Vi är mycket tacksamma för Jockes arbete ute hos oss!

Svar från Nanostone AB
Vi tog kontakt med Nanostone förra måndagen och fick offert snabbt samma dag. Dagen därpå kom en glad Ömer och påbörjade del ett, tvätttning och algbekämpning. Senare i veckan blev det impregnering och idag utborstning av sand. Allt gjordes snabbt och professionellt. Ömer har varit mycket trevlig och informativ när det gäller vad som alla etapper innehåller.
Kan mycket väl rekommendera Nanostone!

Svar från Nanostone AB
Vi hade besök av Ömer från Nanostone imorse. Superbra genomgång av hur jobbet görs mm. Ömer gjorde ett fantastiskt bra jobb och vi är verkligen SUPERNÖJDA med Ömer & Nanostone. Rekommenderas varmt till den som funderar på att tvätta sin stenläggning.

Väldigt bra. Jag fick snabb service. Duktig personal. Fantastiskt resultat

Svar från Nanostone AB
Utmärkt resultat och mycket proffsigt och serviceinriktat bemötande från Jocke 💯

Svar från Nanostone AB
Ömer på Nanostone gjorde ett gott intryck och arbetet får en fyra.

Svar från Nanostone AB
Gräsvård. Anlitade företaget för att bekämpa klöver i gräsmattan. Tyvärr noll och ingen effekt alls, tvärtom - ännu mer ogräs efter två behandlingar. Reklamation till ingen nytta. Undvik!
Väldigt noggrant arbete i båda besöken. Framförallt imponerad av Jocke som vid det andra tillfället manuellt jobbade bort mycket ogräs innan fogsanden borstades ut. Det som fattas för det högre betyget var att tiden mellan de två tillfällena vart för långt och utanför deras egna instruktion. Därför började det växa en del ogräs mellan stenarna innan fogsanden kom på plats.

Svar från Nanostone AB
Framförallt ett bra och vänligt bemötande av alla inblandade

Svar från Nanostone AB
Killen som var hos oss gjorde ett fantastiskt jobb, service inriktad och proffsig.
Resultatet blev mer än förväntat, helt fantastiskt.

Svar från Nanostone AB
Vi fick proffsigt och trevligt bemötande av Jocke - vi är jättenöjda med resultatet, vår altan fick ett rejält lyft!