Skämtar företaget som säljer dessa
Skämtar företaget som säljer dessa? Det går bättre med ett gammalt lakan. Bluff, bluff och åter bluff!
VARNING! VARNING! VARNING! VARNING!
VARNING! VARNING! VARNING! VARNING!
Företaget verkar vara bluff. De personer som ger positiva omdömen på Nanosparkles webbsida har alla amerikanska namn men påstås bo i Goeteborg eller Soedermalm. Flera av namnen har en Facebooksida, men personerna bor i USA.
Beställde putsduk till lackskada 30 april 2024 har inte fått något paket än,haft mailkontakt bara undanflyckter till svar. Bluffföretag handla inte där, Bara BLUFF
Detta är totalt oseriöst. Jag ville stoppa leveransen då jag läste all mycket negativt om firman tull tillkommer naturligtvis också. Om jag får tillbaka mina pengar är högst tveksamt. Funderar på att ta detta juridiskt vidare nu.
Jag köpte en polerduk från Nanosparkle för att få bort en lackskada från min bil, betalade detta med mitt kort den 7 oktober med 324 kr ink frakt.
Sedan kom det ett paket i tullen som jag skulle betala ytterligare drygt 100 kronor i tull för, vilket jag naturligtvis inte gjorde, då jag redan betalat frakt.
Nu har jag fortfarande inte fått någon polerduk, när jag mejlar den mejladress de anger får jag bara konstiga svar, att de inte hittar mitt ordernummer osv.
Nu har jag gjort en kortreklamation hos banken, jag kommer nog aldrig att få någon vara.
Vill varna för detta företag, rena bluffen. Att Facebook låter dem fortsätta att annonsera, jag ser annonsen fortfarande då och då.
Varför får de ens annonsera på youtube? Allt för pengarna 🤣
Efter lite kontroll på denna "tygbit" på övriga bilföretag så blir man både ledsen och arg vad gäller pris och funktion!
Jag har inte köpa någon produkt från Nanosparkle och tänker heller inte göras detta. Att reparera lackskador på en bil är mycket svårt och kräver noggrannhet samt yrkesskicklighet. Deras reklam är för bra för att vara sant och är inte sann, det bekräftar tidigare inlägg.
Detta företag har inte hållit vad som de utgett sig att lova. Det har tagit 3 månader för en liten sak att nå Sverige och det är inte alls vad jag beställde.Plus att jag fick betala 65 dollar= 600 sek Frakt skulle vara fri.
Det var inte alls vad jag beställt. Fel färg och alldeles fel material.
Firman Nanosparkle annonserar på Youtube, ingen håller koll på kvaliteten! Tydligen rena bedrägeriet! Numera kollar jag alltid firmor, som annonserar via FB mfl sajter, på Trustpilot, en jättestor hjälp! Tack Trustpilot för att Ni tar upp omdömen även om firmor som inte registrerade hos Er!