Nanny direkt gav mig vid första kontakt ett pålitligt intryck. De har varit lätta att arbeta med och levererat på en proffsig nivå genom hela samarbetet! Som Bröllopskoordinator är det viktigt att kun... Se mer
Vi väl väldigt nöjda med nanny direkt! De har hela tiden sett till att det känns bra för oss och att vi känner oss trygga vilket vi har gjort hela tiden. De följer konstant upp om hur det går och om m... Se mer
Tycker att nanny direkt har en mycket bra affärsidé och servicen per telefon och email är fantastisk! Det som kan förbättras är 'löftet' om hjälp hemma under passning (tex när barnen sover). Jag ha... Se mer
Det var förste gång jag har använd nanny eller barnpassning service och det var för ett kort tillfälle och jag var nervös hur det ska gå för min 4 år gammal son men vår nanny var så trevlig, lugn och... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Nannytjänster på era villkor
Kaptensgatan 24, 21151, Malmö
- 010-3333 125
- kundtjanst@nannydirekt.se
- nannydirekt.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Omtyckt och pålitlig nanny
Vi har sedan en tid tillbaks använt oss av Nanny Direkt. Det har fungerat jättebra. Den nanny som vi har är väldigt omtyckt av barnen. Hon tar egna intiativ till olika aktiviteter med dem.Hon är punktlig och ansvarsfull.
Vi är med än nöjda :)
Min dotter är jättenöjd och då är jag också det.
Det gick snabbt för min dotter att få kontakt med sin nanny och det har fungerat utmärkt varje gång trots att min dotter endast är 15 månader och otroligt mammig.
Jag har stort förtroende för Fanny.
Vi är mycket nöjda!
Vi är mycket nöjda med vår nanny Maite! Hon är pålitlig och trevlig och underlättar mycket vår vardag.
Proffsigt och pålitligt
Snabba i kontakten och måna om personlig service. Nuvarande nanny är mycket duktig och pålitlig.
Julia är pålitlig och initiativrik!!
Vår nanny är väldigt pålitlig och förtroende ingivande. Tar egna initiativ och är påhittig. Väldigt omtryck av barnen. Hon är snäll och stresstålig men kan vara hård och bestämd när det behövs om det behövs.
Proffsigt
Proffsig administration och duktiga barnvakter. stort engagemang från personalen!
Mer än plikten kräver
Nanny Jane kom i god tid hem till oss och vann barnens hjärta omgående och inte långt efter vann hon vårt. Hon visade intresse direkt för vad barnen ville visa och berätta och vår son tog hennes hand och viskade i hennes öra vilket var hans sätt att visa att hon var mer än godkänd inom fem minuter. Det kändes tryggt att lämna våra skatter i hennes trygga vård. När vi kom hem hade hon parat ihop otaliga par strumpor som legat och plågat oss länge. Barnen som tryggt i sina sängar och allt kändes jättebra. Vi tackar för fantastisk service med värme och leende och mer än plikten kräver :-)