Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

En yderst professionel, tillidsfuld og venlig oplevelse som pÄ alle mÄder var til ug med kryds, bolle og slange!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Vi skiftede fra gas til varmepumpe FĂžrste tlf mĂžde var med support og det var en ren fornĂžjelse Det er dygtige/venlige mennesker som installerede hos os Gennemgang af produktet fĂžr de forlod ma... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jamen det fungerer bare at have NĂŠrvarme. De passer og plejer det hele, kommer til tiden, og holder Ăžje med at det kĂžrer som det skal. Og hvis ikke bliver man ringet op, og fortĂŠller hvad man skal g... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

NĂŠrvarme Danmarks servicepartner foretog et serviceeftersyn af vores varmepumpe i begyndelsen af maj 2026. Det forlĂžb fuldstĂŠndig efter aftale og til fuld tilfredshed. God og sikker service med venl... Se mer

Företagsinformation

1. Leverantör av termisk energi
  2. Elproduktion
  3. Leverantör av förnybar energi

Om NĂŠrvarme Danmark A/S

Skrivet av företaget

NĂŠrvarme Danmark er kendt for vores:

- Luft/vand varmepumper (leje, kontant eller finansieret)
- Luft/luft varmepumper med aircondition (leje, kontant eller finansieret)
- Intelligente husbatterier (leje, kontant eller finansieret)
- SolcelleanlĂŠg med batteri og AI-styring (kontant eller finansieret)
- Ladeboks og ladestander (leje, kontant eller finansieret)
- Konkurrencedygtige elaftaler (i koncernen)
- Elproduktionsaftaler, sÄ du kan sÊlge din overskudsstrÞm

Grunden til vores hĂžje kundetilfredshed

Som kunde i NÊrvarme Danmark fÄr du kvalitet og god kunderÄdgivning fra start til slut. Du fÄr vagttelefon 24/7.

NÊrvarme Danmark er en del af Fonden SEF, der i sin formÄlsparagraf arbejder for at fremme den grÞnne omstilling i Danmark. Vi dÊkker hele Danmark - ogsÄ de ikke-brofaste Þer, og tilbyder abonnementslÞsninger pÄ fx luft til vand varmepumpeanlÊg, der hvor det geografisk kan vÊre svÊre at fÄ finansiering. Vi er ikke sat i verden for at skabe profit til aktionÊrer.

NÊrvarme Danmark er enkelt at fÄ. Enkelt at have. Og helt enkelt at betale.

Hvad fÄr du som kunde i NÊrvarme Danmark?

Luft til vand varmepumper

Du kan leje, kÞbe kontant eller vÊlge en attraktiv delbetalingsordning, nÄr du anskaffer en luft til vand varmepumpe hos os. Uanset, hvad du vÊlger sÄ fÄr du et komplet luft til vand varmepumpeanlÊg i hÞj kvalitet fra VÞlund, DVI eller Panasonic. Som udgangspunkt er det en komplet installation med varmtvandsbeholder, buffertank, cirkulationspumpe m.m. Det skyldes, at det sikrer dig hÞj komfort og effektiv drift. Hvis du Þnsker det - fx har pladsmangel eller I kun er to husstanden, sÄ kan en pladsmÊssigt mindre lÞsning med en gennemstrÞmningsvandvarmer installeres. VÊlger du som mest populÊre lÞsning "Varmepumpe pÄ abonnement" (leje), sÄ betaler du kun 7.500 kr. i opstart og herefter stÄr vi for alt - det Ärlige lovpligtige serviceeftersyn, reparationer og et nyt anlÊg, nÄr det er udtjent. Der er ingen uforudsete ekstraregninger. PÄ den mÄde gÞr du noget godt for miljÞet. Og din pengepung. Slip bare bekymringerne. Du kan hurtigt se din forventede pris pÄ en varmepumpe her. Helt enkelt.

Luft til luft varmepumper

OgsÄ her kan du leje, kÞbe kontant eller vÊlge en attraktiv delbetalingsordning. Panasonic varmepumpen kan ogsÄ bruges som aircondition pÄ de varme sommerdage og nÊtter. Du kan tÊnde for varmen pÄ din mobil, sÄ der er varmt og dejligt - eller kÞligt - nÄr du ankommer til sommerhuset eller hjemmet.

Med vores lejelÞsning kan du bare ringe, sÄ fÄr du hjÊlp hurtigt. Vi stÄr for en komplet installation. LÊs mere og se priserne her om vores luft til luft varmepumper.

Husbatterier - intelligente husbatterier til forbrugsoptimering og netbalancering

Et intelligent husbatteri – er bĂ„de til dig uden solceller og dig med solceller. Husbatteriet optimerer dit elforbrug, sĂ„ husbatteriet lades op, nĂ„r strĂžmmen er billig, sĂ„ du kan bruge den, nĂ„r strĂžmmen er dyr. Derudover tjener du penge gennem netbalancering. LĂžsningen kan opgraderes, sĂ„ den kan levere nĂždstrĂžm, nĂ„r strĂžmmen gĂ„r – kontakt os og hĂžr mere. LĂŠs mere og fĂ„ et uforpligtende tilbud pĂ„ vores husbatterilĂžsning her: husbatteri.

SolcelleanlĂŠg med batteri og AI-styring

VÊlger du en komplet lÞsning med solceller hÞj kvalitet og med 25 Ärs produkt garanti, batteri, hybridkonverter og det hele styres med AI, sÄ fÄr du en lÞsning, du bliver glad for. Det er ret smart og giver en stor besparelse pÄ elforbruget. LÊs mere og fÄ et uforpligtende tilbud pÄ vores solceller.

Ladeboks i dansk design

Ladeboks i flot dansk design inkl. installation. KĂžb eller lej.

Elaftale med fordele

Elaftale, hvor du opnÄr stor mÄnedlig rabat pÄ leje af luft til vand varmepumpen eller luft til luft varmepumpen. Elaftalen er via vores sÞsterselskab SEF Energi, der to gange er kÄret til at have Danmarks mest tilfredse elkunder. God og personlig kundeservice, elpriser time for time og konkurrencedygtige priser er blandt Ärsagerne til den hÞje kundetilfredshed.

Kontaktuppgifter

1 stjÀrna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

HÄndvÊrkerne

Flinke hÄndvÊrkerehÄ

18 juni 2025

Hej Erich

Tak for din anmeldelse. Det er nogle flinke og dygtige hÄndvÊrkere. Det er vi glade for, du ogsÄ oplever.

Super dygtige

Super dygtige. Vil anbefale til andre. đŸ€—đŸ€—đŸ€—đŸ€—đŸ€—đŸ€—đŸ€—đŸ€—

16 juni 2025

Hej Kunde

Tak for din anmeldelse her og for at anbefale os til andre đŸ€—đŸ’š

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

blev kontaktet at der var fejl efter

blev kontaktet at der var fejl efter service ver afsluttet
skulle kÞre hjem fra camping for at lÄse ham ind igen
90km i alt

13 juni 2025

Hej John

Tak for din feedback. Vi er kede af at hÞre om din oplevelse og forstÄr din frustration over at skulle kÞre en lang distance for at lÄse vores tekniker ind. Fejlen var et defekt printkort, sÄ varmepumpen ikke kunne komme op at kÞre. Det beklager vi.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Hurtig og nemt forstÄeligt service

Hurtig og nemt forstÄeligt service eftersyn pÄ vores varmepumpe, alle ting blev forklaret sÄ man forstod det med det samme

10 juni 2025

Hej Steen

Tak for din anmeldelse. Godt at hĂžre, at du oplever en god service.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Ham der var og sétte den op var utrolig

Ham der var og sĂŠtte den op var utrolig sĂžd og rar. Og de var hurtig til at kĂžre bestillingen igennem. Kun ros her fra

5 juni 2025

Hej Kim

Det er vi glade for at lÊse. Tak for roserne og din anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Der er tjek pÄ tingene.

Der er et generelt indtryk af, at der er tjek pÄ tingene.

2 juni 2025

Hej Bent

SĂ„dan skal det vĂŠre đŸ’Ș Tak for din anmeldelse.

Du ringer bare, hvis du fÄr brug for hjÊlp 70 22 12 14.

Flink tekniker

Flink tekniker - der fortalte, hvad han havde gjort - sÄ fint

Hej Dorte

Tak for din anmeldelse og alle stjernerne ⭐⭐⭐⭐⭐

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Det er godt at anlĂŠgget bliver tjekket

Det er godt at anlÊgget bliver tjekket. Men mangler tilbagemelding om det kÞrer Þkonomisk mÄlt op mod andre lignende anlÊg.

Hej Leif

Tak for din anmeldelse. Der er flere parametre, der har indflydelse pÄ, hvor effektivt varmepumpen kan kÞre - fx boligens isoleringsgrad og krav til komfort (varme og varmt vand). Det gÞr en direkte sammenligning svÊr. Du kan kontakte serviceafdelingen pÄ 70 22 23 12.

Opgaven blev udfþrt meget

Opgaven blev udfÞrt meget professionelt. Gode svar og forklaringer pÄ spÞrgsmÄl. Tidsplan for besÞg blev overholdt.

Hej Poul

Tak for din anmeldelse.

Godt at lÊse, at du fÄr en professionel service og gode svar pÄ dine spÞrgsmÄl.

Alt har fungeret perfekt fra dag 1 og

Alt har fungeret perfekt fra dag 1 og vi har aldrig haft et stop . Servicen med eftersyn har ogsÄ vÊret helt i top sÄ alt i alt kan vi kun anbefale nÊrvarme til alle

Hej Birgit

Tak for din fine anmeldelse. Godt at alt har fungeret perfekt - og ellers ringer du bare 😊

Som altid dygtig medarbejder

Som altid, en meget ordentlig og kompetent medarbejder!!

22 maj 2025

Hej Else

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at rose min kollega. Det siger jeg videre 😊

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Meget fin service og god information

Meget fin service og god information inden serviceeftersynet. Man bliver ringet op, tiden bookes, servicemontĂžren ringer inden og klarer hele arbejdet selv, og afslutter og Ăžnsker en god dag.

21 maj 2025

Hej Christian

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever en god service.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Hurtig og glidende proces fra

Hurtig og glidende proces fra bestilling til varmepumpen var installeret. God service og god opfĂžlgning.

21 maj 2025

Hej Rikke

Tak for din anmeldelse og alle stjernerne ⭐⭐⭐⭐⭐

Godt at lĂŠse, at det har vĂŠret en hurtig og god proces.

God oplevelse

Vi fik installeret en luft til vand varme pumpe. VVS folkene var meget kompetente.
Kan varmt anbefales.

30 april 2025

Hej Helle

Tak for din anmeldelse - den er vi glad for ☀

Du ringer bare pÄ 70 22 12 14, hvis du fÄr brug for hjÊlp.

Fint produkt

Fint produkt. Nydelig installation og god service

2 maj 2025

Hej Rico

Tak for din anmeldelse og alle stjernerne.

Kvadratisk, praktisk, god - er sĂ„dan en varmepumpe â˜ș

Kompetent tekniker.

23 april 2025

Hej Tommy

Tak for din anmeldelse - og for alle stjernerne â˜ș

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer