Nærva Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har i et lille år brugt Nærva shampoo og balsam bar og er yderst tilfredse med dem. Har det godt med at de ikke er fyldt med kunststoffer, men er helt naturlige. Har fået genoprettet min naturl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var meget skeptisk, da jeg bestilte shampoo og balsam, jeg har meget fint og tyndt hår. Men er blevet meget positiv overraskede. Mit hår føles lidt tykkere, efter 14 dage, behøver ikke at vaske h... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Købte 2 stk. shampoo bar uden den store forudgående undersøgelse af indhold. Men de er faktisk rigtig gode, skummer dejligt i håret, og føles fantastisk blød på huden. Tror jeg skal have prøvet b... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lækre produkter, som virker drøje i brug. Jeg har citrus versionen, som er frisk og skøn i duften. Eneste lille ønske er lidt kanter på bakken til shampoo og balsam, så de ikke sejler ud over det hele... Se mer

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

177 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har købt shampoo og balsam bar

Jeg har købt shampoo og balsam bar, jeg synes mit hår var blevet, på godt jysk, træls, her i oa. Efter første gangs vask, kunne jeg ikke mørke nogen forskel overhovedet... Men her efter tredje gang, er mit hår meget blødere og meget nemmere at have med at gøre, og skal ikke vaskes så tit, som med alm. shampoo. Den bedste anbefaling herfra.

31 juli 2025

Godt produkt

Hurtig levering, jeg er meget tilfreds med både shampo og balsam.

9 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg handler gerne her igen…

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos True Danish. Jeg købte shampoo bar og balsam bar. Leveringen var super hurtig, og pakken indeholdt ovenikøbet en sød lille ekstra gave: en sæbeholder og en hæklet sæbepose – det var en virkelig fin gestus! Produkterne dufter skønt, ligger godt i hånden og efterlader huden og hår lækkert og frisk. Alt i alt en rigtig god oplevelse med både service og kvalitet. Firmaet har et bæredygtigt og inspirerende præg, som jeg sætter pris på. Jeg handler gerne her igen!

10 juli 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Har været godt tilfreds i et par uger nu

Jeg ledte efter en tea tree shampoo da jeg længe har brugt en receptpligtig mod hovedbundsproblemer, og så stødte jeg på den her. Hver gang jeg har prøvet en anden shampoo, er problemerne vendt tilbage. Men denne gang er det blevet bedre vask for vask. Så det håber jeg bare fortsætter.

19 juli 2025

Lækre og nemme at bruge

Lækre, virkelig nemme at bruge og fungere også i fint hår!
Dog synes jeg indpakningen godt kunne være lidt mere “præcis” uden halvt afrevet indpakning. Det er det førte indtryk man som køber får og skal derfor sidde lige i skabet!
Alt i alt anbefaling herfra🤩

16 juli 2025

Dejligt og dansk

Har prøvet internationale produkter af samme type i flere år, men vil hellere bruge et dansk.
Indkøb er hurtigt og enkelt og glæder mig nu til at prøve shampoo og balsam.

13 juli 2025

Rigtig fin oplevelse

Rigtig fin oplevelse. Kontaktede kundeservice. Hurtigt og venligt svar. Shampooen er mega god. Efterlader håret vildt blødt og lækkert 🤗

7 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig et godt produkt!

Virkelig et godt produkt!
Jeg skrev til virksomheden før jeg handlede, for at være sikker, da jeg ikke kendte den. Jeg fik hurtigt svar og forsikring om at jeg trygt kan handle der.
Købte to shampoo- og to balsambars.
Er meget begejstret efter brug i 14 dage. Håret er helt rent og virkelig blødt. Begge bars har en mild, frisk og naturlig duft.
Jeg kan nøjes med at vaske håret en gang om ugen også selv om jeg bruger hårprodukter.
Jeg handler helt sikkert hos Truedanish igen!

22 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er yderst godt tilfreds med…

Jeg er yderst godt tilfreds med shampooen og balsamen, ens hår bliver så dejligt blødt og behageligt, et plus er at der skal ikke bruges ret meget inden det skummer.Har lige bestilt en ny portion til at ha med på ferie👍 Har anbefalet produktet til flere af mine venner🤗

1 maj 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.