Nærva Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har i et lille år brugt Nærva shampoo og balsam bar og er yderst tilfredse med dem. Har det godt med at de ikke er fyldt med kunststoffer, men er helt naturlige. Har fået genoprettet min naturl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var meget skeptisk, da jeg bestilte shampoo og balsam, jeg har meget fint og tyndt hår. Men er blevet meget positiv overraskede. Mit hår føles lidt tykkere, efter 14 dage, behøver ikke at vaske h... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Købte 2 stk. shampoo bar uden den store forudgående undersøgelse af indhold. Men de er faktisk rigtig gode, skummer dejligt i håret, og føles fantastisk blød på huden. Tror jeg skal have prøvet b... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lækre produkter, som virker drøje i brug. Jeg har citrus versionen, som er frisk og skøn i duften. Eneste lille ønske er lidt kanter på bakken til shampoo og balsam, så de ikke sejler ud over det hele... Se mer

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

177 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fantastiske produkter og kundeservice

Jeg bruger hårshampoo og balsam bar.
Udover at jeg synes produkterne virker godt og dufter dejligt, har jeg også lagt mærke til at jeg ikke skal vaske mit lange hår så ofte som før, da det ikke klasker sammen.
Kundeservicen er helt i top, søde mennesker og hurtig reaktion.

16 mars 2026

Et super godt produkt

Et super godt produkt, der lever fuldt ud op til det de lover. Mine forventninger til shampoo bars var ikke høje, men disse gør det godt.

23 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har meget langt hår og vil gerne passe på miljøet 💚

Jeg har meget langt hår (ned over rumpen) og fældede en del. Derfor var jeg spændt på spændt på hvordan shampoo- og balsambar virkede på mit hår. Efter 3 gange, fælder jeg næsten ikke, der er meget få hår i min børste efter brug. Håret er nemt at rede ud, og er dejlig blødt og levende. Men min største glæde handler om alt det plastikaffald jeg undgår, og det samme gælder de miljømæssige belastninger som alm. shampoo medvirker pga. unødvendige kemikalier. Jeg kommer helt klart til at fortsætte, og har også købt et sæt til min datter.
Tak fra mig og moder jord 💚

28 februari 2026

Absolut fantastiske produkter.

Absolut fantastiske produkter.
Jeg er især glad for produkterne med citrongræs duft.
Mit hår har seriøst aldrig haft det så godt!!
Og så er servicen i øvrigt også ret go:)

19 februari 2026

Dejligt produkt

Dejligt produkt, jeg svømmer en del og har langt hår. Shampooen er lækker og dufter skønt. Balsamen har jeg det lidt sjovt med for det føles så anderledes end det jeg plejer at bruge, men jeg må sige mit hår er dejligt blødt

13 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Shampoobaren er et fint produkt

Shampoobaren er et fint produkt. Dufter godt og skummer dejligt.
Har ikke prøvet balsam, da det ikke bruges til mit hår.
Varen kom hurtigt, pænt pakket ind. Lækkert med en sæbeholder til, endda uden beregning.

6 februari 2026

Fået blødere hår

Jeg hår meget tykt hår med en del grå hår i. Efter kemoterapi er mit hår blevet tørt og filtrer helt enormt. Shampoo og balsam bar virker til at gøre mit hår blødere. Men tænker barerene bliver svære at håndtere, efterhånden som de bliver mindre.

6 februari 2026

Klar anbefaling

Både shampoo og balsam virker rigtig fint og gør håret blødt og glansfuldt. Begge dele har en dejligt duft og er nem, at bruge.
Kundeservice har også været rigtig god og hurtig til at svare.
Det er ikke sidste gang jeg køber her 😊

23 januari 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ikke helt som forventet

Lever ikke helt op til mine forventninger. Der er ikke til 50+ gange vask i barerne og de bliver meget uhandy når de bliver mindre. Det havde været nemmere på flaske.

24 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er den bedste shampoo og Balsam jeg…

Det er den bedste shampoo og Balsam jeg har prøvet 🤩👌. Jeg har noget meget vanskeligt hår. Mine hårstrå er utrolig fine og skrøbelige, samtidig både krøller og kruser mit hård. Der skal ikke meget til at ødelægge det. Jeg har prøvet 117 forskellige produkter og gode råd gennem årene 😵‍💫🥴. Men jeres shampoo og balsam er første gang jeg prøver noget som gør en positiv forskel, det er fantastisk 🤩. Og så elsker jeg at det er dansk, det er miljø venlig, det er naturprodukter uden unødig tilsætningsstoffer, og det er vegansk 😍. Jeres krops sæbe er jeg også helt pjattet med 🤩 den er rigtig go til min hud 👌😍. Jeg døjer med tør hud, og der er rigtig mange produkter som min hud ikke tåler. Men igen fordi jeres produkter er så milde og fri for alverdens unødig og kemisk skidteras så er det helt perfekt til min hud 👌🤩.
For alt hvad i står for og jeres skønne produkter, så får i alle de stjerne jeg kan give ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ samt et kæmpe 😄 og 🙏🤍 herfra

19 januari 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.