Nabelo Omdömen 532

TrustScore 1 av 5

1,1

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det er den absolut dårligste kundebehandling, jeg har været udsat for. Produktet jeg købte viste sig, ar være ubrugeligt. Derfor skrev jeg, at produktet ville jeg returnere. Det kunne ikke lade sig gø... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

1 stjerne, fordi man ikke kan give mindre. Hold dig langt væk! Bestilte flyvende kattelegetøj, sjov reklame, trykker på linket og bestiller. Fortryder umiddelbart efter, fordi jeg checkede herin... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

HOLD JER VÆK - ABSOLUT 0 STJERNER!!! Forfærdelig hjemmeside.. dårlig service .. kan ikke få tilsendt en returlabel som burde være ligetil!!! Vil ALDRIG bestille derfra igen..

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

“Mobile phone video amplifier enlarged screen magnifier” Køb 1 og få 1 gratis, men pengene er smidt lige ud af vinduet. Skærmen er noget tyndt bras der overhovedet ikke virker. Snyd og bedrag. Køb a... Se mer

Företagsinformation

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 9 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

tror det er bedrageri

tror det er bedrageri, har prøvet at købe lampe på tilbud ,de siger det er dansk firma, gudskelov accepterede de ikke mit kort og mobilpay virker heller ikke , så hold fingrene langt væk fra dem
har sendt bank oplysninger flere gange, desværre , så nu venter jeg bare på banken .

9 december 2025

Temu er bedre.

Temu er bedre..
Jeg har købt et rygholdnings bælte hos temu, og tænkte at jeg ville have et i bedre kvalitet osv...
Har nu fået mit fra jer, det endnu mindre end det jeg har og det er endnu dårligere kvalitet, og når jeg sammenligner de to bælter kan jeg at det fra jer er ikke rigtigt lavet... Det snor sig, ligegyldigt hvordan det anvendes. Jeg gider ikke bruge tid og kræfter på jer eller forsøge at få byttet eller pengene retur, det bare tabte penge, og en dårlig oplevelse

6 december 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg bestilte to hunde jakker

Jeg bestilte to hunde jakker. De ankom også efter en del tid og svarede til det jeg havde bestilt på nær størrelsen. På daværende tidspunkt anede jeg ikke de kom fra Kina. Jeg troede det var et dansk firma.

Problemet opstår så øjeblikkeligt fordi begge jakker er alt for store til mine hunde, på trods af at jeg havde målt dem og rettet mig efter målene på hjemmesiden. De har to forskellige størrelser og den lille jakke var for stor til min store hund.

Jeg kontakter Nabelo for at returnere dem og få mine penge retur, men returningen skal foregå med track&trace til Kina. Dvs. at jeg kommer til at betale næsten det samme for at sende dem retur som jeg oprindeligt betalte for jakkerne - for måske at få mine penge tilbage. Det kommer jo så an på om Nabelo vurderer at jeg kan få mine penge tilbage og det stoler jeg ikke helt på ud fra andre anmeldelser jeg har læst.

Så, hvis man ikke ligefrem er ligeglad og har penge nok, så er det nok ikke en god ide at handle med Nabelo, hvis der er noget galt med leveringen når man modtager den.

Enten skulle der følge en returlabel med i pakken, så man ikke skal betale for at returnere pakken, eller også skulle det være muligt at sende til en lokation i DK, hvor jeg bor.

Ærgerlig oplevelse.

2 december 2025

Købte hundehårsfjerner

Købte hundehårsfjerner - de skulle fungere lidt som grydelapper som man gnider frem og tilbage - megasmart. Men der kom et produkt som var så bløde at i stedet for at rulle hårene sammen var det produktet der rullede sammen- mega blødt materiale som nok var et 10 kroners produkt fra Temu.
Jeg kunne selvfølgelig godt få lov til at returnere dem med fik et returbeskrivelse på kinesisk- så megabesværligt at man opgiver.
Så hold jer langt væk fra dette firma.
Du kan få de samme produkter på Temu til meget lavere priser og så yder Temu sgu bedre service med hensyn til returnering.

3 november 2025

KØB ALDRIG NOGET HER

Jeg skriver KØB ALDRIG NOGET HER de sende frem og tilbage hvorfor det ikke er levert det var dao der skulle lever og der har jeg ikke modtage noget fra og dao siger jeg skal kontak nabelo og de mener at dao skal gøre noget frem og tilbage frem og tilbage.😠

19 november 2025

Øv...

Bestilte en neglegel der, som ønsket, ikke involverede UV lys. Der fremgik ihvertfald ikke af salgssiden. Efter afprøvning af gelen (med kinesiske bogstaver fremfor genkendelig tekst) måtte jeg konstatere at gelen ikke hærdede. Kontaktede Nabelo, der responderede at gelen krævede UV lys, men mit næste køb ville være 20 % billigere for ulejligheden. Har efterfølgende anskaffet mig UV belysning og må erkende, at gelen er af utroligt ringe kvalitet, tyndtflydende, skræller af på få dage og kræver utallige lag, så jeg næsten er solbrændt og udtørret af processen. Så nu glæder jeg mig da inderligt til at handle med dem igen for at opnå mine 20 % rabat... 😖

21 november 2025

Jeg høre intet.

Jeg høre intet.. får ingen ordre bekræftelse på mit køb .. skrevet så mange mails ..
Hold jer langt væk fra at købe her !!!!!! Det er at smide penge ud af vinduet ..

18 november 2025

Svindlere

Svindel hele vejen igennem hold jer langt væk de snyder og bedrager , får ikke det man bestiller😡😡😡🤮🤮🤮🤮

15 november 2025

SVINDELFIRMA SENDER FRA KINA

Har dansk webadd. Sender fra Kina og når man ønsker at returnere skal varen sendes til KINA . Det koster over 300 kr i porto !! Svarer sjældent på mails og de har nu 4 gange sendt returformular på FINSK ! Jeg bor i DK og har bedt dem om 4 gange nu at sende på et sprog jeg forstår

10 oktober 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.