Tilaamani baretti ja Rovaniemi myssy ovat hyvälaatuisia ja istuvat ihanan hyvin. Sen lisäksi tilasin jo toistamiseen vaaleanpunainen lammas -palashampoo, joka on aivan loistava tuote. En tarvitse enää... Se mer

Materiaalit ja mallit ovat aivan ihania!! Värejä on paljon. Olen valmis maksamaan kotimaisesta ja hyvästä laadusta. Olen neulonut monelle sukulaiselle tuotteita ja ovat todella pitäneet. Ainoa puut... Se mer

Minä tilasin kaksi baskeria ja olen niihin hyvin tyytyväinen. Molemmat on tehty hyvin ja kauniisti ja molemmat istuvat päässäni kuin nakutettu! Hiukan vanha ja kulunut takkini sai kuin uuden ilmeen,... Se mer

Upeat tuotteet, tosi nopea toimitus ja sujuvaa kommunikointia. Erityismaininta tuotteiden herkullisista väreistä, rakastan etenkin teidän erilaisia turkoosin ja lilan sävyjä, jotka poikkeavat muiden k... Se mer

1. Butik för modeaccessoarer
  2. Klädbutik
  3. Garnbutik
  4. Damklädesbutik

Myssyfarmi is a farm-based design company from Pöytyä, Finland. Our every Myssy is knitted by a real Myssy Grandma in Pöytyä. We get our unique hand-dyed yarn from a local herd of Finnsheep. Everything is organic and original in our farm and nothing is cool in Pöytyä. Except when winter hits these parts.

4,8

Alla omdömen

39 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Tekemispaketti

Ostin tekemispaketin. Täydellinen kokonaisuus ja onnistunut lopputulos.

21 juni 2025

Svar från Myssyfarmi Ltd

Ihana kuulla, hienoa että olet onnistunut!

Ostettu tuote ei vastaa myyntikuvia

KnikKit ei ollut kuvatunlaisesti pakattu vaan sain langat ja ohjeet niin kuin olisin ostanut ne erillisinä. Maksoin tuotteista silti enemmän, vaikka knikkit oli 30 % alessa. Tein tästä reklamaation ja minulle luvattiin pieni rahallinen hyvitys tai postitse toimitettu uusi pakkaus joka olisi lähempänä tilaamaani. Valitsin rahallisen korvauksen ja kysyin miten sen kanssa menetellään. En saanut enää vastausta, enkä siis korvaustakaan. Lanka ja ohje oli hyvät mutta jos tuotetta myydään vääränlaisen kuvauksin joka ei vastaa todellisuutta ja asiakaspalvelu ei toimi kunnolla niin hinta-laatu suhde ja koko myssyfarmin ideologia kärsii ikävällä tavalla.

22 juni 2025

Hei!
Pahoittelut viiveestä vastauksessa, kesälomat ovat tuoneet ruuhkaa asiakaspalveluun. Vastasin sähköpostiin ja tein hyvityksen.
Kiitos palautteesta, otamme sen vakavasti. Neulonnan iloa joka tapauksessa! Uskon, että valmis neule palkitsee ihanuudellaan. Mari farmilta.

Toukokuussa toimitusajat venyivät

Toukokuussa toimitusajat venyivät jopa yli viikon mittaisiksi. Tein toukokuussa monta neulontapakkaustilausta. Viikkoa ennen äitienpäivää tekemäni tilaus postitettiin vasta äitienpäivän jälkeen.

20 maj 2025

Svar från Myssyfarmi Ltd

Hei! Kiitos palautteestasi ja pahoittelut venyneistä toimitusajoista. Olemme ottaneet tästä opiksemme ja tiedotamme paremmin jos tulee viivästyksiä. Yksi merkittävä syy neulontapakkauksista luopumiselle on ollut nimenomaan lankojen varastonhallinnan hankaluus ja värjäämisen aiheuttama viivästys toimituksiin. Toivottavasti tuotteet ovat kuitenkin olleet ihania!

Kaksi kolmesta tehty

Myssy ja baretti neulottu, hoodie menossa. Lanka on aivan ihanaa, varsinkin se puolukanpunainen sävy. Selkeät ohjeet ja nopea toimitus.

21 april 2025

Svar från Myssyfarmi Ltd

Ihana kuulla, mukavia neulontahetkiä jatkossakin! :)

Ihana lämpimän sään neule

Toimitus oli erittäin nopea. Pusero ei ole vielä aivan valmis, mutta hyvältä näyttää. Lankaa on mukava neuloa ja ohje vaikuttaa selkeältä ja helppolukuiselta.

21 februari 2025

Hei, ihana kuulla! Kivoja neulontahetkiä! t. Mari

Parasta neulojalle

Nopealla toimitukselle oikeaa villalankaa ja hyvät ohjeet.

25 januari 2025

Svar från Myssyfarmi Ltd

Kiitos, kiva kuulla että sait tilauksen nopeasti. :)

Not worth the money

Socks purchased in October 2024 already developed holes. Tried to contact them about this but no response. Feel utterly cheated by their lifelong warranty.

2 oktober 2024

Svar från Myssyfarmi Ltd

Hi, sorry this review has not been answered, the email answer we have sent though. Yes, we give lifetime warranty to our products and we are truly sorry that you have misunderstood the concept. If the product breaks, we will fix it or repair it. BUT if the product simply wears out due to hard rubbing, it is not under the warranty. This seldom happens with beanies and hoods, sometimes due to hard rubbing of the neckline of the jacket. However, there are no wool socks in this world that would last for a lifetime in weekly use or when it comes to that, any other socks either. We are sorry, but such a socks cannot be made as socks are imposed to hard rubbing in use.

Nopea toimitus

Nopea toimitus, tuote vastaa kuvausta ja helppo tehdä tilaus.

23 oktober 2024

Kiva kuulla, kiitos hyvästä palautteesta! - Hanna / Myssyfarmi

Ihana rypsiöljy

Ihana rypsiöljy! En tiennyt että tällaista voi olla olemassakaan. Sattumalta ostin kerran enkä sen jälkeen enää mitään muuta rypsiöljyä ole ostanutkaan. Tuoksuu ihanalta kun lämpenee pannulla. Hyvänmakuista.

24 september 2024

Hei! Mahtavaa kuulla! - Hanna / Myssyfarmi

Tuotteet tulivat todella nopeasti

Tuotteet tulivat todella nopeasti. Tein tilauksen sunnuntaina ja lähetys oli perillä tiistaina. Neulontapaketit ovat kauniita ja inspiroivia. Ohjeet ovat selkeät. Innolla odotan millainen lopputulos on!

22 september 2024

Hei! Mukavaa kuulla, iloa neulomiseen! - Hanna / Myssyfarmi

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis