Nothing to comments, just update and I don't remember signing anything, it's okay not to refund also . Just update you records. I DO NOT SIGN UP ANYTHING FROM YOU GUYS
i give 5 stars even im a little upset before i starting this membership and honestly i dont know how to use it i thought just only one time paying but its continuing,and because of that i was panic an... Se mer
Quick answer. Efficacity in order to cancel a paiement all months (but I didn't give my right to put a abonnement when I only bought something on line a few days before...).
Ingen aktuell inbjudningshistorik
I don't know how I got to this page
I don't know how I got to this page, I didn't order anything.
Emma
I am taking back my positive review i had to go to the bank to get my money refunded. This is a scam guys watchout . They ddnt cancell any thing they are continuing deducting the money as purchase. But u dont anything that u have purchased from them
Really appreciate your fast response
Really appreciate your fast response
Todo excelente la atención muy buena y…
Todo excelente la atención muy buena y eficaz, muy conforme con el servicio, recomendado 100% gracias por tú ayuda Eugene
This is the worst...they have got my…
This is the worst...they have got my money from my account without any knowledge of me. Everyone should careful from like these liers.
God kundeservice fra Diamond
Daisy reached out to me “Issue…
Daisy reached out to me “Issue Addressed”, “Thank you Daisy”)
Bonne expérience à refaire sans…
Bonne expérience à refaire sans hésitation
Excelente atención…
He tenido una situación por solucionar y gracias a la fantástica atención y disposición de Kenny todo ha sido muy sencillo. Gracias por la atención.
Valorar el apoyo.
Quiero valorar el apoyo que me brindó en todo momento el equipo de mypenpaperco durante mis inquietudes y solicitudes, estas situaciones hacen una buena experiencia para el cliente y a mi personalmente me sirvió.
Saludos y gracias.
Good at sorting things out
Mary contacted me"
Mary contacted me", "Issue addressed," "Good service,"