Super ervaring met Myopen Media
Super ervaring met Myopen Media. Snelle reactie. Proffesionele werkzaamheden.
Myopen Media is uw betrouwbare partner als het gaat om het produceren van hoogwaardige videocontent en TV-producties. Met onze uitgebreide expertise en creatieve benadering helpen we ondernemers in verschillende sectoren om hun merk te versterken en hun boodschap effectief over te brengen. Of u nu een verhaal wilt vertellen, uw werkgeversmerk wilt versterken of adembenemende dronebeelden wilt vastleggen, bij Myopen Media staan we klaar om uw visie tot leven te brengen. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen verhaal te vertellen heeft. Daarom nemen we de tijd om naar u te luisteren en uw behoeften en doelen te begrijpen. Op basis daarvan creëren we video's die niet alleen uw bedrijf professioneel presenteren, maar ook een persoonlijke touch hebben die resoneert met uw doelgroep. Ons toegewijde team van professionals beschikt over geavanceerde apparatuur en technologieën om hoogwaardige videocontent te produceren die indruk maakt. We streven naar visuele perfectie en werken nauw samen met u tijdens het hele productieproces om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet en uw boodschap op de meest impactvolle manier overbrengt. Naast het produceren van video's, bieden wij ook uitgebreide ondersteuning op het gebied van videomarketing. We begrijpen dat het creëren van geweldige video's slechts het begin is. Het is net zo belangrijk om ervoor te zorgen dat uw video's de juiste doelgroep bereiken en maximale impact hebben. Daarom helpen we u graag bij het ontwikkelen van een effectieve videomarketingstrategie en het promoten van uw video's op diverse platforms, waaronder sociale media. Kortom, bij Myopen Media streven we ernaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met hoogwaardige videocontent en TV-producties. Wij geloven in de kracht van visuele communicatie en zijn vastbesloten om uw boodschap op een boeiende en gedenkwaardige manier over te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw zichtbaarheid te vergroten en uw doelen te bereiken met video.
Keizergracht 62, 1015CS, Amsterdam, Nederländerna
Super ervaring met Myopen Media. Snelle reactie. Proffesionele werkzaamheden.
John is zeer toegankelijk en benaderbaar en reageert snel. Feedback wordt snel opgepakt en het contact verloopt erg prettig.
Het is prettig samenwerking met John, hij komt keurig na wat hij belooft.
Snelle productie van een korte bedrijfsfilm over mij als Website Coach. Zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat.
Professioneel en creatief team dat echt luistert naar je wensen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar professionele videoproductie!
Het uiteindelijke resultaat van deze samenwerking was zeer kundig, aantrekkelijk en professioneel. Daarnaast was het ook nog eens heel plezierig om met het team te mogen werken. Zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.
Wij waren in het begin behoorlijk nerveus om aan dit project deel te nemen en voor de camera te staan. Tijdens de opnames werden we heel goed begeleid. Ik stotterde af en toe, maar daar was niets van terug te zien in het eindresultaat.
Het was een mooie ervaring en het heeft een prachtige bedrijfsfilm opgeleverd.
Mooie ervaring! In eerste instantie wilden we alles op een bepaalde manier gefilmd hebben, maar na het ontvangen van advies hebben we het toch anders aangepakt en het resultaat is stukken beter geworden dan wij hadden gehoopt. Het team was echt professioneel en de opnames verliepen gestroomlijnd, met een vleugje humor. Ik kan dit team zeker aanbevelen!
Ik heb een fantastische tijd gehad tijdens mijn stageperiode bij MyOpen Media BV. Vanaf dag één voelde ik me welkom en gewaardeerd als echt lid van het team. Het was een geweldige kans om praktijkervaring op te doen en te leren van professionals die daadwerkelijk gepassioneerd zijn over hun werk.
Het team van MyOpen Media was uiterst behulpzaam en ondersteunend gedurende mijn hele stageperiode. Ze gaven mij de kans om te werken aan echte projecten en me te verdiepen in verschillende aspecten van TV-producties. Ik waardeerde het enorm dat ze naar mijn ideeën en feedback vroegen en deze ook serieus namen en mij aanmoedigden om mijn eigen creativiteit en initiatief te tonen.
Al met al kan ik MyOpen Media BV zeker aanbevelen als een geweldige plek om stage te lopen! Het was een ongelooflijk waardevolle ervaring die mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling heeft verbeterd. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en de ondersteuning die ik ontving tijdens mijn stageperiode bij MyOpen Media BV.
Ontzettend bedankt!
Ik heb leuke opnames achter de rug. Het professionele team stelde mij op mijn gemak. Ik kan het team van MyOpen Media van harte aanbevelen.
Thijs Swinkels
Zanger & Pianist
Zeer goed contact gehad met John en zijn team. Dachten proactief mee in de ontwikkeling van onze video en zonder moeite werd er extra tijd en energie in gestoken om tot het beste resultaat te komen.
Vanaf moment 1 prettig contact gehad met John en zijn team. Netjes ontvangen in Hilversum voor de opnames van het Franchise Journaal. Geweldig om eens te ervaren hoe dit in zijn werk gaat. Van tevoren alles goed besproken en er was zelfs nog ruimte voor wat kleine aanpassingen. John en zijn team zijn ook nog bij ons op kantoor geweest, een paar weken later, om wat beeldmateriaal te maken voor het item. Ook dit was een prettige ervaring en erg professioneel. We zijn daarom ook erg blij met het eindresultaat en kunnen niet wachten tot we op tv en Videoland te zien zijn.
Alles was proffesioneel geregeld. Ze zijn erg vakbekwaam. Goede ervaring gehad. We zullen zeker vervolg projecten doen..
Team is bij ons geweest voor opnames. Gaan erg professioneel te werk. Was goede en gezellige samenwerking. Voor herhaling vatbaar.
Het is altijd prettig samenwerken met Myopen Media. No nonsense, vlotte reacties, mooie producties, leuk contact. Ik vind het bijzonder fijn dat John zo supportive is naar de Tiny House beweging toe, en altijd klaar staat met aanmoedigende woorden. Zijn werk helpt ons positief in the picture te komen.
Fijn bedrijf om mee samen te werken en voor te werken. Transparant, goede communicatie en prettig in de omgang!
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.