Jeg er i dag gået ud af salonen glad over at ha fået så god en behandling.Frisøren Fie er så dygtig til alt hvad der kræves indenfor frisør faget .Endvidere er hun sød,et meget blid og behageligt menn... Se mer
Det här tycker kunderna
Rigtig god vejledning hos Camilla med indtryk af høj faglig-og teknisk viden. oplevelse af at hun hurtigt forstod mine ønsker. Meget tilfreds med resultatet. Yngre frisør (måske elev) der skyllede far... Se mer
Företaget har svarat
Jeg var ude i virkelig dårlig tid med at få en tid til klip og farve inden et bryllup og kunne derfor kun få en tid til klip. Efter min klipning spurgte jeg, om der var mulighed for at få en farve... Se mer
Företaget har svarat
Det er altid en fornøjelse at komme hos My og Holger. Man bliver altid taget imod med et smil og god energi! Jeg er blevet klippet af mange forskellige frisører i deres tre saloner, og alle har simpe... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Første gang kommer du måske for at blive klippet eller få farvet dit hår. Næste gang håber vi, du kommer for noget mere. Fordi du har forelsket dig i den ånd og den stemning, der kendetegner My og Holger. Udover at tilbyde nogle af byens bedste frisørbehandlinger gør vi en dyd ud af at skabe en rar oplevelse og et hyggeligt rum, hvor du føler dig velkommen. Et sted, hvor du kan læne dig tilbage og kan slappe af. Og hvor du bliver mødt af et smil og en service, du ikke finder hvor som helst.
Kontaktuppgifter
Boulevarden 12, 13, Jyllandsgade 13, Nørregade 10, 9000, Aalborg, Danmark
- 98 11 14 11
- myogholger.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Altid positiv oplevelse
Altid positiv oplevelse. God tid og imødekommende personale 😊 top prof ❤️❤️

Det var mega fedt
Det var mega fedt, fik lige det jeg ønskede. Havde bestilt tid hos Lenette, som var super god til at hjælpe med at oversætte mine tanker til lige den frisurer jeg ønskede.

Svar från My & Holger
Jeg er så glad for at komme her
Jeg er så glad for at komme her. Alle er så søde og hjælper mig med det jeg har brug for og spørger om. De er også søde til at gætte sig til hvad jeg har brug for. Jeg kan varmt anbefale.

Svar från My & Holger
Tobias er en helt fantastisk lg…
Tobias er en helt fantastisk lg empatisk fyr - fangede præcis hvad jeg gerne ville med mit hår

Fantastisk vejledning og betjening
Jeg oplever altid en rigtig god og grundig vejledning af Camilla. Det er altid en god oplevelse at komme i salonen, hvor man bliver mødt med smil og venlig og professionel betjening

Virkelig god service
Virkelig god service, spørger om man har brug for noget - hjælper hvis man ikke er tilfreds og opfylder virkelig ens behov!!

Svar från My & Holger
Altid høj professionalisme og nærvær
Altid høj professionalisme og nærvær - elsker at kommer hos Mu og Holger.

Svar från My & Holger
Altid virkelig god service og skønt resultat
Altid virkelig god service - og en super fint resultat 💚 Camilla er super skøn og kompetent!

Service
Altid go service. Kan varmt anbefales. Er kommet der i snart 15 år

Svar från My & Holger
Smilende og venlig personale.
Det er et venlig og smilende personale man møder i My og Holger Jyllandsgade.
Man føler sig altid godt taget imod. God service, god klipning.

Super sød frisør
Super sød frisør. Go stemning i salonen trods travlhed.
Go pris for touch up bundfarve.

Svar från My & Holger
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos…
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos my og Holger! Min frisør Emilie var super dygtig og god til at finde frem til hvad der passede mit hår ift farve og placering, så jeg følte mig i trygge hænder og Sesi gav også rigtig god service! Jeg vil altid vælge denne frisør igen.

Svar från My & Holger
Dygtig frisør og dejlig stemning
Jeg er virkelig glad for mit resultat hos My & Holger. Laura ramte lige præcis det, jeg havde i tankerne og hvad mit hår havde brug for. Det er altid så dejligt og afslappende at være i salonen, så dejlig energi – lidt som en lille wellnesspause i hverdagen.

Svar från My & Holger
Flot resultat og rigtig god service
Fik lavet reflekser af Emma i Nørregade. Super flot resultat, god service.
Jeg kommer igen 🤩

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.