Älskar MyMOWO! Grym träningstjänst som erbjuder pass för alla smaker med proffsiga instruktörer till peppande musik. Här finns något för alla humör och behov, från tre minuters rörelsepaus i kontorsst... Se mer

1. Skola och utbildning

Informationen kommer från olika externa källor

Är du redo för att komma igång att röra dig mer? På MyMOWO kan du träna när och där du vill, på ett sätt som passar dig. Välkommen att bli medlem redan idag!

4,5

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Stort utbud av hemmaträningspass som…

Stort utbud av hemmaträningspass som alltid är väl genomtänkta. Många instruktörer som har olika stil så man hittar sina favoriter. Jag gillar att passen inte är så långa. Det finns inga ursäkter, man hinner alltid träna!

14 april 2026

Bra men det kräver disciplin

Bra men det kräver disciplin - finns mycket träning för alla- många varianter, för nya och vana motionärer. Mycket bra koncept men själv har jag svårt att ta mig tiden att göra programmen. Ska ge det en till chans och hoppas jag hittar en rutin med MyMowo för det är en bra idé.

5 januari 2026

Jättebra

Jättebra! Blev förvånad över hur mycket jag tyckte om MyMowo, lätt att använda och kul att man checkar av pass som genomförts som en liten ”vinst”. Kommer absolut vilja fortsätta använda!

15 december 2025

MyMOWO - en toppenbra rörelsemix

MyMOWO tycker jag är toppenbra för möjligheter att röra på sig med duktiga inspiratörer och matchande musik. Med hjälp av MyMOWO går det enkelt att motionera hemifrån och få det att bli av. MyMOWO har också en mycket användbar funktion där det går att mixa ihop egna pass genom att matcha ihop valda delar av motionspass med proffsiga inspiratörer.

31 december 2025

Bra pass som passar alla

Bra pass som passar alla. Jag är ingen ”träningsmänniska”, avskyr att bli svettig men även för mig finns en träning och meditationer som är helt fantastiska. Påbörjat ett träningsprogram där jag känner att de helt hittat den träning som passar mig. Rekommenderar

23 november 2025

Träning man hinner med

Jag jobbar som undersköterska och rör mig visserligen en del på jobbet. Behöver dock mer variation på rörelser och har svårt att få tiden att räcka till. Med MyMowo hinner jag träna och det är både roliga pass och upplagt så man kan utföra passen efter egen förmåga.

7 juli 2025

Lättillgänglig träning

Lättillgänglig träning - som blir av- med inspirerande instruktörer! Bra utbud samt passens längd är perfekta (inte för långa, för då är det lätt att låta bli) Mina favoriter är bland annat Frida Lindström, Charlotte Althin, Frida Stein Ödén samt Ida Fors Källstrand L… Men det hade varit roligt med livesändningar ibland.

28 juni 2025

Har polisanmält detta företag

Har polisanmält detta företag. Det har dragits pengar från mitt konto och företaget menar att jag tecknat ett abonnemang, vilket jag aldrig har gjort. Innan jag såg debiteringen hade jag aldrig hört talas om företaget. Trots upprepade försök att få hjälp och återbetalning vägrar företaget lösa problemet. Saknar också telefonnummer. Oseriöst och otrevliga!!

2 maj 2025

Så himla bra!

En kanonbra sida som också finns som app. Jättemånga olika träningspass att välja bland och oftast med alternativ för hårdare eller lättare varianter i passen.
Instruktörerna är väldigt duktiga, roliga och peppande vilket gör att man tränar med ett stort leende på läpparna :)

5 oktober 2023

För mig är Mymowo perfekt

För mig är Mymowo perfekt, jag kan få till träning vart jag än befinner mig, om jag är själv med barnen eller tillsammans med familjen eller vänner eller som sommar då det regnat mycket och jag inte velat gå ut och springa i regnet. Vi är ett gäng tjejer i varierande åldrar (14-87 år) som har yogat varje morgon på bryggan på landet. Ett favoritpass har varit Basyogan som alla kunnat göra oavsett vana eller krämpor. MyMowo gör att jag får till träningen trots barnens alla aktiviteter och andra åtaganden. Ibland räcker det med 30 minuter och ibland är det kvällsyoga som jag behöver för att hitta lugnet. Variationen av både intensiv och lugn träning är perfekt för mig. Sen tycker jag om att få klasser skickade till mig, så jag inte behöver fundera vad jag ska träna.

26 augusti 2023

MyMOWO har fått igång mig igen efter…

MyMOWO har fått igång mig igen efter många års uppehåll sedan jag flyttade ut på landet utan närhet till gym. Dessutom passar det mig perfekt att få träna ensam när det passar mig och vad som passar mig. Finns ett otroligt stort utbud. Det går att sätta ihop egna program, eller köra de som finns. Kort eller länge.

16 augusti 2023