Jag var tydlig när jag sa att jag inte var intresserad av att söka något lån, ändå gjordes en kreditupplysning och låneansökan, det är helt oacceptabelt att det får gå till på detta vis, jag fick ring... Se mer
Blev uppringd av en person på Myloan. Personen skulle skicka ett mail till mig med information med förevändningen att de kund erbjuda lån med ränta runt 2%. Direkt efter samtalet trillade det in e... Se mer
Väldigt omdömeslöst att ringa till folk om lån man inte vill ha och dessutom tillofördelaktiga villkor. Det värsta av allt är att ni tar kreditupplysning hoss UC som jag inte heller har godkänt, detta... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
MyLoan är en oberoende låneförmedlare som behandlar din ansökan hos flera banker och kreditinstitut för att hjälpa dig att hitta det bästa lånet för just dig. MyLoan är en del av Insplanet Försäkringsförmedling AB, org. nr. 556699-1179.
Grevturegatan 5, 100 41, Stockholm, Sverige
- 08 - 51 000 050
- info@myloan.se
- myloan.se
Har inte besvarat negativa omdömen
Spelar ingen roll hur många gånger man…
Spelar ingen roll hur många gånger man avanmäler, man blir inte av med dem .
De är sämsta ställe de ringer och…
De är sämsta ställe de ringer och lägger på när jag svarar, nästa gång de gör detta kommer jag kontakta alla banker som de samarbetar och säga vad jag tycker om my loan
Är nöjd med detta lån
Dålig service
Enkel och smidigt
Smidigt och bra
Mycket smidigt och enkelt
Mycket smidigt och enkelt att ansöka om lån och ta del av erbjudanden. Enda tänkbara förbättringspotentialen är att kunden själv kan söka kontakt om rådgivning önskas, istället för att säljare ska ringa upp, främst med tanke på att det kan vara svårt att ta emot samtal för den som befinner sig på arbetet.
Felaktig info ledde till telefonterror
De sa att de skulle skicka info jag kunde se på, och att jag sen kunde kontakta dem om jag tyckte det var intressant.
Men sen ringde det flera gånger om dagen för att höra om jag sett på infon. Detta gjorde mig så irriterad att jag beslutade att inte ens se på låne förslaget.
Dessutom skickade de vidare förslag till ett annat företag som verkade tro att jag gått med på att flytta mitt lån till dem.
Detta ledde till att jag fick flera samtal av dem oxå och blev bombaderad av sms om att jag måste gå in och aktivera mitt ”nya” lån
Mycket bra service och uppföljning
Fick mycket bra information och service samt bra uppföljning, kan verkligen rekommendera er till andra kunder.

Svar från MyLoan
Jag har inte bett om att få låna pengar…
Jag har inte bett om att få låna pengar av er var vänligen och stryk mitt namn mobilnr får jag höra mer av er ska jag polisanmäla er för trakasseri

Svar från MyLoan
Mycket nöjd tack
Oprofessionella
Missar 2 samtal under morgonen, när jag väl ringer upp och säger att jag hade missat dessa samtal så lägger dem på i örat. Oprofessionellt.
Bra hjälp god service kunnig säljare
Snabba och god bemötande
Snabba och god bemötande. En nöjd kund särskild bästa rådgivara är William lindvall på myloan extra + till honom.
Räntan
De tänker för mycket på räntan. Lite för mycket tjat, vill man inte ta ett lån så vill man inte.
Bra bemötande.