Jag var tydlig när jag sa att jag inte var intresserad av att söka något lån, ändå gjordes en kreditupplysning och låneansökan, det är helt oacceptabelt att det får gå till på detta vis, jag fick ring... Se mer

Blev uppringd av en person på Myloan. Personen skulle skicka ett mail till mig med information med förevändningen att de kund erbjuda lån med ränta runt 2%. Direkt efter samtalet trillade det in e... Se mer

Väldigt omdömeslöst att ringa till folk om lån man inte vill ha och dessutom tillofördelaktiga villkor. Det värsta av allt är att ni tar kreditupplysning hoss UC som jag inte heller har godkänt, detta... Se mer

1. Finansiella tjänster

Informationen kommer från olika externa källor

MyLoan är en oberoende låneförmedlare som behandlar din ansökan hos flera banker och kreditinstitut för att hjälpa dig att hitta det bästa lånet för just dig. MyLoan är en del av Insplanet Försäkringsförmedling AB, org. nr. 556699-1179.

2,0

Dålig

TrustScore 2 av 5

3 tn omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Mycket smidigt och enkelt

Mycket smidigt och enkelt att ansöka om lån och ta del av erbjudanden. Enda tänkbara förbättringspotentialen är att kunden själv kan söka kontakt om rådgivning önskas, istället för att säljare ska ringa upp, främst med tanke på att det kan vara svårt att ta emot samtal för den som befinner sig på arbetet.

2 mars 2020

Felaktig info ledde till telefonterror

De sa att de skulle skicka info jag kunde se på, och att jag sen kunde kontakta dem om jag tyckte det var intressant.
Men sen ringde det flera gånger om dagen för att höra om jag sett på infon. Detta gjorde mig så irriterad att jag beslutade att inte ens se på låne förslaget.
Dessutom skickade de vidare förslag till ett annat företag som verkade tro att jag gått med på att flytta mitt lån till dem.
Detta ledde till att jag fick flera samtal av dem oxå och blev bombaderad av sms om att jag måste gå in och aktivera mitt ”nya” lån

2 mars 2020

Mycket bra service och uppföljning

Fick mycket bra information och service samt bra uppföljning, kan verkligen rekommendera er till andra kunder.

22 februari 2020

Härligt att höra Monica!

Du är varmt välkommen åter framöver.

Trevlig dag!

// Vilhelm

Ni är sämst och fattar inte ett Nej

21 februari 2020

Svar från MyLoan

Det låter som något inte gått rätt till här, återkoppla gärna till oss via telefon så undersöker vi närmare vad som hänt och försöker hitta en lösning åt dig.

Enkelt och snabbt

21 februari 2020

Svar från MyLoan

Tack för ditt fina omdöme!

Jättekul att vi kunde hjälpa dig hitta en lösning.

Bra😃

Bra😃
Hälsningar Dragana

Svar från MyLoan

Härligt att höra Dragana!

Du är självklart välkommen åter framöver, ha en fin dag :)

// Vilhelm

Jag har inte bett om att få låna pengar…

Jag har inte bett om att få låna pengar av er var vänligen och stryk mitt namn mobilnr får jag höra mer av er ska jag polisanmäla er för trakasseri

Svar från MyLoan

Det låter som något gått snett här Barbro, ring gärna in till oss så undersöker vi närmare vad som hänt.

Telefonnummer: 08-51 000 050

Funkade bra.

Toppen att höra Bert!

Jättekul att vi kunde hitta en bra lösning åt dig.

Oprofessionella

Missar 2 samtal under morgonen, när jag väl ringer upp och säger att jag hade missat dessa samtal så lägger dem på i örat. Oprofessionellt.

17 februari 2020

Räntan

De tänker för mycket på räntan. Lite för mycket tjat, vill man inte ta ett lån så vill man inte.

15 februari 2020