Företagsinformation

1. Grill

Om Myggen's

Skrivet av företaget

Uanset om du er på udkig efter en unik og mindeværdig oplevelse til din virksomhed eller et privat arrangement, kan du få det hele med vores fantastiske grilloplevelser. Vores team af erfarne og passionerede grillkokke tilbyder en række forskellige oplevelser, der kan skræddersys til dine specifikke ønsker og behov.

Vi kan skabe en afslappet og hyggelig atmosfære til en sommerfest i haven, eller vi kan tilbyde en mere formel oplevelse til en firmafest eller en reception. Vi kan endda levere en helt unik grilloplevelse, der passer perfekt til din bryllupsfest eller en anden særlig begivenhed.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Mad i verdensklasse

Vi holdte vores bryllup hos Myggens, og havde i forvejen fået fortalt af flere, at det var god mad.
Det er så verden største underdrivelse. Den mad, vi fik serveret var intet mindre end fantastisk.
Alle gæster var så imponerede over både rammerne og maden, og betjeningen var i top.
Tusind tak til Martin og co. for en helt uforglemmelig dag!!!

2 april 2026

Fantastisk aften ved Myggens 🥇

Fantastisk aften ved Myggens 🥇
BBQ i verdensklasse. Maden var bare SÅ god og man kan virkelig smage, at det er kvalitet ❤️ Alt var tilberedt til perfektion og det var nok af det.
Det skal vi 100 % gøre igen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ FULDT FORTJENT 🔥💪

15 januari 2026

5 velfortjente stjerner for grillet ribs med tilbehør🤩

Ligesom Karsten fik vi også leveret drop-off-diner fra Myggens fredag 16/1. Vi kan på ingen måde nikke genkendende til det han har skrevet. Vi fik grillet og meget veltilberedte ribs med lækkert tilbehør. Skøn mad til fredagshyggen, som vi til enhver tid vil gentage samt anbefale og give 5 stjerner.

16 januari 2026

Fantastisk bryllupsfest

Vi var så heldige at holde vores bryllup hos Myggen’s - og hold da op en oplevelse!
Smukke rammer, fantastisk personale, og en kulinarisk oplevelse, vi, og vores gæster, kommer til at tale om længe.
Den største anbefaling fra os, vi er slet ikke i tvivl om hvem der skal stå for vores fester fremover.
(Nå ja, mændene i selskabet vil alle på grillkursus hos Myggen’s, det er ekstra bonus for os der plejer at lave maden 😊)
Mvh Rune og Trine, Hjørring

13 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En festlig aften og fremragende mad i fantastiske rammer

Jeg holdt min 50 års fødselsdag hos Myggen´s. De fleste af mine gæster kom fra København, så jeg var lidt spændt på om de ville synes det var turen værd. Det synes de! Både på aftenen og de efterfølgende dage har jeg fået så mange positive tilkendegivelser. Maden var fremragende! Vekselvirkningen mellem serveringer udenfor og ved bordene var et hit. Det gav dynamik og gjorde at gæsterne ikke kun talte med dem de sad til bords ved.
Martin og team skabte en afslappende atmosfære - lige fra velkomstdrinken til natmaden, og jeg nød at kunne være tilstede sammen med mine gæster i stedet for at bekymre mig om mad, drikke, borddækning mm. Når Martin siger "det har vi styr på" så er det 100% rigtigt.
Kæmpe anbefaling herfra. Systemet tillader kun 5 stjerner, men Myggen´s fortjener det dobbelte!

29 juni 2024

Suveræn mad og betjening

Har haft fornøjelsen af at holde fødselsdagsfest på Myggen’s.
Martin & hans fantastiske team sørgede for vi fik en uforglemmelig aften med sublim mad af meget høj kvalitet og suveræn betjening i de dejligste omgivelser.
Vil man have en oplevelse udover det sædvanlige er Myggen’s stedet

8 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde den mest uforglemmelige…

Jeg havde den mest uforglemmelige 50-års fødselsdag takket være Myggens Grillerier og deres fantastiske teambuilding arrangement med temaet pizza. Hele oplevelsen var simpelthen fantastisk, og jeg vil gerne dele min begejstring her.

Fra start til slut imponerede Myggens Grillerier med deres professionelle tilgang. De havde styr på alle detaljer og sørger for, at alt forløb problemfrit. Personalet var utroligt venlige og hjælpsomme, hvilket skabte en behagelig atmosfære fra begyndelsen.

Temaet med pizza var en sjov og kreativ måde at bringe folk sammen. Vi fik mulighed for at lave vores egne pizzaer, og det var ikke kun underholdende, men også lærerigt. Instruktionerne var klare og enkle, hvilket gjorde det til en fornøjelse for alle, uanset deres erfaring med madlavning.

Det kulinariske resultat var en sand fornøjelse. Pizzaerne smagte fantastisk, og alle nød virkelig at spise de skønne kreationer, vi selv havde lavet. Det var en dejlig måde at skabe minder og samle folk omkring et fælles mål.

Jeg kan kun rose Myggens Grillerier for deres engagement og dedikation til at levere en fremragende oplevelse. Det var en uforglemmelig 50-års fødselsdag, og jeg er dybt taknemmelig for deres indsats. Hvis du leder efter en unik og sjov måde at fejre en særlig begivenhed, kan jeg varmt anbefale Myggens Grillerier.

Tak igen for en fantastisk dag!
Tina & Claus

8 april 2023

Gennemført teambuildingsarrangement.

Gennemført teambuildingsarrangement.

Det var en fornøjelse at lade Martin og hans team tage over i 4 sjove timer, med pizza, muslinger, jordbær mm.
Alle havde en utrolig god oplevelse med arrangementet.

27 juni 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk mad fra Myggen's til vores bryllup

Myggen's serverede noget fantastisk mad til vores bryllup! ALT spillede bare maks; vi fik tapas til vores reception, som smagte himmelsk - lækkert pålæg og hjemmelavet pesto. Derefter fulgte en sublim 5-retters menu til middagen, hvorefter Myggen's afsluttede med lækre pizzaer til natmad. Den ene ret var mere fantastisk og smagfuld end den anden, og vi kan kun tilslutte os det, som flere af vores gæster også gav udtryk under brylluppet; det er noget af det absolut bedste mad, vi nogensinde har smagt.

Serveringspersonalet var samtidig utrolig imødekommende, smilende og ikke mindst utrolig kompetente.

Alt i alt har vi ikke en finger at sætte på noget af Myggen's arbejde, og det var bestemt ikke sidste gang, vi benyttede os af Myggen's.

12 augusti 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et helt igennem fantastisk arrangement

Tusind tak til Myggen’s for at hjælpe med at gøre vores sølvbryllup til en uforglemmelig dag. Vi ønskede at holde et receptionslignende arrangement i hyggelige omgivelser med en afslappet atmosfære og god mad, så det her sted var perfekt.

Vi havde inviteret 77 gæster, så for os var det et stort arrangement, og vi var spændte på, hvordan dagen ville forløbe. Vi blev informeret om, at vi trygt kunne overlade styringen af arrangementet til Myggen’s, og at vi bare skulle nyde dagen; og det gjorde vi!

Dagen blev afholdt på Munken ved Løkken. Et genialt sted med et dejligt lyst lokale, kæmpe terrasse og stor have. Vi fik løbende serveret fem retter, som selvfølgelig alle blev tilberedt på grillen. Retterne blev serveret skiftevis på terrassen og ved bordene inde i lokalet, hvilket var med til at gøre arrangementet tilpas afslappet.

Maden var utroligt lækker og veltilberedt. Smagsoplevelsen var i en klasse for sig, og anretningen var nydelig og praktisk. Det var virkelig en god oplevelse.

Der var under hele arrangementet masser af venligt og professionelt personale, som var med til at servicere vores gæster.

De bedste anbefalinger herfra.

Marianne og Peter Thomsen

2 augusti 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.