Musklerogled.dk Omdömen 18

4. Massageterapeut
  5. Sjukgymnast
  6. Zonterapeut

Skrivet av företaget

Tværfaglig klinik bestående af kiropraktor, fysioterapeut, massør, zoneterapeut og akupunktur med mulighed for personlig træning samt holdtræning.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Kan kun anbefale Muskler & Led 🙌

Jeg blev selv anbefalet Muskler & Led af en ven – og det er jeg virkelig glad for i dag. Nu har jeg været kunde i over et år, og med den krop jeg render rundt med, har jeg næsten været igennem alle typer behandlinger 😅

Det fede er, at man kan få det hele samlet ét sted.

De er virkelig dygtige og samtidig enormt servicemindede. De er fleksible med tider og gør altid deres bedste for at finde noget, der passer ind i en travl hverdag – og det betyder meget.

Kæmpe tak for, at I holder min gamle krop kørende, så jeg stadig kan spille padel 💪🎾

4 februari 2026

Kære Saif.
Tusinde tak for din meget flotte anbefaling. Vi er glade for at kunne hjælpe dig og holde dig "fit for fight", så du kan fortsætte padelspillet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har ikke noget dårligt at sige.

Har ikke noget dårligt at sige.
Kommet der on/off siden 2014. Først Lars, en massør via sundhedsforsikring. Siden videre til Kim, der hjalp mig i forhold til rygcenter. De sidste 4 år har det været Camilla.
Det koster knaster at blive behandlet, men har aldrig følelsen af det er overbehandling eller man er en "pengemaskine", som f.eks ved en anden meget lokal kiropraktor jeg engang var ved.

14 augusti 2025

Svar från Musklerogled.dk

Tak for dine søde ord og flotte stjerner. Det sætter vi pris på!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har gået hos muskler og led

Jeg har gået ved muskler og led. For nogen måned siden der efter.. gik jeg til fys... Så skulle jeg ha en tid for at følge op på min ryg.... Så bestille jeg en tid.. I samme ville jeg høre om jeg skal starte på ny undersøgelse..... Fik en dato men Inge svar på mit spørgsmål.... Så jeg stille mit spørgsmål igen.... Så fik jeg dette svar... Det kunne de første svar på når jeg har været der.... Det vil jeg sige det er bondefangeri

11 augusti 2025

Svar från Musklerogled.dk

Hej Per. Vi er rigtig kede af din oplevelse som sandsynligvis bunder i en kommunikationsfejl. Det KAN være svært at vide hvad en behandling koster - for det afhænger af, om det er en ny problematik eller det "blot" er en opfølgning på en gammel problematik. Uanset er det kun ca. 50-100 kr der er i forskel herimellem. Vi følger altid de gældende priser fra lønnings- og takstnævnet. Priser fremgår desuden af vores hjemmeside.
Du er MEGET velkommen til at ringe til undertegnede, så kan vi tage snakken over telefon. Vh Camilla, Musklerogled.dk

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kim er den bedste kiropraktor

Kim er den bedste kiropraktor, har hjulpet mig 2 gange med min hofte, altid proffesionel, empatisk og venlig. Vil gerne anbefale ham.

12 maj 2025

Svar från Musklerogled.dk

Tusinde tak for de søde ord og de mange stjerner 🤩

Veloverstået forløb

Efter flere år med Joan som kiropraktor kan Musklerogled varmt anbefales.
Man bliver mødt af en kompetent behandler, som sætter sig ind i ens udfordringer og derfor opnår gode resultater.

1 november 2024

Svar från Musklerogled.dk

Tusinde tak for de mange flotte stjerner. Vi er også meget glade for Joan :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har igennem flere år kommet hos Muskler…

Har igennem flere år kommet hos Muskler og Led. En skadet skulder og en degeneration i nakken krævede længe jævnlige kiropraktorbesøg. Gennem øvelser og holdtræning er generne nu tålelige. Tak til Kim og Co.

29 september 2024

Svar från Musklerogled.dk

Kære Kristian. Tak for dine fine stjerner og ord...Glad for at kunne hjælpe dig. Musklerogled.dk

Faglig og venlig behandling

Min oplevelse hos Muskler og led har været intet mindre end perfekt. Jeg er blevet taget seriøs fra starten, og har fået værktøjer til at holde rygproblemerne væk. Derudover er det bare fedt at være i et hus med så glade mennesker :)

23 augusti 2023

Bedste sted i Odense.

De er utrolig søde og hjælpsomme. Jeg har fået behandling ved både deres kiropraktor, fysioterapeut og massør. De er meget kompetente og jeg synes det De gør, har virket langt bedre end det jeg har prøvet andre steder.

6 april 2024

Kære Claus
Tusinde tak for din fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på. Vi er glade for at kunne hjælpe dig

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har haft meget dårlig oplevelse hos…

Har haft meget dårlig oplevelse hos jer, og vedkommende kan ikke holde sig til sandheden om forløbet! Betaler for mere end vi får!! Meget utilfreds!

10 april 2024

Kære Conni
Vi er kede af din oplevelse og din klage, som vi også har skrevet sammen om på mail. Vi har aldrig før fået klager over den behandler det drejer sig om. Tværtimod!
Vi håber du finder den helt rigtige behandling for dig et sted der bedre tilgodeser dine forventninger.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan varmt anbefale Muskler og led

Jeg kan varmt anbefale Muskler og led. Meget kompente behandlere, der gør at man føler sig i gode og trygge hænder. Alt under et tag, det er helt fantastisk.

21 februari 2024

Svar från Musklerogled.dk

Kæmpe tak for din fine anbefaling... :-)

God til sportsskader

Har brugt klinikken til begge vores drenge. De har hver gang fået venlig og kompetent behandling, og gået derfra med svar på deres spørgsmål, samt løsning på deres ofte sportsrelaterede udfordringer.

7 december 2023

Hej Nicolai. Tak for dine fine ord

Altid tilfreds😊

Jeg går både til fysioterapi og massage. Jeg får altid en professionel behandling og rådgivning.
Rigtig behageligt sted og alt personale gør deres bedste når jeg stiller spørgsmål.

17 januari 2023

Svar från Musklerogled.dk

Tusinde tak for din fine anmeldelse

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan give den bedste anbefaling B-)

Har været ved kiropraktor nogle få gange om året igennem en del år hvor jeg har været her ved muskler og led. Jeg har haft 3 forskellige behandlere og er hver gang blevet mødt af venlige, Kompetente og hjælpsomme behandlere som har gjort deres til at afhjælpe problemet. Kan absolut give den bedste anbefaling

12 december 2022

Svar från Musklerogled.dk

Tusinde tak for din fine anbefaling

Super professionelle 🎵

De styrer for vildt 👍..
Alle former for behandling, samlet under ét tag - ganske enkelt GENIALT 🎯
Kan KUN ANBEFALES..

10 augusti 2021

Tak for de søde ord😀

Dygtige og søde behandlere

Dygtige og søde behandlere, der har fuldstændig styr på hvad de laver og får dig hurtigt ovenpå. Kan kun anbefales, hele familien bruger Muskler og Led.

22 mars 2021

Svar från Musklerogled.dk

Tak for den fine anmeldelse👍

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.