Munasalon Omdömen

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

8 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Selv frisører er kunder hos Muna

Min familie er selv frisører og altid kommet hos Muna i Nærum, siden hun åbnede salonen i 2015

Fordi hun er super professionel og udviser ægte omsorg og empati under behandlingen.

En stor oplevelse at komme hos salon Muna
Og det vil vi fortsætte med

Tak for dig, Muna

Bedste frisør i Nærum og omegn 🥰

17 juli 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God oplevelse hos Muna salon hver gang

Hun er en fantastisk frisør! Jeg kommer og ligner en rotte og går ud som en engel. 😂 Nej men seriøst, hun er super dygtig til at klippe mænd, og er sikker på hun er mindst lige så dygtig med kvinder. God atmosfære, stemning, service og aller vigtigste klipning. Jeg vil klart anbefale at komme her. 😁

26 juni 2026

Salonen er fantastisk

Salonen er fantastisk, og Mona er utrolig sød, venlig og dygtig. Hun yder altid en fremragende service til sine kunder, er altid smilende og hjælpsom og kommer med mange gode idéer. Jeg er altid meget glad, når jeg går derfra, og hun giver mig positiv energi.

2 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Meget dårlig service

Jeg lavede en anmeldelse af muna, efter en dårlig oplevelse, hvorefter hun ringer hjem privat til mig fordi hun ikke synes det er i orden og at hun jo havde ansat en vikar, så hun mente ikke det var hendes ansvar at han ikke klippede ordenligt, hun glemte bare at hun selv klipper enormt skævt fordi hun bruger så lidt tid så mulig på en klipning. Det ville have klædt hende at give en undskyldning noget kompensation når man ringer hjem til folk, fordi de har skrecet en anmeldeldelse. Meget uproffesionelt.

30 juni 2026
Logotyp för Munasalon

Svar från Munasalon

Hej Bettina.

Jeg er ked af, at du ikke var tilfreds med dit besøg. På dagen var jeg desværre ikke selv til stede på grund af en akut rejse, og derfor havde jeg en vikar til at hjælpe. Jeg er derfor oprigtigt overrasket over din anmeldelse, da du har været kunde hos mig flere gange tidligere og altid har virket tilfreds med mine klipninger.

Da jeg læste din anmeldelse, kontaktede jeg dig ikke for at kritisere den, men for at høre nærmere om din oplevelse og forstå, hvad der var sket. Det var et forsøg på at tage dialogen og finde en løsning, hvis det var muligt.

Jeg tager altid feedback seriøst og ønsker kun, at mine kunder går herfra tilfredse. Men jeg håber at du finder en anden frisør, der passer bedre til dine ønsker.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Uprofessionel, ubehagelig, ubehøvlet. Min søn kom hjem fra kli…

Min søn (6 år) kom hjem fra klipning hos Muna med et stort hak i pandehåret, som vi først opdagede om aftenen, fordi håret var blevet sat med voks. Da vi kommer ned i salonen for at spørge til, om der kan gøres noget, bliver vi affejet med store håndbevægelser og råben op om at min barn lyver og selv har klippet i sit hår (barnet har ikke været alene fra klipningen og til vi opdager fejlen). Da jeg bliver noget chokeret over denne påstand og spørger hvad hun egentlig mener med det, bliver jeg truet med udsmidning og politianmeldelse. Dette i øvrigt flankeret af to kunder der råber at jeg skal skamme mig over, at jeg anklager den stakkels frisør for at lave fejl, mens mine børn hører på det. For det første kom jeg egentlig bare for at høre, hvordan vi kunne rette på en åbenlys fejl (alle kan fejle), for det andet blev jeg jo nødt til at have barnet med i butikken, da det var hans hår det drejede sig om. Mine børn var dybt rystede og grædende, og den lille har efterfølgende haft mareridt om at blive anholdt af politiet. Det var så ufin en måde at håndtere en situation på, der nemt kunne være blevet håndteret helt udramatisk. Uprofessionelt, ubehøvlet, ubehageligt. Vi sætter aldrig vores ben der igen, og jeg ville give minus-stjerner hvis muligt. Salonen er i øvrigt møgbeskidt, men det er så en sidebemærkning.

27 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk hår - til enhver tid!

5/5 stjerner herfra! Jeg har været kunde hos Muna i flere år, og jeg vil helt klart anbefale hende til enhver.

Billige priser, professionel, meget erfaring, sød og hyggelig stemning!!

28 november 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg elsker at komme hos Muna

Jeg elsker at komme hos Muna, hun er enormt dygtig til det hun laver. Effektiv og det er fantastisk at hun kan gøre det så flot! Udover en fantastisk service, så er hun sød at snakke med og man kan ikke andet end at blive inspireret af hendes personlighed. Altid glad og det betyder meget når man skal bruge 2,5 time i hendes stol <3 har aldrig været mere tilfreds med mit hår.

25 juli 2024

Mega god oplevelse❤️

Jeg var nede hos muna og fik farvet hår, det var et fantastisk resultat, vi fik snakket en masse og det var super hyggeligt, hun gav mig enda en gratis klipning med i prisen. Så mega sødt! Kan klart anbefales, elsker det! Og det kostede kun 700kr hele kroner, for hel farve langt hår! Kommer helt sikkert igen!

27 juli 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.