Altid en fornøjelse at handle hos mumilumi.dk 🤗så flot garn og hurtig ekspedition. Garnet er mega lækkert og farverne på garnet er meget tro mod de billeder der er på hjemmesiden. Kan helt sikkert an... Se mer
Det här tycker kunderna
Hurtig levering og super kundeservice! Virkelig også smukt og lækker kvalitetagarn, kan klart anbefales. Der udover binder hun også kun garnet ét sted, så det er super nemt at vinde op
Lækkert håndfarvet garn i smukke farver der fuldt ud lever op til forventning. Jeg handler meget gerne i webshoppen igen.
Fantastisk smukt håndfarvet garn. Lækker kvalitet. Super flotte farver. Hurtig forsendelse. Rigtig god oplevelse - jeg er fan 👌
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Gode strikkestunder med håndfarvet garn. Små partier unika.
Kontaktuppgifter
Tranegårdsvej 62, 1. th., 2900, Hellerup, Danmark
- info@mumilumi.dk
- mumilumi.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Nem hjemmeside at finde rundt på
Nem hjemmeside at finde rundt på, garnet blev tilgængeligt som jeg var blevet lovet og forsendelsen kom hurtig.
Kvalitetsgarn
Kvalitetsgarn, lækkert og dejligt at strikke med - og have på bagefter. Fin og bæredygtig emballage. Hurtig og god kundeservice og levering.
Venlig og god betjening
Venlig og god betjening, hurtig tilbagesvar på forespørgsel og hurtig afsendelse efter bestilling. En positiv oplevelse.
Hurtig ekspedition og skønne varer!
Super lækre produkter
Super lækre produkter, glæder mig til at komme igang med at strikke af det lækre garn i de smukkeste farver 😃
Fantastisk smukt håndfarvet garn
Fantastisk smukt håndfarvet garn.
Lækker kvalitet.
Super flotte farver.
Hurtig forsendelse.
Rigtig god oplevelse - jeg er fan 👌
Super nemt og skøn opskrift
Super god og hurtig service 🌟
Super god og hurtig service 🌟
Selvfølgelig også håndfarvet garn i højeste kvalitet!
Det er super lækkert garn og en meget…
Det er super lækkert garn og en meget flot farve.
Leveringen blev lidt længere end beregnet tror jeg, idet hele landet fik sne.
Jeg vil helt sikkert handle der igen.
Lækkert håndfarvet garn i smukke farver…
Dejligt og flot garn.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.