Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Får store mengder reklamemail fra dem
Får store mengder reklamemail fra dem. Har aldri meldt meg på noe nyhetsbrev, og har ved flere anledninger prøvd å melde meg av, men det nytter ikke. Mailene fortsetter å komme. Kunne aldri falt meg inn å handle med et så useriøst firma!
Pakker som ikke kommer fram
Deler opp bestillinga i to-tre pakker. Første pakken fikk jeg med posten, veldig kjapt. De to andre har jeg ikke sett noe til, når jeg etterlyste de, sa de at de har prøvd å levere flere ganger til meg. Da jeg bor på en øy uten veiforbindelse har jeg vanskelig å tro på det. De har heller ikke prøvd å kontakte meg for å avtale levering. Aner ikke hva som skjer videre, men kommer aldri til å bestille noe herfra mer. Vil heller ikke anbefale noen å bruke dette firmaet. Har bestilt fra flere nettbutikker av ulike slag, men aldri opplevd liknende. Virker useriøst. Har betalt for forhånd, så kanskje disse pengene er tapt.
Rask levering
Rask levering, skal ikke klage på det. Men i eposten så sto det at de skulle sende mail, når varen var på vei. Det skjedde aldri. Var bare flaks at jeg var hjemme den morgenen og kunne ta i mot pakken.
Rask levering 👍
Får ikkje kontakt angåande retur av…
Får ikkje kontakt angåande retur av vare. I tillegg les eg at dei tek betalt 25% av verdien på vara ved retur, dette er ulovleg!
Vare som ble bestilt ble aldri levert
Vare som ble bestilt ble aldri levert. ringte 4 ganger for å følge opp hvorfor varen ikke var sendt, fikk svar om at de skulle sjekke og gi tilbakemelding. Fikk aldri tilbakemelding og aldri varen som skulle være på lager.
avbestilte hele ordren, venter på tilbake betaling. Anbefales ikke!!
Effektiv og rask levering.
Effektiv og rask levering.
Veldig bra og løsningsorientert kundeservice. Tipp topp tommel opp
Fikk aldri beskjed om at pakken hva…
Fikk aldri beskjed om at pakken hva sendt, men den dukket opp på døra bare 6 dager etter jeg hadde bestilt den
Returnerte varer belastes med 25 % av…
Returnerte varer belastes med 25 % av varens fakturerte verdi.
Dette er ulovlig.
Proaktiv kundeservice, rask levering
Proaktiv kundeservice som ringte for å dobbeltsjekke at jeg hadde valgt korrekt størrelse. Meget hyggelig og også rask levering. Eneste man må være obs på er at prisene er for proff markedet og oppgitt uten mva
Bare positivt
God kommunikasjon med kundeservice og veldig rask levering. Kjempefornøyd med varen😁
Godt tilbud på varen jeg skulle ha
Godt tilbud på varen jeg skulle ha. Bestilte på en fredag og fikk varen levert på døra mandags morgen.
Leverer ikke som avtalt,var forskudsbetalt.
Bestilte 4 produkter..
Alt var på lager, skulle sendes dagen etter.
Etter 3 dager kommer en vare.
Klager og får til svar att de kommer snart.
Klager etter en ukes tid til, det sendes snart sier du.
Etter 40 dager kommer det en vare til.
Nå mangler det bare to av varene.
Useriøse svar fra en useriøs aktør.
Anbefaler ikke noen og bestille noe fra de.
Får håpe resten kommer snart da🤣
Jeg bestilt en eske fluid film…
Jeg bestilt en eske fluid film antirustbehandling og andre produkter til bilen, bestillingen ble plassert og betalt 25.09.2023.
Etter 3 dager jeg kontaktet kundeservice sidne jeg hadde enda ikke fått sporingsnummer. Vedkommenden kunne ikke svare meg, han skulle undersøke og lovet å ringe meg tilbake. Han ringte aldri tilbake den dagen, jeg sender e-post og sms hvor jeg ber om forklaring og samtidig etterlyse pakken min, ingen svarer. Jeg ringer igjen flere ganger til kundeservice, samme person opprette en sendingsnummer med posten og forteller av varene er pakket. Tirsdag 03.10.23 altså en uke etter bestillingen ringer jeg igjen til kundeservice, denne gangen kunne ikke vedkommende finne pakken min i det hele tatt og ingenting kunne spores opp.. Utrolig dårlig opplevelse med denne bedriften, de bør ikke drive forretning.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.