Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelige fin kommunikation og service op til flytningen. De unge flyttemænd var venlige, dygtige og effektive. Alt i alt, en rigtig god oplevelse med Multiflyt!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Da jeg står og skal flytte fra en 94 kvm lejlighed på 3. Sal. Uden elevator, kommer fire friske og glade unge mænd. De er smilende, glade og utrolig imødekommende! De dannede hurtigt overblik og arbej... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Flyttede i dag, og der blev knoklet. Uovertruffen service. Top professionelle flyttefolk i særklasse. Effektive, men helt uden stress. Absolut det firma man kan betro sin flytning, også meget kostbare... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har før brugt multiflyt hvor vi var ovenud tilfredse, både med pris og den service vi fik. Så, jeg valgte selvfølgelig dem igen trods de ligger i Helsingør og vi i Hillerød. Alt gik ligesom... Se mer

Företagsinformation

1. Flytt- och förvaringstjänst

Informationen kommer från olika externa källor

vi har mere end 30 års erfaring indenfor virksomhedsflytninger samt flytning af private. vi tør godt ligge vores navn til god kvalitet og gemmer os ikke bag et aps eller andet. firmaet er et enkelmandsfirma. hvor vi mener at vi har satset alt hvad vi personlig ejer for at bevise for vore kunder at vi lever op til navnet. vi har opbevaringslager i helsingør ( topsikret lager ) på vores lager har vi følgende. nordsjællands politi ( auktioner ) fogedsager ( udsættelser ) opbevaring for private / erhverv vi har 6 kubiks lifte samt 7 kubiks og 3,5 kubiks lifte

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Exceptionel og professionel flytning

Vi oplevede fra start til slut professionelt personale, alle har løst vores opgave med smil, og super hurtig nedpakning og en flytning der bare gik rigtig hurtigt - der var nærmest ingen pauser.
Kontakten til Lars blev skabt gennem de søde piger på kontoret, og Lars fandt på en fleksibel løsning, da vores indkørsel var stejl og ikke ville kunne holde til lasttrykket fra en stor lastvogn.
Så alt i alt, kan jeg kun give min varmeste anbefaling for et helt igennem exceptionel flyttefirma.

23 februari 2021

Fantastisk service

Fantastisk service hele vejen igennem både mht. pris, aftaler og korrespondance. Selve flytningen klarede de super hurtigt og med godt humør. Vil vælge dem igen!

9 februari 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min far bookede Multiflyt til flytning…

Min far bookede Multiflyt til flytning fra Helsingør til Langeland, og Multiflyt ydede en fantastisk service og gjorde det en behagelig oplevelse - God telefonisk kommunikation og flyttemændende var behagelig og meget venlige.
Og da flytningen blev færdiggjort hurtigere end forventet, blev der givet et afslag i den oprindelig pris.
Alt i alt en kanon service!

9 februari 2021

Super flytteoplevelse

Vi brugte Multiflyt da vi flyttede fra stort hus til lejlighed på 7. sal. Alt fungerede perfekt fra første aftale og til alt var på plads i god stand. Pålidelig overholdelse af aftaler og påpasselig med vores ting, og super friske og behagelige medarbejdere. Kan anbefales.

6 februari 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Så let kan det gøres at flytte

Så let kan det gøres at flytte. Behagelig telefonisk samtale, hurtig og fleksibelt tilbud på mail. To super effektive flyttemænd med en god tone og friskt humør, flyttede Alle møbler, porcelæn og blomster. Alt var intakt da vi pakkede ud og det gik meget hurtigere end vi havde forventet. Jeg kan klart anbefale Multiflyt!

4 februari 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

At flytte er en tillidssag!

Har haft en fantastisk oplevelse med 2 skønne flyttefolk
mandag d. 16/1- 20 - fra hus til lejlighed - I var så profesionelle - TUSIND TAK FOR JER.

22 november 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det at flytte er et nervepirrende…

Det at flytte er et nervepirrende projekt efter 45 år i det samme hus.Multiflyt klarede alle opgaver perfekt . Både den fysiske del og med venlighed og omsorg for os og vores ting.
Min bedste anbefaling.

1 november 2020
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Fik anbefalet Multiflyt

Fik anbefalet Multiflyt. Tog kontakt, men følte nærmeste jeg ringede og forstyrrede i hvad der lød som et rigtig kaffe-komsammen mellem en række kvinder på en café og ikke et flyttefirma. Første-hånds-indtryk betyder meget for mig og der var der ikke den rigtige fornemmelse, det var nærmest som om jeg ringede til ulejlighed. Det er muligt de gør et godt stykke arbejde, denne anmeldelse handler om første kontakt.

25 september 2020

Fantastisk flytning fra Helsingør. 15/6-2020

I dag blev vi mødt af de mest effektive, imødekomne, betænksomme og ikke mindst også friske gutter. Vi føler os hjernedødt godt behandlet, og ønsker næsten at flytte med det samme, bare for at være i deres selvskab. Alt i alt et genialt, fremragende og legendarisk stykke arbejde de fik leveret!
Skud ud til multiflyt!
Mvh
Familien Engelund

15 juni 2020

Kan varmt anbefales!

Super dygtige, meget effektive og bomstærke folk, der har hjulpet os med alle vores flytninger, og gjort et fremragende job hver gang! - og til en rigtig god pris!
Vi ringer uden tvivl også til Lars næste gang vi river teltpælene op af jorden.

22 mars 2020

Kundefokuseret flyttefirma

Fleksibel og professionel. Hurtig til at løse problemer og udføre flytte opgaven hurtigt og sikkert. Både ved rådgivning, bestilling og udførelse er kunden i fokus. Et super team af engagerede og dygtige medarbejdere. Et stort tak herfra

9 januari 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Reddede os for en katastrofe

Reddede os for en katastrofe. I forbindelse med min 97 årige svigerfars flytning fra eget hjem til en plejehjem, blev vi brændt af af et andet flyttefirma. Kun ved hjælp af Multiflyt's venlighed og fleksibilitet, lykkedes det at rede en helt uoverskueligt situation. Kun 1 time efter min kontakt med Multiflyt, stillede de med en vogn og 3 mand - oven i købet 3 særdeles venlige, behagelige og effektive unge mænd. Tusind tak for hjælpen.

20 december 2019

Super anbefalede flyttefirma i Nordsjælland, Helsingør

Jeg fik lige en store opgave løst takket være en meget højt anbefalede flyttefirma, for en fair pris, hurtigere end jeg forventet, søde og stærke mænd der især var meget diskret over for mit rodet hus! Det sætter jeg en stor pris på!
Altså, Mette, fra kontoret var ligesom søde og villige at hjælpe, da jeg besøgte de første gange, lige som min nye flyttemand, Lars! 😁 😁 😁
Mange tak for det hele og på gensyn!

26 oktober 2019

Danmarks bedste flyttemand

Den 13/3 flyttede vi nordpå til et for flyttefolk besværligt sted,
men Lars formåede med kreativ udnyttelse af liften at få det til
at fungere, oven i det et svært tilgængeligt loftrum.

Midt i det hele havde vi et fysisk nedbrud og kunne ikke hjælpe til,
men Lars og co overtog ansvaret på fornemste vis.

Næste dag kunne Mette godt se at vi havde brug for ikke planlagt
hjælp til udpakning, så hun tryllede og fik hjælp frem

Så en umulig situation løst til perfektion.

Vi er taknemmelige

Kh

Ria og Ole

23 maj 2019

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.