Muldersmode Omdömen 19

1,7

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

BOOS

Bestelling gedaan 13 maart, na een mail over waar mijn bestelling blijft op 24 maart,krijg ik mail terug op 26 maart dat mijn bestelling niet leverbaar is, terwijl ik bericht had gehad dat mijn bestellling verzonden was. Mijn bestelling was €59,95 en ze boden mij een shop tegoed aan van €70,-. Op 26 maart en 1 April gemaild dat ik geen shop tegoed wilde maar mijn betaalde geld zsm teruggestort wilde hebben. Ik heb nog steeds niks ontvangen en ook totaal geen contact meer terug gehad.! Zó waardeloos dit…

13 mars 2026

Worden gewoon belazerd

Worden gewoon belazerd

Dacht dat ik uit winkel amersfoort mooie kleding en schoenen besteld
Broek van 39.95 verwacht je wel wat
Nou is gewoon een vlodderbroek maat klopt niet 3x groter kom dus gewoon uit china
Terug zenden moet naar China dus klant wordt belazerd en mailen reageren ze niet.

Koop daar niks

12 mars 2026

Oplichters

Ik ben er inmiddels achter gekomen dat ik er ook ingetuind ben ( druk mij nu beschaafd uit!)
Schoenen besteld voor 80 euro en idd weken op gewacht, via mail en tracken onbereikbaar!!!!!!
Ik heb ze wel ontvangen maar het is goedkope troep, op de markt koop ik deze rommel voor max.15 euro p.p.en na veel vragen om een retouraanvraag......moet ik ze terug sturen naar China voor een kapitaal!
Een dure en nare les geleerd!!
Check check dubbel checken voortaan!!!
Dus Mulders Amersfoort bestaat niet....troep uit China!!!!!!

10 april 2026

Bestel hier NIET!

Mijn ervaring met Muldersmode in Amersfoort is helaas zeer negatief. Voor mij voelde deze website als betrouwbaar. De bestelling wordt niet geleverd en ook top e-mails wordt niet gereageerd.
Daarnaast ontvang je wel een track-and-tracecode, maar deze is nergens aan gekoppeld en leidt alleen naar een blanco pagina. er is dus geen enkele mogelijkheid om de zending daadwerkelijk te volgens.
Gelukkig heb ik met creditcard betaald, waardoor mijn bestelling verzekerd is en ik verdere stappen kan ondernemen. Mijn advies: wees heel voorzichtig en bestel hier niet.

9 april 2026

Twee broeken besteld

Twee broeken besteld, maand later nog niks ontvangen. Op mailtjes wordt lullig gereageerd, ik moest maar contact opnemen met DHL. Zeg dan gelijk dat je de boel niet serieus neemt(de boel bedonderen!!!)
Ik denk dat het gewoon goedkope rotzooi uit China is, maar dat sturen ze ook niet op.
IK BESTEL HIER NOOIT MEER!!!!!

2 april 2026

Helaas ook iets besteld.

Helaas ook iets besteld.
Duurde weken voordat ik mijn pakket kreeg.
Leek in het geheel niet op hetgeen ik besteld had en was ook nog te groot.
Helaas een retouradres in China en geen enkele reactie op mijn mails.
Oplichterij...

6 mars 2026

Mulders mode Amersfoort BESTAAT NIET

Mulders mode Amersfoort BESTAAT NIET. Geen KvK nummer. Bestaat fysiek NIET. Bestel niets via deze site online. Één grote oplichting.
Aangifte bij politie doen ook al zal dat niet veel helpen. Mocht je iets toch hebben besteld, ZSM je bank bellen, dan kunnen ze evt de kosten nog stopzetten of terugboeken. Ik weet van anderen dat "mocht" je wat ontvangen, dan is het prut-kwaliteit. Zij bestellen voor veel minder gewoon uit China en wordt bij jou bezorgt. Dit soort bedrijven/personen maken nu precies online shpping kapot. AANPAKKEN DIT SOORT OPLICHTERS.

25 mars 2026

Eigenlijk geen ster…

Eigenlijk geen ster waard....oplichting! Adverteren op FaceBook met AI beelden. Productfoto's zijn van Temu....Er is geen fysieke Muldersmode winkel; nepsite.
Wacht 2 weken vanwege 'drukte'. Bij DHL hebben ze een ticket aangemaakt, daar geven ze aan dat het product van Alibaba komt. Muldersmode gebruikt een Nederlands web adres....

24 mars 2026

Trap er niet in. Komt uit China!

Ik heb drie weken gewacht op de broek. Toen ik een mailde stuurde reageerde ze met 'het is erg druk'.

Nu product ontvangen en is van slechte kwaliteit!

Retourneren moet naar China, naar een privé-adres a €20,00 zonder track en trace.

Trap er niet in!

20 mars 2026

Wat ging er mis, alles!!!!

Wat ging er mis, alles. Meer dan 3 weken moeten wachten. Toen ik vroeg waar mijn bestelling bleef kreeg ik als antwoord dat het erg druk was!!!! Ik heb gewoon een product uit China gekregen terwijl ik dacht dat het een Nederlands bedrijf was, niet dus. Verder bestel ik een vest wat gebreid is en ik krijg een vest van een kunststof. SCHANDALIG.

19 mars 2026

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis