OPLICHTERS De inspectie kosten betaald, gevraagd om een offerte die zouden we krijgen. Na 5 keer bellen nog niks ontvangen. Geld terug gevraagd vervolgens uitgescholden en de telefoon opgehangen. D... Se mer
Det här tycker kunderna
Wat een waardeloos bedrijf! Wij hebben twee keer een afspraak gemaakt, en twee keer is er niemand komen opdagen. Geen telefoontje, geen bericht, helemaal niks. Dit is niet alleen totaal onprofessionee... Se mer
Contact opgenomen met dit bedrijf. Zagen veel goede reviews, echter 2 dagen thuis gewacht op komst van de bestrijder. Na een aantal keer bellen, steeds andere redenen waarom hij het niet ging redden.... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wij bieden snelle, betrouwbare oplossingen en werken altijd met de meest effectieve bestrijdingsmiddelen.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- muizenrattenbestrijden.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De medewerker was erg vriendelijk en…
De medewerker was erg vriendelijk en legde alles duidelijk uit, van het vinden van de toegangspunten tot het plaatsen van vallen. Wat me echt opviel was dat ze een duidelijke garantie gaven op hun werk. Ze zeiden dat als er binnen een bepaalde tijd weer muizen zouden verschijnen, ze zonder extra kosten terug zouden komen. Zo’n vertrouwen in hun werk was echt geruststellend! Bedankt voor de professionele aanpak!
Het begon allemaal toen ik ineens…
Het begon allemaal toen ik ineens muizen en ratten in mijn huis begon te zien. Aanvankelijk dacht ik dat het gewoon toeval was, maar het werd snel duidelijk dat er meer aan de hand was. Het probleem werd steeds erger, en toen ontdekte ik dat het voornamelijk kwam door het afval en de rotzooi die in de tuin van de buren lag.
Dus besloot ik muizenratte bestrijden in te schakelen. Ze waren snel beschikbaar en kwamen professioneel te werk. De medewerker heeft niet alleen het huis grondig geïnspecteerd, maar gaf me ook tips over hoe ik de omgeving muis- en ratbestendig kon maken. Muizenplaag is er nog maar tenminste niet meer in mijn woning
Ik had echt een probleem met muizen in…
Ik had echt een probleem met muizen in mijn restaurant en kon de zaak niet zomaar sluiten. Gelukkig vond ik MuizenRattenBestrijden.nl, die niet alleen snel kwam, maar ook heel discreet werkte. De technicus was binnen 30 minuten op locatie en heeft het probleem snel aangepakt. Hij gaf me ook nuttige adviezen om mijn pand muisbestendig te maken. Wat ik echt fijn vond was dat ze milieuvriendelijke bestrijdingsmethoden gebruikten, waardoor ik geen zorgen had over de veiligheid van mijn klanten of personeel.
Reclame bureau vol met OPLICHTERS
Reclame bureau vol met OPLICHTERS.
Muizenrattenbestrijden.nl is een oplichter bedrijf.
Na het gooien van een beetje gif en afrekenen van 550 euro ben ik erachter gekomen dat het een reclame bureau is met allemaal oplichters. Ik ga opzoek naar een echt ongediertebedrijf.
De prijs was ook prima zoals…
De prijs was ook prima zoals afgesprooken, geen verrassingen ik ben helemaal tevreden
Handige tips gehad om de kantine beter…
Handige tips gehad om de kantine beter schoon te houden en toegangspunten af te sluiten! De monteur was snel en efficiënt, en het probleem was binnen een dag opgelost. Ik maakte nog een Tom & Jerry grap en daar kon de bestrijder gelukkig wel om lachen :))
Wat ik echt waardeerde
Wat ik echt waardeerde, was dat ze niet alleen de directe overlast oplosten, maar ook een gedetailleerd preventieplan aanboden. Ze gaven me specifieke aanbevelingen voor het onderhoud van mijn bedrijf, zodat ik toekomstige problemen kan vermijden. Het was een investering die zich absoluut heeft terugbetaald, omdat ik sindsdien geen muizen meer heb gezien!
Het voelde zo onveilig en ik wilde snel…
Het voelde zo onveilig en ik wilde snel hulp. Ik belde deze dienst en ze kwamen dezelfde dag nog langs. De medewerker was heel vriendelijk en professioneel en zorgde ervoor dat de muizen snel weg waren.
OPLICHTERIJ - Dit bedrijf claimt lage kosten te…
Dit bedrijf claimt lage kosten te rekenen maar is een grote oplichterij. Nadat ik het algemene nummer belde, werd ik binnen 2 minuten door een mobiel nummer teruggebeld. Zij konden geen kosten geven, die zou ik ter plekke horen afhankelijk van de ernst van de plaag. Er was er binnen 30 minuten iemand aan de deur. Op de vraag over de kosten; €180,- voorrijkosten, toen er dus al iemand binnen was. Dan word je bang gemaakt dat het heel erg is en wordt op je emotie ingespeeld. Ik ben opgelicht voor €580,- voor 7 doosjes gif. Het telefoonnummer verandert continue en je ontvangt een valse naam. Akelig idee dat deze mensen door je huis hebben gelopen.
Ga nooit in zee met deze oplichters
Ga nooit in zee met de oplichters van
muizenrattenbestrijden.nl! Ik heb 628 euro betaald voor 10 lokdoosjes. Ik voel me zo belazerd.

Svar från Muizenrattenbestrijden
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.