Min første tur til Harzen for at cykle (MTB), og bestemt ikke den sidste hos Martin og Co. Rammerne er perfekte til formålet (Hotellet), og ruterne, som Martin, og de andre Guides, kender til perf... Se mer
Det här tycker kunderna
Ich bin auf einer Rundreise um die Oker-Talsperre mit einem selbst nicht lösbaren Schaden hängen geblieben und wurde an Martin verwiesen. Mit seiner freundlichen Art und Weise hat mein Rad wieder a... Se mer
Vi havde den kæmpe fornøjelse at leje MTB cykler af Martin i sommer. Det var vores første tur på MTB og Martin ydede fantastisk og engageret service både før, under og efter opholdet. Han havde ov... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
En fælles Trustpilot for MTB Travels og Ebike Silkeborg. Vi tilbyder oplevelser i Harzen og Silkeborg, hvor vi cykler rundt i naturen, hygger og giver den bedste oplevelse ud fra, hvad gæsterne gerne vil. Den, der har den bedste tur har vundet! :)
Kontaktuppgifter
Nyhøjvej 11, 8600, Silkeborg, Danmark
- martin@mtbtravels.dk
- mtbtravels.dk
Fantastisk service!!!!
Bedste service jeg har fået
Bedste service jeg har fået, så længe jeg kan huske. Jeg kørte fra Aalborg, og ville gøre det med glæde igen.
Den største anbefaling til MTB
Martin er typen der ikke kan lade en cykel køre ud af hans forretning uden dem spiller 120%, og det er en fornøjelse at være på besøg i butikken/værkstedet i Virklund. Højt humør, stor kompetance og ikke mindst en høj faglig stolthed - alt sammen præcis hvad man ønsker sig 🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼
MTB harzen
De fedeste MTB ture jeg har været på , er uden tvivl dem til harzen sammen med Martin.
Når man er sammen med Martin så er humor i højsædet. Hvad den mand kan finde på at sige er ikke altid for børn 🤣🤣 men man har det altid skægt med Martin og hans guider.
Hotellet er perfekt, maden er perfekt, den grønne kælder er helt perfekt og turene og Martins kendskab til harzen er fantastisk.
En lille sjov en. Efter vi havde cyklet en hel dag, så står min bror og jeg og venter på at Martin låser op ind til kælderen, men han kommer ikke så jeg ringer til ham, han tager telefonen og siger.
Hvad vil du, jeg sidder og skider 😳🤣🤣🤣 nu havde jeg jo ringet op så vi kunne jo ligeså godt lige snakke lidt 🤣🤣
Sådan er Martin, altid frisk på en snak😊
( han havde mit nummer i forvejen ) 🤣
Mine bedste anbefalinger herfra👍👍👍
Mega hyggelig E-MTB tour i Silkeborgs skove
Det bedste ved turen var Martins begejstrede tilgang og hans gode evne til at sikre at både de hårde drenge der lå først i sporet fik udfordringer og at de mere rolige bagerst i feltet følte sig trygge og alligevel fik rykket deres grænser.
Cyklerne er nye lækre kvalitetscykler der fungerede 100% og var allerede individuelt tilpasset den enkelte da vi ankom.
Værkstedet er stort, varmt og flot med langbord, hvor vi først fik intro og bagefter hyggede med lækker sandwich... og så var der møglækker Castberg is til dessert!!!
Martin er en stor dejlig glad dreng... der har fuldt styr på "butikken", med den helt rigtige glade kundefokus.
Vi var 5 MK'er på tur.
Intet mindre end helt genialt
Intet mindre end helt genialt. God service, dejlig vejledning og så er Martin bare et dejligt menneske, der er så behagelig og snakke med. Helt klart en kæmpe anbefaling herfra. Det hele gik så nemt og var helt enkelt. Og så har han også en rigtig sød hund ☺️
Hygge i Harzen
Efter 3. tur til Harzen og flere gange i Silkeborg sammen med MTB travles/Ebike Silkeborg tænker jeg at jeg kan give en nogenlunde vurdering at ovenstående…
Turene er godt planlagt… gode udfordringer og masser af hygge. Hotellet i Harzen er perfekt til formålet, maden er fin, kælderen er nice omend jeg ikke har fået en kældermeister t-shirt endnu🤣
Turen i år 2025 fortjener 5 stjerner…
Lidt stjålet fra blinkende lygter… en for Duen, en for Poulsen, en for Bo og en for Martin… den sidste for at ha ondt i nummeren efter 4 dage med drengene…
Tak og vi ses igen😉
Værksted
Stor anbefaling til et professionelt mtb værksted.
Havde min mtb til stort service hos Martin, og alt er lavet til UG. Super fed butik/værksted, og hvor er det blevet godt det du har lavet.
Har du brug for en fed oplevelse med dit firma eller bare med vennerne, så tag fat i Martin og få en super hyggelig dag hos Ebike Silkeborg.
Tak for hjælpen og turen i Harzen.
😊😊😊😊
Even for a woman, 66 years old it was a great experience. Fun and easy to ride an ebike. 60 km each day was exausting, but I survived😊. Very nice people! The hotel was okay… the food very german..🤷♀️
Super godt og velfungerende gear
Super godt og velfungerende gear. Meget venlig og god service. Kan varmt anbefales.
Super fed oplevelse i Harzen!
Super fed oplevelse i Harzen!
Det var hårdt ikke at have fået cyklet ret meget op til turen, men muligheden for at skifte til et roligere hold gjorde det alligevel muligt at få nogle gode mtb-oplevelser :-)
Tak til engagerede guider og energiske medcyklister!
Min første tur til Harzen for at cykle…
Rammerne er perfekte til formålet (Hotellet), og ruterne, som Martin, og de andre Guides, kender til perfektion, kan tilpasset til alles niveau, helt perfekt.
Ikke at forglemme middags pauserne, med Pizza Parma, og Burgeren som kunne smages hele eftermiddagen..! ha ha :-D
1000 tak for en fed weekend.
Hilsen MSo - GCM - MTB Hyggeholdet ;-)
Altid hyggeligt i Harzen!
Altid hyggeligt i Harzen!
Vi har efterhånden været afsted mange gange.
Det er altid med smil på læben, når vi kommer tilbage til "kælderen", hvor vi nyder en øl inden aftensmaden.
Vi havde en super sød og kompetent guide, der kunne holde os ud flere dage :)
Der er rigeligt mad til alle.
Værelserne (de fleste?) har fået lidt upgrade, så de er fine til en MTB weekend.
Endelig er det dejligt at der stadig kan ejes analog MTBs!
mega hyggeligt og der er styr på alt
Fantastiske e-cykler og service
Fantastiske E-cykler, nemt at reservere, værdig for pengene og rigtig god service. Kørte 64 km og stadig batteri tilbage -både os og cyklerne.
Vi har været på tur med Martin i både…
Vi har været på tur med Martin i både Silkeborg og Harzen.
Veltilrettelagte og hyggelige ture begge steder.
Derudover har Martin det bedste og smittende humør.
De bedste anbefalinger herfra.
Lejede en EL-MBT ved MTB Travels
Lejede en EL-MBT ved MTB Travels, må siges og være kanon fedt, havde en helt kanon dag i skoven i Silkeborg med min bror.
Der var ikke en finger og sætte på udstyr eller servicen ved MTB Travers, helt sikkert et sted jeg vil anbefale!
Et fint arrangement
Et fint arrangement, hvor alting var i orden, og hvor alle havde en god oplevelse. En god MTB tur.
God lokalkendskab og skræddersyet tur
God lokalkendskab og skræddersyet tur
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.