Ik ben super tevreden.
Specialist in mountainbike onderdelen met een ruim assortiment in kleding en accessoires.
3959 BN, Overberg, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik ben super tevreden.
Besteld en betaald, vervolgens nooit iets horen! Hier niets bestellen!!
Na het plaatsen van een bestelling al 2 weken niks meer gehoord. Gaat gelukkig om minder dan €20. Kan me niet aan het idee onttrekken dat het hier om oplichting gaat. Bellen, appen, mailen wordt niet op gereageerd. Update 30/5: ook een week nadat betreffende firma op deze review heeft gereageerd nog steeds niets ontvangen. Ook zijn ze nog steeds niet bereikbaar. Info mbt afwezigheid is op de website niet te vinden zoals ze zelf beweren

Svar från MTB-GEAR
Have neither received my item nor can contact the seller. It's been three weeks now.

Svar från MTB-GEAR
Op zoek naar een onderdeel met een specifieke vraag. Als antwoord dat bij het te bestellen onderdeel het specifieke onderdeel aanwezig zou zijn. Bestelling geplaatst, betaald en onderdeel opgehaald. Bij thuiskomst bleek het specifieke onderdeel er niet bij te zitten. Contact gehad en het zou geregeld worden. Inmiddels 3 maanden later. Er is nog 1 keer contact geweest, heeft ie zijn leverancier de schuld gegeven vanwege niet kunnen leveren en na meerder contactmomenten van mijn kant nooit meer iets gehoord. Zelf heb ik contact gezocht met de leverancier en voortreffelijk binnen 1 dag geholpen. Zo kan het dus ook. Mijn ervaring met dit bedrijf is dus uitermate terleurstellend. En ik zal het bedrijf dan ook niet aanbevelen en ik zal er nooit meer iets bestellen. Maken niet waar wat ze pretenderen.
Bestelling komt niet schijnbaar. Bellen en mailen geprobeerd . Wordt niet op gereageerd . Ik denk reageer gewoon effe . Zit niet te wachten op dit soort dingen. Maar wat moet je dan .
Vlotte communicatie, snelle levering. Netjes verpakt. Een aanrader!
Reparatie PNW dropperpost onvoldoende/en slechte afwikkeling
zowel van Fabrikant als van Dealer in Overberg.
Wat een topservice! Goede producten en vragen worden zeer snel beantwoord.
Makkelijk via whatsapp gevraagd naar het onderdeel die niemand kon leveren. Uiteindelijk bij mtb gear uitgekomen en die heeft mij kunnen helpen.
Misschien niet goedkoop maar beter duur dan niet te koop.
Service en contact waren super, kreeg netjes een mail status update over mijn bestellingen werd ook via whatsapp op de hoogte gebracht 👌
Eerst ervaring is goed er werd snel gereageerd op mijn vragen via de WhatsApp. Mijn T-Shirt werd netjes geleverd en had ik binnen een paar dagen binnen.

Svar från MTB-GEAR
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.