Mellemfolkeligt Samvirke Omdömen 25

TrustScore 2 av 5

1,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nixen-bixen NEJ, jeg giver selvfølgelig ikke mit cpr-nummer over telefonen til en eller anden tilfældig studentermedhjælper hos MS. Man kan åbenbart kun være medlem af MS via betalingsservice. Virke... Se mer

Företagsinformation

1. Icke-statlig organisation

Skrivet av företaget

Mellemfolkeligt Samvirke har mere end 70 års erfaring med udviklingsarbejde og vores indsatser sigter efter at forbedre levevilkårene for fattige mennesker, så de kan klare sig selv på lang sigt. Vores målgrupper i det konkrete arbejde er primært kvinder og unge. Sammen med lokale organisationer arbejder vi for at støtte verdens fattigste mennesker i at kende og kræve deres rettigheder, så de kan være med til at opbygge demokratiske og bæredygtige samfund. Mellemfolkeligt Samvirke er en del af den internationale sammenslutning ActionAid, der arbejder med udviklingsbistand i mere end 40 lande i verden og når ud til mere end 25 millioner af verdens fattigste.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Spammer virkelig meget.

Jeg skrev under på en underskriftsindsamling. Det viser sig at det bare var en måde at samle telefonnumre og emails de kunne spamme mig med for at få penge ud af mig, uden at skrive det tydeligt. De ringede intet mindre end 10 minutter efter jeg skrev under. Så det gør jeg så ikke igen.
Dato er ikke præcis.

20 maj 2026

Til Mellemfolkeligt Samvirke,

Til Mellemfolkeligt Samvirke,

Jeg skriver for formelt at indgive en klage over jeres offentlige kommunikation, herunder det opslag der cirkulerer med budskabet “SKAM JER”, rettet mod stilhed omkring uretfærdighed – særligt med reference til kurdere.

Mellemfolkeligt Samvirke beskriver sig selv som en organisation, der arbejder for retfærdighed og en verden uden fattigdom. En sådan selvforståelse forpligter. Ikke blot moralsk, men også værdimæssigt og i overensstemmelse med grundlæggende menneskerettighedsprincipper.

Ifølge FN’s Verdenserklæring om Menneskerettigheder, artikel 1 og 2, er alle mennesker født frie og lige i værdighed og rettigheder, uden forskelsbehandling på baggrund af bl.a. etnisk oprindelse. Når solidaritet kommunikeres selektivt, og bestemte befolkningsgrupper konsekvent overses eller nedprioriteres, rejser det spørgsmål om, hvorvidt disse principper efterleves i praksis.

Endvidere fastslår artikel 25 samme sted retten til en levestandard, der sikrer sundhed og velvære, herunder mad, bolig og tryghed. Disse rettigheder gælder universelt – også for kurdiske børn og familier, der lever under dokumenterede vanskelige forhold. Tavshed i sådanne tilfælde er ikke neutral, men har reelle konsekvenser.

Som dansk civilsamfundsorganisation, der opererer i det offentlige rum, har I desuden et ansvar for, at jeres kommunikation lever op til grundlæggende forvaltningsretlige principper om saglighed og proportionalitet. Offentligt moraliserende budskaber, der ikke ledsages af konsekvent handling eller klar stillingtagen, kan fremstå som symbolsk aktivisme snarere end reel rettighedsbaseret indsats.

Når I i jeres kommunikation påtaler andres stilhed, må det samtidig forventes, at I selv handler i overensstemmelse med de værdier, I udtrykker. Retfærdighed kan ikke gradbøjes efter politisk bekvemmelighed eller popularitet uden at miste sin integritet.

Jeg anmoder derfor om:
• En redegørelse for jeres konkrete prioriteringer og stillingtagen i forhold til kurdiske befolkningsgrupper.
• En forklaring på, hvordan jeres værdigrundlag omsættes konsekvent i både handling og kommunikation.
• En refleksion over, hvordan jeres offentlige opslag kan opleves ekskluderende og moralsk anklagende uden tilstrækkelig selvansvarlighed.

Som det også fremgår af jeres eget budskab: Ord uden handling ændrer ingenting. Jeg forventer derfor, at denne henvendelse behandles seriøst og besvares med konkret indhold.

2 februari 2026

Nixen-bixen

Nixen-bixen
NEJ, jeg giver selvfølgelig ikke mit cpr-nummer over telefonen til en eller anden tilfældig studentermedhjælper hos MS. Man kan åbenbart kun være medlem af MS via betalingsservice. Virkelig en søsyg forklaring I har på jeres hjemmeside: "Når du bliver medlem af Mellemfolkeligt Samvirke, beder vi om dit CPR nummer. Det sker, så vi kan oprette en aftale på betalingsservice.". Jeg kan desværre ikke give 0 stjerner.

9 september 2024

Kære Bente
Vi kan godt forstå, hvis man måske er skeptisk over at give sit CPR-nummer. Men vi kan forsikre dig om, at dine oplysninger er i sikre hænder. Du kan læse om vores privatlivs- og datapolitik her: https://www.ms.dk/privatlivspolitik. Vi skal bruge CPR-nummer for at kunne give skattefradrag.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har underskrevet noget jeg mente…

Jeg har underskrevet noget jeg mente jeg ville støtte, nu kimer de mig ned, så tænk dig om hvis du vil støtte mellemfolkelig samvirke.
Jeg gør det ikke igen.

16 juli 2024

Hej
Tak for din underskrift og tak for din feedback! Når man underskriver, giver man samtykke til, at man må blive kontaktet. Vi er kede af, hvis vores fundraisere har ringet for meget til dig. De ringer altid for at høre, om man vil støtte vores arbejde med et medlemskab. Hvis man ikke ønsker det, er man velkommen til at sende en mail til medlemsservice@ms.dk med sit navn og telefonnummer, og så sætter vi dig på en stopliste, så du ikke bliver kontaktet fremover.

Kun gode erfaringer.

Modsat andre her har jeg flere gange gennem årene støttet denne humanitære organisation og dens væsentlige arbejde både i Danmark og globalt. Og jeg har aldrig oplevet hverken spam eller generende opkald.

13 december 2023

Kære Mikael
Tusind tak for dit engagement, din venlige kommentar og din støtte! Det sætter vi stor pris på.

De kimer mig ned!!

De kimer mig ned!!! På bare en uge har jeg modtaget 6 opkald fra dem uden at tage den. Har blokeret dem, men bliver ved med at få opkalds notifikationer. Jeg er ikke interesseret i noget. Lad mig være i fred.

5 december 2023

Kære Theres
Tak for din feedback. Vi beklager, at du er blevet ringet op så mange gange. Lige nu ringer vi mere ud pga. den humanitære krise i Gaza. Du er altid velkommen til at komme på vores stopliste, så snart du har skrevet under. Så kan du sende en mail til medlemsservice@ms.dk med dit navn og telefonnummer. Rigtig god dag!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk oplevelse at rejse med MS

Jeg var frivillig i Kenya gennem Mellemfolkeligt Samvirke/Global Contact og det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Organisationen er hjælpsom hvad end det angår placering, arbejdsplads eller problemer under opholdet. De sørgede for at gøre mine 3 måneder i Kenya til en meget tryg oplevelse, som jeg vil anbefale til alle. Jeg oplevede, at de imødekom alle mine behov, og skræddersyede den perfekte rejse til mig. De var let tilgængelige også under selve turen og netværket agerede hurtigt, da jeg ringede med et problem. Jeg planlægger allerede næste rejse med organisationen og anbefaler til alle at gøre det samme!

9 mars 2023

Kære Liva

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er vi glade for, at du har haft en god, tryg og oplevelsesrig tur! Rejs endelig med os igen. Det vil vi glæde os til!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Hvis man rækker dem en lillefinger, nakker de hele armen

Jeg støtter med et fast beløb om måneden. På årlig basis er det over dobbelt så meget, som jeg støtter Kræftens Bekæmpelse med - via et fast medlemskab/donation.
Aldrig er jeg blevet ringet op af Kræftens Bekæmpelse efterfølgende. De sender medlemsmails, og intet andet. Mellemfolkeligt Samvirke forholder sig stik modsat.
Jeg får en del opkald med ledende spørgsmål til om jeg ikke kan støtte med lidt mere. Det er simpelthen direkte uartigt. Jeg støtter dem, fordi de repræsenterer noget, som jeg finder enormt vigtigt. Men jeg støtter også andre organisationer og har ikke et pengetræ i haven.
Hvorfor er I ikke bare taknemmelige for de personer, der sender fast støtte hver måned? Hvorfor har I behov for at presse citronen til det yderste?
Jeg fik en opringning, mens jeg var på arbejde. Svarer med det samme jeres medarbejder, at jeg er på job og ikke kan tale. Heller ikke det bliver respekteret. I stedet bliver jeg mødt af et svar, der lyder: "Ja, men det tager virkelig ikke ret lang tid".
Huh? Det tror jeg sådan set min chef er bedøvende ligeglad med.

Jeg er der nu, hvor jeg vil opsige min støtte til Mellemfolkeligt Samvirke, hvis disse tiggeopkald fortsætter. Det er så usmageligt, at de spammer personer, der støtter dem økonomisk for at vride flere penge ud af dem. Mere vil have mere.

10 september 2023

Hej Martha

Vi er meget kede af at høre din oplevelse og beklager, at der ikke er blevet respekteret, at du var på arbejde, og at du sagde pænt nej tak. Jeg taler med vores telemarketing om, at de skal respektere et pænt nej tak.
Vi er meget taknemmelige for dem, der støtter os – ellers ville vores arbejde i Danmark ikke kunne løbe rundt. Det er ikke vores hensigt at ringe til folk, der har sagt, at de ikke ønsker at støtte yderlige. Så tusind tak for din støtte! Vi kan godt forstå, at du synes, du har haft en ubehagelig oplevelse.
Vi vil selvfølgelig gerne sørge for, at du ikke bliver ringet op igen, men jeg kan ikke bede telemarketing om det, hvis jeg ikke har dit telefonnummer og fulde navn. Hvis du skriver en mail til medlem@ms.dk med de oplysninger, så sørger jeg for, at du ikke får flere opkald.
Igen, vi beklager rigtig meget og siger tusind tak for din støtte!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har en bekendt der gennem…

Jeg har en bekendt der gennem Mellemfolkelig samvirke var i Nepal for at lave hjælpe arbejde på en skole.
Under opholdet oplever hun at den Nepaletiske kontakt person chikanerer hende seksuelt og siger han vil giftes med hende og det ender med et voldtægtsforsøg som hun kun undgår med nød og næppe.
Det lykkedes hende og hendes veninde at flygte fra stedet og ved hjemkomsten mødes de med absolut ingen forståelse for deres ubehagelige oplevelse og Mellem folkelig samvirke antyder at hun må have været flirtende med ham og gået udfordrende klædt og sikkert selv har ansvaret , hvilket på ingen måde var tilfældet.
Rejs aldrig aldrig ud på opgaver for de her mennesker !!!
Det er en penge maskine og deres agenda er ikke at hjælpe folk i udviklingslande men kun at tjene penge./

4 maj 2023

Kære Morten

Tak for din anmeldelse, som vi har læst grundigt og diskuteret i teamet.

Vi tager den beskrevne sag dybt alvorligt. Vi er ikke tidligere blevet orienteret om sagen, og derfor vil vi gerne opfordre din bekendte til at kontakte os direkte på ms@ms.dk - dels for at give hende den nødvendige støtte og bistand, og dels for at indsamle yderligere oplysninger for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Vores rejsendes sikkerhed og trivsel har førsteprioritet, og derfor vil vi selvfølgelig straks afslutte samarbejdet med enhver partner, der skulle forbryde sig mod vores rejsende. Ud fra beskrivelsen af sagen kan vi ikke regne ud, hvilken partner, der er tale om, da vi ikke har nogen mandlige kontaktpersoner på skoler i Nepal. Da du beskriver en bekendts oplevelse og ikke din egen, kan det være at der er gået oplysninger tabt i overleveringen, og derfor vil vi igen på det kraftigste opfordre din bekendte til at kontakte os, hvis hun har lyst og overskud til det, så vi kan få afsluttet partnerskabet med den pågældende skole.

Herudover vil vi også meget gerne høre om oplevelsen af det efterfølgende møde med Mellemfolkeligt Samvirke efter hjemkomsten. Da ingen af os har hørt om sagen før, er det meget vigtigt for os at finde ud af, hvem din bekendte har talt med, så vi kan sørge for at forbedre håndteringen af den slags sager.

Med venlig hilsnen

STOP med at sende SMS

13 april 2023

Hej
Vi sender SMS'er, fordi vi søger støtte til vores arbejde samt konkrete, øremærkede formål. Uden støtte fra privatpersoner har vi ikke mulighed for at hjælpe mennesker i nød og kæmpe for en retfærdig og bæredygtig verden. Vi følger Indsamlingsloven, og vi sender kun SMS'er til mennesker, der har oplyst deres telefonnummer og i den forbindelse godkendt vores privatlivspolitik. Du er selvfølgelig velkommen til at svare 'STOP' på SMS'en, som det fremgår, at man kan. Så sender vi dig ikke yderligere SMS'er. Du er også velkommen til at sende en mail på medlem@ms.dk.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

At sende uopfordret sms til folk er…

Jeg har aldrig oplyst mit nummer til nogen, jeg har udeladt nummer, så i skyder med spredehagl, jeg anmelder jer til forbrugerombudsmanden.

At sende uopfordret sms til folk er virkelig lige præcis årsagen til at jeg ikke vil støtte jer med andet end dårlig smag i munden.

4 april 2023

Opdateret kommentar 24/4-2023, kl. 12:28
Vi er kede af, at du har modtaget en SMS fra os, selvom du ikke ønsker det. Vi har naturligvis ikke intentioner om at genere nogen. Vi kan ikke sende SMS'er uden at have fået oplyst et nummer. Det er muligt, at nogen har skrevet deres nummer forkert, og det tilfældigvis er dit. Det skal vi ikke kunne sige. Men du kan som sagt altid komme på en STOP-liste, så vi ikke kontakter dig igen. Skriv gerne til medlem@ms.dk, hvis du ønsker det. Så sørger vi for ikke at kontakte dig igen.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Spam SMS, til trods for at jeg står på…

Til trods for at jeg står på Robinson-listen, sender de mig uopfordret en SMS hvor de beder om penge. For at blive afmeldt skal man sende en SMS til dette nummer med teksten 'afmeld'. Hvordan kan vi være sikre på at denne SMS ikke også koster penge?

Edit: Kundeservice var heldigvis hurtig til at sætte mig på en stop-liste, så jeg ikke burde modtage yderligere.

27 mars 2023

Kære Kevin
Tak for din tilbagemelding. Vi er glade for, at du synes, vi var hurtige til at hjælpe dig. Vi gør vores bedste for at svare hurtigt. Vi kan ikke se, hvem der står på Robinson-listen, fordi NGO'er er undtaget fra den. Vi sender dog kun SMS'er til personer, som har oplyst os deres telefonnummer og i den forbindelse godkendt vores privatlivspolitik. SMS'en med teksten "afmeld" koster almindelig SMS-takst, men man kan også altid sende en mail, som du gjorde. Så sidder vi klar til at hjælpe.

Jeg mangler ord

Wow, jeg er dybt chokeret over hvor mange folk her har samme oplevelse som mig! Troede egentlig at det var tredjeparter som kontaktede mig uden Mellemfolkeligt Samvirkes aktive indsats. Det er jo helt grotesk at man bliver lokket til at underskrive et eller andet som alle er enige i for bagefter at skulle ligge under for telefonspam i al evighed. Det er så usmageligt.

18 augusti 2022

Svar från Mellemfolkeligt Samvirke

Tak for din feedback. Via telefonopringninger hverver vi nye medlemmer, som betaler det månedlige kontingent. Vi bruger pengene til i kampen for en mere retfærdig og bæredygtig verden. Medlemmernes bidrag støtter dermed kampen for, at alle mennesker kan leve i frihed og værdighed uden fattigdom og undertrykkelse.

Vi beklager at du er blevet ringet op, når du ikke var interesseret i at blive kontaktet. Det er bestemt ikke vores intention at vores medlemshvervning skal opleves som spam. Hvis du ikke er interesseret i at blive kontaktet, kan du altid skrive til medlemsservice@ms.dk. Så kan du komme på en såkaldt stopliste, således at du ikke bliver kontaktet igen :)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg vil da GERNE skrive under på at…

Jeg vil da GERNE skrive under på at alle flygtninge skal behandles ens - Syrien eller Ukraine - det er ligegyldigt!

"Skrivunder"-kampagnen beder om E-mail og mobil-nummer, en jeg får slet ingen valgmulighed for om de må kontate mig på disse to!

I strid med GDPR får jeg mails, SMS og telefonopkald.

SMS kan kun afmeldes ved at svare "NEJ" til en modtager, som man får at vide koster ekstra gebyrer at svare til!

Skal man så SMS'e "NEJ" til et nummer, som koster 150 kr.???!!

18 maj 2022

Hej Finn
Tak for din feedback. Hvis du ønsker at blive afmeldt fra at blive kontaktet, kan du roligt svare "NEJ" til den SMS du har modtaget fra os. Det koster kun alm. SMS takst, og selvfølgelig ikke 150 kr.
Hvis du mod forventning fortsat skulle opleve at blive kontaktet efter at du har besvaret vores SMS, kan du altid sende en email til medlemsservice@ms.dk. Så kan de hjælpe dig med at komme af kontaktlisten.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mangeårigt medlem og fast støtte

Mangeårigt medlem og fast støtte. Synes det er en stærk organisation, der i årtier har kæmpet for udsatte mennesker i Danmark og i verden, også når skiftende regeringer "glemmer" de fattigste og mest sårbare mennesker.

20 april 2022

Svar från Mellemfolkeligt Samvirke

Tak for din feedback. Vi er meget glade for din vedholdne støtte både til vores organisation og til det større formål :)
Vi glæder os til at fortsætte kampen for en retfærdig og bæredygtig verden sammen med dig!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har nu bedt dem stoppe med at ringe…

Jeg har nu bedt dem stoppe med at ringe og sende sms'er 4 gange. Alligevel bliver de ved med at kontakte mig. Og jeg har ALDRIG accepteret at de måtte kontakte mig i første omgang.
Når de så ringer, er det et meget ungt menneske som faktisk bliver en kende ubehagelig når jeg siger nej. I mine øjne er de lige så ringe som de indere der ringer og vil sælge investeringer. Øv for en butik :(

9 november 2021

Svar från Mellemfolkeligt Samvirke

Tak for din feedback. Via telefonopringninger hverver vi nye medlemmer. Hvis du ikke er interesseret i at blive kontaktet kan du skrive til ms@ms.dk. Vi beklager meget hvis din afmeldelse ikke gik igennem de første gange du forsøgte. Det er selvfølgelig vores fejl.

Mellemfolkeligt Samvirke hører under ISOBRO og følger et sæt etiske retningslinjer, som skal sikre, at vores phonere altid optræder professionelt og troværdigt. Vi er kede af at høre at du havde en træls oplevelse. Det er på ingen måde vores intention.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Så blev jeg også ringet op af deres…

Så blev jeg også ringet op af deres medarbejder og spurgte om jeg ville bidrage med medlemskab, som jeg afviste pga økonomiske grunde, men ville ellers godt dele deres og mit egen viden videre online, som efterfølgende betød at jeg blev blokeret i at kunne kommentere eller like på deres profil, så det viser i del hele taget at de er ude kun efter penge. Jeg har ringet til dem og sendt email til dem og spurgt hvorfor mon det skete, men uden at få et svar... Så giv ikke penge til til en organisation som faktisk er ligeglade med mennesker, hvad mon gør de men pengene... Må spørge kontakt om det

23 juni 2021

Svar från Mellemfolkeligt Samvirke

Tak for din feedback. Via telefonopringninger hverver vores phonere nye medlemmer, som betaler det månedlige kontingent via betalingsservice.
Vores sociale medier bliver kørt af vores kommunikationsteam og som modererer ud fra et sæt regningslinjer, som du kan læse i vores sidebeskrivelse på facebook: https://www.facebook.com/msactionaid/about/

Her kan du også se at der ikke udelukkedes nogen fra vores kommentarspor på baggrund af deres status som betalende medlem eller ikke medlem. Så længe man overholder vores retningslinjer er alle velkommen til at komme med indput i vores kommentarspor. Hvis du fortsat ønsker at bidrage kan du skrive en messengerbesked til vores facebookside :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.