Tar inte bort förra kriminella hyresgästen trots att skatteverket har gjort det för länge sedan. Får besök av bland annat kronofogden som inte hittar någon annan adress på personen. Alla andra (hitta,... Se mer
Prövade vid 2 tillfälle att söka informationer om domar på en person. Betalade med Swish. Båda gånger fungerade det inte - ingen doms-info visades. Prövade att felanmäla till kundservice, men det verk... Se mer
Mycket dåligt … en person står skriven på min adress som inte bor här , vilket skapar obehag då han är eftersökt av fordringsägare . Det går tydligen inte ta bort .
Mr koll medverkar indirekt till bedrägerier pga sina utförliga och avslöjande uppgifter om personer Ofattbart att det är tillåtet. Jag vet att offentlighetsprincipen råder men vi lever nu i en ny tid... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Vi har bättre koll på privatpersoner. Här finns information om ekonomi, domar, yrken, adresser och mycker mer.
Kränkande sida
Kränkande sida som i strid med GDPR och rätten att ha ett privatliv smutsar ner för oss alla. Mr Koll är en hänsynslös verksamhet som på ett förkastligt sätt missbrukar vårt öppna samhälle. Tvi för dessa avarter.
Totalt livsfarlig och värdelös hemsida
Totalt livsfarlig och värdelös hemsida. Har ingen sympati eller förståelse för människors integritet. Alla andra liknande sidor är behjälpliga med borttagning av info om man vill eller behöver av olika skäl så som hotbild etc. Men MrKoll bryr sig inte ett dugg. De kan ”dölja” din adress enbart i 30 dagar men du måste konstant följa med och hålla dig uppdaterad hela tiden.
Mycket otrevlig kundservice. Inte behjälpliga alls. Denna sidan är en stor grund orsak till att all hotbild jag har mot mig pga mitt jobb/yrke inom lag/säkerhet.
Människor kan på några klick hitta info om dig och hela ditt liv. Helt utan anledning.
Väldigt obehagligt
Väldigt obehagligt. Att namnbyte ska synas. Har bytt namn av säkerhetsskäl och dessutom står det att jag förekommer i en dom. Där jag blev oskyldigt anklagade av samma person som är ute efter mig..
Riktigt fult av Mr.Koll att utlämna både oskyldiga och skyldiga människor.. de hänvisar till yttrandefrihet. Jag vill hänvisa till mänskliga rättigheter om integritet..
GDPR
GDPR
Det går inte att avvisa kakor på Mrkoll sidan så nu är dom anmälda till berörda myndigheter
Även fast att jag flyttat för över 2…
Även fast att jag flyttat för över 2 veckor sedan och ALLA andra sidor har uppdaterat till den nya adressen står den gamla kvar hos mrkoll. Helt värdelös sida.
De har bara gammal uppgifter.
Hemskt att de hänger ut folk
Hemskt att de hänger ut folk. Saknas kontakt formulär osar skumt bara där.
Jag tycker att det är skandal med denna…
Jag tycker att det är skandal med denna sk. tjänst. Att ha så mycket info om en person är ju rent farligt. Det inbjuder ju till att bedragare kan komma o knacka på. Värst är att det står att man bor ensam. För vem är detta nyttig info ? Att inte kunna neka till att Mr koll får ge ut mina uppgifter. Ett väldigt krångel att kunna ta bort uppgifter om sig själv . Det behövs verkligen inte så mycket info om min person . Dom som vill komma i kontakt med mig kan göra det utan detta helt onödiga Mr koll.
Betalade pengar för att få information…
Betalade pengar för att få information men fick ingen.
Rent bedrägeri och kommer att polisanmäla allt.
Detta företag kränker människors rätt…
Detta företag kränker människors rätt till att inte vara uthängda med personuppgifter på nätet,helt otroligt att det är lagligt våra styrande i detta land
SKÄRP er.
vill inte ha min ålder utsatt på nätet…
vill inte ha min ålder utsatt på nätet , är inte OK att MR KOLL ej kan respektera det.
Ni har ingen koll alls på vem som bor…
Ni har ingen koll alls på vem som bor var. Min granne bredvid bor tydligen hos mig enligt er. Skatteverket har inte den informationen så var hittar ni er information?
Så dålig koll.
Om man ringer till Telia åt sin mormor…
Om man ringer till Telia åt sin mormor ger de inte ens ocr nummer för att betala faktura pga av GDPR lagen . Skitprat Sverige är det sämsta land i världen för sina medborgare. Tänk barn som har begått nått litet brott ska finnas där livet ut , får ingen jobb pga det.Sen är Sv en av få länder som har så
Många som mår psykiskt dåligt och mår ännu sämre pga av det,samt arbetslösa och nu kriminella! Mrkoll gör underlag för dessa ligor att göra det gör! Tänk att så enkelt se att någon har Bra bil , fint hus bra inkomst .Skäms Sverige. Stoppa det nu !!!
Sverige är fantastiskt… för kriminella
Frustrerande att en sajt som mr koll ska få existera. Integriteten för oss vanliga medborgare är som bortblåst. Sverige måste vara en guldgruva att verka i som kriminell. Om webbplatser som mr koll ska tillåtas att få offentliggöra nästan alla känsliga uppgifter som är kopplade till våra privatliv så måste våra grundlagar ses över. Det är naivt att tro att svenska folket vill ha yttrandefrihet och tryckfrihet till ett sådant pris.
Vilka är det som driver mr koll? Dessa personer - om några - borde väl stoltsera med att visa upp sig offentligt. Men att offentliggöra sig själva ligger nog inte i deras intresse…
Stämmer dåligt.
Stämmer dåligt.
Kan man inte själv uppdatera felaktiga tel-nummer och MrKoll inte heller ser till att de är rätt, så blir det fel.
Hitta.se är mycket bättre!
MrKoll tjänar pengar på att kringgå GDPR
I MrKoll:s "tjänst" (de tjänar pengar på att utan tillåtelse publicera data som enskilda individer i Sverige, skyddad av tryckfrihetsförordningen och utgivningsbevis) visas inte domar i brottsmål vid personens övriga data nu för tiden. Det går att spärra sin folkbokföringsadress från att visas, men det är omöjligt att spärra t ex sin ålder! För att få jobb ska man inte vara "för gammal" och det kan vara det enda "brott" man utför i en arbetsgivares ögon.
Dessutom finns det ingen exakt länk till MrKoll:s data om personen, så att spärra länken från att visas i sökmaskiner är omöjligt. Jag trodde GDPR betydde något, men MrKoll skrattar och spottar på GDPR!
Utgivaren Simon Vilhelm Krantz, "bodde" själv förut i en postlåda hos Kivra. Det säger väl en hel del om vad han tycker om tjänsten MrKoll som han företräder!
Den här respektlösa vidriga sidan måste stängas!
Det finns ingen annan sajt där man kan söka information om folk som skriver ut vad folk hette innan namnbyte för många år sen. Vi är många som bytt namn som en ren säkerhetsåtgärd, och de här sjuka fanstygen saboterar det. Det ska inte stå öppet och redovisas såhär vid en simpel adressökning, när det är ingen som bett om ett offentliggörande av den informationen - allra minst den drabbade!
Det går att ta bort sig själv från ALLA såna här sajter - förutom MrKoll. Och de går inte ens att få kontakt med. Fegheten gör en illamående. De måste stoppas, det de håller på med och dessutom tjänar pengar på är både kränkande och farligt!
Det är ju förövrigt det ultimata hyckleriet att de som sitter och basunerar ut känslig information om andra, GÖMMER SIG SJÄLVA!
Mr Koll har noll koll
Mr Koll har noll koll. De ljuger om min nuvarande bostad sedan 2016, påstår att jag är inneboende hos mina köpare, har flyttat Årsta till Örebro kommun och till Örebro län. Jag bor i min nuvarande bostad sedan februari 2023.
Det går inte att ta bort uppgifterna och det går inte att kontakta Mr Koll för att genomföra nödvändiga ändringar! Alternativ finns inte!
I andra sammanhang är det kriminellt att hantera personuppgifter på motsvarande sätt. Liknar bank bedrägerier.
Att Mr Koll inte begriper hur pinsamt det är...
Ta bort allt som står om en det går ej…
Ta bort allt som står om en det går ej och det har gjort att man har blivit förstörd pga. En händelse som man aldrig kan få ogjord. Det jäkla svinet vet vart jag bor och pga. Detta är man rädd 24/7 om dygnet! Man blir helt gråtfärdig. Men det skiter ni i ett helt långt stycke i. Att ni inte fattar vad för fel ni gör mot folket är helt jäkla sjukt och äckligt med! Ni äcklar mig och andra med. Att ni inte skäms!!!
Dom skiter i att uppdatera sina…
Dom skiter i att uppdatera sina uppgifter korrekt.
När jag flyttade till min nuvarande lägenhet var en man felaktigt registrerad på min adress, så för att inte kopplas ihop med honom la jag till BV i min adress, men när skatteverket äntligen tog bort den här mannen från min adress så kontaktade jag dom och bad dom göra en ändring och ta bort BV från min adress. Alla andra liknande sidor.. merinfo.se.. ratsit.se och hitta.se uppdaterade bara min adress utan att ändra inflyttningsdatumet och tog bort den felaktigt folkbokförda mannen. Alla UTAN Mrkoll som fortfarande har kvar den här mannen på MIN adress och nu kopplar ihop oss som att vi bor ihop, dessutom flyttade dom först ut mig och sedan in igen i SAMMA lägenhet och ändrade datumet för inflyttning till 28 oktober. Dom har även kvar adressen med BV som nu visar vad jag tidigare bodde trots att det återigen är SAMMA lägenhet. Det finns bara EN lägenhet på den adressen jag bor på!! Hur kan det vara tillåtet att ha en sådan sida och skita i att ha någon som helst koll och uppdatera till KORREKTA uppgifter?
Ni bode byta namn till MrIngenkoll eller MrNollkoll