Keurig op tijd volgens afspraak. Fijn ontvangs en er werd gevraagd of je wat wil drinken. Fijne behandelaarster en ze heeft mijn wenkbrauwen prachtig in shape gebracht! Zeer tevreden en daarom ko... Se mer
Det här tycker kunderna
Wat een goede service! Super vriendelijk en altijd een top resultaat. Nog nooit ontevreden te deur uitgegaan.
Treatments were done by Anna. She is an professional and an expert in the treatments that she provides. Comfortability and care are core principles that reflect her way of working with you. I would re... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Dé Schoonheidssalon voor Mannen in Amsterdam Welkom bij Mr. Adam, dé plek voor mannen huid- en lichaamsverzorging. Onze premium salon, gelegen in het hart van Amsterdam Oud-Zuid, biedt medische huidbehandelingen op maat. Of je nu een huidprobleem wilt aanpakken, je huid een maandelijkse boost wilt geven, of gewoon even wilt ontspannen, wij zorgen ervoor dat jij precies krijgt wat je nodig hebt. In onze drie stijlvolle en minimalistische ruimtes creëren we de perfecte omgeving om tot rust te komen. We begrijpen de unieke behoeften van de mannenhuid en -lichaam, zodat je er niet alleen beter uitziet, maar je ook beter voelt. One-Stop-Shop Of je nu huidproblemen hebt die behandeld moeten worden of gewoon een ontspannende massage wilt, wij staan voor je klaar. Als je er toch bent, waarom zou je dan je wenkbrauwen niet wat krachtiger maken of die kringen rond je ogen aanpakken. Alles is mogelijk. Huidverzorging en Huidverbetering Bij Mr. Adam werken we alleen met de beste huidverzorgingsproducten voor huidverbetering en huidverzorging. Om significante verbeteringen te realiseren is het essentieel om de juiste producten te gebruiken, ook thuis. We zullen je altijd de beste producten aanbevelen voor jouw persoonlijke huidtype.
Kontaktuppgifter
Cornelis Krusemanstraat 19H, 1075NC, Amsterdam, Nederländerna
- +31202117177
- bookings@mr-adam.nl
- mr-adam.nl
Vriendelijk en goed geholpen
Werd heel vriendelijk ontvangen en ben goed geholpen. Voor herhaling vatbaar.

Professioneel
Professioneel, toegewijd, flexibel, aardig team, prettige omgeving, uitgebreide lijst services, makkelijke lokatie, prettig ambitieus

Topservice en professioneel team
Ik ben super tevreden over mijn ervaring bij Mr Adam. De salon is stijlvol, schoon en straalt rust uit. Het team is vriendelijk, kundig en neemt echt de tijd voor je. Mijn huid ziet er zichtbaar beter uit na elke behandeling.

Svar från Mr Adam Skincare
Het personeel is zeer vakbekwaam en…
Het personeel is zeer vakbekwaam en vriendelijk. Ik heb genoten van een heerlijke behandeling met hoogwaardige producten. Zeker een aanrader!”

Hele goede ervaring
Hele goede ervaring. Vriendelijk en kundig personeel. Meermaals langs geweest voor wenkbrauw behandeling. Gedegen en oprecht advies, zeer blij met het resultaat!
Aanrader: Mirte's birthday treat - leuk en origineel cadeau. Aangename sportmassage en gezichtsbehandeling.

Svar från Mr Adam Skincare
I have been a customer for a year now…
I have been a customer for a year now and always have been super happy by the professionalism and quality of the work.

Professionele behandeling
Professionele behandeling, alle relevante informatie over hoe het werkt en ook hoe na de behandeling zelf te handelen. Relaxte sfeer en uitnodigend, iedereen aardig en geïnteresseerd . Aanrader!

Perfecte ervaring
Ik kom al jaren bij Mr. Adam, voornamelijk voor waxen.
In de eerste 2 jaar was het met Charissa, daarna met Anna en daar ben ik ook heel erg blij mee.
Ze is altijd op tijd, rustig, positief maar ook lekker snel en fijn om een gesprek mee te hebben terwijl je je tanden in het leer zet tijdens het waxen.
Helemaal top!

Beste salon voor mannen
Altijd weer en perfecte behandeling op maat waarav je huid echt opknapt.

Svar från Mr Adam Skincare
Charissa and her team can work wonders
I’ve been a loyal client of Mr. Adam for several years, and Charissa has completely transformed my skin. When I first came in, I was battling stubborn acne and overall poor skin health. Thanks to Charissa’s expert care and the products she recommended, my complexion is now clear, balanced, and basically worry-free.
I trust her advice implicitly—the treatments and skincare she selects always deliver results. The new location is also a serene, welcoming space that makes every visit relaxing.
If you’re looking to heal your skin and learn how to maintain long-term skin health, I can’t recommend Charissa and her team highly enough.
Aanrader voor mannen
Ik heb een exosomen kuur gehad, 3 behandelingen. Enorm tevreden met het resultaat. Ik raad het iedereen aan. Ze is heel kundig.
Excellent
Heerlijke gezichtsbehandeling en massage gehad van Charissa. De salon is mooi en stijlvol ingericht en voelt toch warm en welkom aan. Daarnaast vind ik de salon zeer professioneel (excellent in kennis en uitleg) en gebruiken kwaliteit producten. Twijfel niet, gewoon doen!
Fijne sfeer en professionele service
Fijne sfeer en professionele service! Zeker aan te raden.
Kom al weer een tijdje bij Mr Adam
Kom al weer een tijdje bij Mr Adam. Fijne mensen en fijne persoonlijke behandelingen. Aanrader
De go-to salon voor mannen in Amsterdam
Deze schoonheidssalon is gespecialiseerd in de mannenhuid en dat merk je. Toen ik hier begon had ik last van roodheid en mee-eters. Na een huidanalyse krijg je een gedetailleerd behandelplan. Door de gezichtsbehandelingen en professioneel advies en producten voor thuis ben ik daar nu vanaf. Ik kom nog steeds regelmatig terug voor onderhoud en laat dan ook mijn wenkbrauwen doen en overtollig haar verwijderen. Voor mij de go-to salon voor mannen in Amsterdam!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.