Meerdere bestellingen gedaan
Meerdere bestellingen gedaan. Mooie en goede kleding ontvangen!
DE KINDERKLEDING OUTLET MET KORTINGEN TOT 90% en LAAGSTE PRIJS GARANTIE!! ONZE MERKKLEDING OUTLET IS O.A. VAN DE MERKEN: AIRFORCE, Archimede, LOFFF,
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Meerdere bestellingen gedaan. Mooie en goede kleding ontvangen!
Vest maat 98 besteld was op voorraad. Staat ook in bestelling maat 98. Nu krijg ik maat 92 gestuurd en nu is het vest in alle maten uitverkocht. Maat 92 is te klein. Heel jammer dit.
Ik heb 5 artikelen besteld en betaald, maar heb slechts 4 artikelen ontvangen.
Telefonisch niet te bereiken, geen antwoord op mail.
Heel vervelend en jammer.
Superservice! nu een paar keer een bestelling gedaan en altijd uiterst correct mijn bestelling binnen een dag of twee in prima staat ontvangen,zoon lief is weer blij met zijn nieuwe jas. Ook de omruiling is prima geregeld. Door het prijsverschil had ik nog geld tegoed van jullie dat stond binnen week op mijn rekening.
Eens maar nooit meer. Na ruim een week maar eens gevraagd wanneer de bestelling zou worden verzonden. Bij levering was bij 1 van de bikinis het maatlabel verwijderd. Na vergelijk met de matentabel bleek hij veel groter te zijn dan wat ik besteld had. Ik mocht hem terugsturen, maar nu, na ruim 6 weken, heb ik nog steeds mijn geld niet terug en op emails wordt niet meer gereageerd. Vreemd dat er op de website van Mowi zelf alleen maar positieve reviews staan en ik hier zoveel negatieve lees...
Kleding zeker enorm goedkoop en mooi maar de service.......ronduit slecht!
Verkeerde artikel geleverd nadat de bestelling al enorm verlaat geleverd werd.
Terugsturen van verkeerde artikel op eigen kosten!!!! En nul excuses. Klantenservice amper bereikbaar. Vreselijk jammer dit, want het aanbod van kleding is zeker leuk.
Super site met hoge kortingen. Jas was te groot .. geen probleem binnen 3 dagen had ik de nieuwe maat in huis.
De site is beetje onhandig, maar werkt wel snel/goed. Bestelling netjes verwerkt en binnen 2 dagen binnen. Kleding was goed verpakt, tevreden.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.