Mads har afholdt et rigtig godt førstehjælpskursus, som både var sjovt, lærerigt og engagerende. Han formåede at skabe en god stemning, alle kursister blev involveret aktivt gennem hele forløbet.
Företaget har svarat
Mads er god underviser. Meget lærerigt.
Företaget har svarat
Førstehjælps kursus -Stress coaching -Virksomhedsrådgivning - Det bæredygtige arbejdsliv. -Personlig mentor. Mads Hansen, rådgiver i alt fra førstehjælp i virksomheder, med speciale i det at opbygge en sund kultur, hvor sikkerhed og godt arbejdsmiljø er i fokus. Han rådgiver ligeledes i det gode samarbejde på arbejdspladsen. Hvordan er man et godt team - Bæredygtig arbejdsliv - stress coaching og rådgivning til enkelt personer med livskrise. Kort fortalt kan han hjælpe med at skabe den rette mentale tilstand, så mennesker kan redde sig selv og andre, fysisk og psykisk. Mads er altid klar med hjælp. Det kan være den førstehjælp. Det kan være den svære samtale. Det kan være når stress, har ramt en person hårdt. Det kan også være et team eller virksomheden, som mangler sparring omkring samarbejde, vurdering og GAIS måling af trivslen på arbejdspladsen.
Niels Pedersens alle 2, 8830, Tjele, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Movetolearn.dk
Jeg har gennem mit arbejde været på kursus 3 gange nu hos Mads, og hver gang har det været en meget lærerig oplevelse. Han underviser casebaseret, hvilket gør at man får en tilpasset oplevelse ift. de nødsituationer man kan stå i i hverdagen, både som fag- og privatperson.

Svar från Movetolearn.dk
Det var som altid et godt kursus med en masse god snak om forskellige oplevelser fra det virkelige liv. Mads forstår , at få alle i lokalet med når vi er der til opfølgningskursus hvert andet år.

Svar från Movetolearn.dk
Mads er en fantastisk lærer og god til at lære fra sig.
Han brænder for det han laver og det smitter af på os kursister. Han er god til at få alle med i undervisningen og er god til at forklare så alle forstår det. Dagen flyver af sted, med en god blanding af teori og praktiske øvelser virkelig godt opfølgnings kursus for Grundfos samaritter.

Svar från Movetolearn.dk
Mads er en super god lære der gør undervisningen spændene og let af forstå og huske :-)

Svar från Movetolearn.dk
Mads holder nogle super kurser og er virkelig god til at formidle budskabet og svare på alle mulige og umulige spørgsmål
så han får de bedste anbefalinger fra mig

Svar från Movetolearn.dk
Godt kursus meget inspirerende og spændende.
Super godt kursus, kan anbefales, og meget livligt
Mads er en fantastisk lærer og god til at give fra sig. Han er entusiastisk og svare gerne på de mest undrende spørgsmål han inddrager personer i undervisningen og god til at forklare også uden for egne erfaringer. Det blev på ingen måde langtrukken selvom det var mange timer var blanding af teori og praktiske øvelser virke godt fordelt.

Svar från Movetolearn.dk
Jeg synes virkelig det var et godt kursus som jeg fik en masse ud af i forhold til landbruget. Med at det var virkelig.
Han var fantastisk til at leve sig ind i rollen oh forklare både teorien og det praktiske

Svar från Movetolearn.dk
Mads er en meget entusiastisk underviser og har utrolig meget viden og både det fysiologiske og det praktiske i forhold til førstehjælp. Hans undervisning er levende med mulighed for at stille spørgsmål. Den praktiske del med cases og dukkerne måtte gerne fylde endnu mere end den gør, da det giver en endnu bedre indlæring for mit vedkommende.

Svar från Movetolearn.dk
Jeg havde fornøjelse af Mads til 12 timers kursus inkl. Færdselrelateret førstehjælp. Hele vejen igennem var der god stemning og godt/fængende læringsmiljø. Mads er god til at sætte det i relation til de enkeltes hverdag - klart anbefalingsværdigt:)

Svar från Movetolearn.dk
Skide god energi, meget engageret og nede på jorden. Fede historier

Svar från Movetolearn.dk
Tak for et super kursus Mads. Du forstod at fange mig og skabe et kursus, hvor man får meget for de 4 timer kurset tog. Jeg er sikker på at jeg kan huske at anvende det vigtigste.

Svar från Movetolearn.dk
Vi er utrolig glade for samarbejdet. Mads er en virkelig dygtig, engageret og meget inspirerende instruktør, som formår at formidle og lære fra sig. Mads er dygtig til at kombinere det faglige med rigtig gode eksempler fra hans hverdag. Det gør kursus utrolig spændende og meget lærerigt.
Så jeg kan varmt anbefale Mads og hans kurser.

Svar från Movetolearn.dk
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.