Motorsweden Omdömen

4 406
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 637 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna berättar att de är mycket nöjda med den snabba och smidiga leveransen, vilket gör att många uppskattar att handla här. Många konsumenter framhåller att varorna stämmer väl överens med beskrivningarna på hemsidan och att de upplever produkterna som prisvärda. Vissa recensenter var inte nöjda med att det uppstod oväntade förseningar under transporten eller att vissa mindre delar saknades i paketet. Andra personer nämnde också att det ibland kunde vara svårt att få snabb hjälp av kundtjänsten när det uppstod krångel med en beställning. Några köpare påpekade dessutom att kommunikationen kring ändringar eller returer kunde upplevas som bristfällig i vissa situationer.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder noterar konsekvent tvetydiga upplevelser med produkterna, där vissa konsumenter uppskattar snabba... Se mer

Delivery service

Recensenter uttrycker stor tillfredsställelse med leveranstjänsten och lyfter fram de mycket snabba och... Se mer

Quality

Kunder delar tvetydig åsikter om kvalitet. Medan vissa konsumenter uppskattar snabb leverans och upplever att... Se mer

Order

Kunder hade tvetydiga upplevelser med order. Medan vissa konsumenter uppskattar att det är enkelt, smidigt... Se mer

Service

Konsumenter tycker service är tvetydig. Vissa recensenter upplever mycket bra och snabb service samt att... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Allt var bra förutom att efter jag beställde så stod det att ordern redan fanns och jag visste inte om det hade beställt för ens jag kollade mail

Mopeddelar till bra priser. Kan dock vara lite svårt att hitta rätt på sidan ibland men de har en bra och kunnig support

Förhållandevis färdigmonterad, bra. Oläslig manual, dåligt. Även med förstoringsglas var instruktionerna obegripliga Konstigt språkbruk-

Hemsidan är bra och enkel att beställa från. Hade dom valt annan transportör än DHL då hade dom fått 5stjärnor och jag hade fått mina delar.

1. Nr. 6 av de 6 bästa företagen i Motorcykelhandlare
  2. Nr. 4 av de 4 bästa företagen i ATV-återförsäljare
  3. Nr. 9 av de 10 bästa företagen i Mopedhandlare
  4. Nr. 3 av de 3 bästa företagen i Återförsäljare av skotrar
  5. Nr. 6 av de 7 bästa företagen i Butik med motorcykeldelar
  6. Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Skoterreparation

Informationen kommer från olika externa källor

Motorsweden´s ambition är att tillhandahålla ett brett sortiment av dirtbike & fiddy, cross, ATV & fyrhjuling, EU-scooter & moped, minimoto och el scooter samt reservdelar och tillbehör till marknadens lägsta pris. Motorsweden importerar alla produkter direkt från fabrik utan mellanhänder och detta tillsammans med inköp i stora volymer gör att vi kan pressa priserna långt under genomsnittet utan att kvalitén påverkas.

Motorsweden.se

Vi lyssnar på våra kunder!

Bra

TrustScore 4 av 5

4 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(4 406)

616 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Brand-New Product, Dead on Arrival

Köpte en ny ATV från dem. Efter montering enligt instruktionerna startade den aldrig. I stället för att hjälpa mig ville säljaren att jag skulle köpa reservdelar och själv betala för reparation. Nu kräver de dessutom att jag godkänner nya villkor som inte fanns eller inte var tydliga vid köpet för att de ska fortsätta hantera reklamationen. Jag kan tyvärr inte rekommendera detta företag utifrån min erfarenhet.

I bought a brand-new ATV from this company. After assembling it according to the instructions, it never started. Instead of helping, they told me to buy spare parts and pay for the repair myself. They are now also asking me to accept new terms that were not provided or clearly explained at the time of purchase before they will continue handling my warranty claim. Based on my experience so far, I cannot recommend this company.

16 juli 2026

Svar från Motorsweden

Vi beklagar djupt att din upplevelse med din nya ATV inte levde upp till förväntningarna. Det är oacceptabelt att du har mött svårigheter med att få igång fordonet och att du känner att du inte har fått den hjälp du förväntade dig. Vi förstår din frustration över att behöva köpa reservdelar och betala för reparation själv, samt att nya villkor har presenterats under reklamationsprocessen. Vi tar din feedback på största allvar och kommer att granska hur vi hanterar reklamationsärenden för att säkerställa att våra kunder får korrekt information och support. Vi tackar dig för att du uppmärksammar oss på detta.

Beställde en fyrhjuling

Beställde en fyrhjuling, som de tydligen inte hade i lager så min beställning tog de bort. De skickade bara ett mail om informationen. Så först när jag undrar hur det går med min beställning så märker jag att de har tagit bort min order. De har inte givit något annat förslag på produkt. Känns oseriöst!
Mail om min upplevelse om min beställning verkade vara viktigare än att höra av sig till deras kund.

Svar från Motorsweden

Vi beklagar verkligen att din beställning av fyrhjulingen avbröts utan ett personligt förslag på alternativ. Vi förstår att det skapade frustration när du upptäckte att ordern tagits bort först efter egen förfrågan. Vi ska se över våra rutiner för hur vi informerar kunder vid slutsålda varor. Tack för din värdefulla feedback.

Ni hade den produkten som jag har sökt…

Ni hade den produkten som jag har sökt länge på 👍. Det negativa är väl frakten som är dyr, men annars är jag nöjd.

21 juli 2026

Svar från Motorsweden

Tack för de vänliga orden! Vi är glada att ni hittade produkten ni sökte. Vi förstår er synpunkt angående fraktkostnaden och ser över våra alternativ.

Beställer en fyrhjuling till min son…

Beställer en fyrhjuling till min son som är på rabatterat pris och i lager. Får besked efter ca en vecka att den inte finns i lager och ordern annulleras. Mailar om att jag har tid att vänta några veckor, får inget svar. Företag som kör med lockpriser på produkter som inte finns i lager.

Svar från Motorsweden

Vi beklagar verkligen att din beställning av fyrhjulingen inte kunde genomföras som förväntat. Vi förstår din frustration över att produkten visade sig vara slut i lager trots att den initialt angavs som tillgänglig. Tack för din feedback.

Ömsom vin ömsom vatten

Förhållandevis färdigmonterad, bra.
Oläslig manual, dåligt.
Även med förstoringsglas var instruktionerna obegripliga Konstigt språkbruk-

13 juli 2026

Svar från Motorsweden

Tack för din recension! Vi är glada att du uppskattade att produkten var till stor del färdigmonterad. Samtidigt beklagar vi att manualen var svår att läsa och förstå. Vi tar med oss din feedback och ser över både läsbarhet och formuleringar i instruktionerna.

Sämst på återkoppling

Sämst på återkoppling. Står att det finns i lager så gör det inte de.

12 juli 2026

Svar från Motorsweden

Vi beklagar verkligen att lagersaldot inte stämde. Vi ser över våra rutiner.

bra grejer och snabb leverans

bra grejor och snabb leverans

11 juli 2026

Svar från Motorsweden

Tack för den fina recensionen! Vi är jätteglada att höra att ni är nöjda med både produkterna och den snabba leveransen. Er feedback betyder mycket för oss!

Ville köpa en ostryppt ECU

Ville köpa en ostryppt ECU. Då är det en sån här du ska ha svarade kundinformationen.
Jag beställde i god tro att det var rätt artikel. Jag provade nya ECU men det visade sig vara samma som redan satt på moppen. Det finns ingen ostrypt ECU till viarelli forza fick jag reda på när jag ringde motorsweden. Tycker det är uselt att felinformera kunder på detta vis. Har man brutit förpackningen går det inte att reklamera, så dåligt.

11 juli 2026

Beställde en elspark som fanns i lager

Beställde en elspark som fanns i lager. 7 dagar senare så har jag fortfarande inte fått någon leverans eller någon information om varan är skickad eller inte. Jag har utöver det väntat på svar på kundservice i 5 dagar då det inte är första gången jag försöker beställa en elspark

10 juli 2026

Svar från Motorsweden

Vi tackar för er feedback och tar med oss detta så vi kan förbättra våra rutiner.

Det är inte första gången jag handlar…

Det är inte första gången jag handlar här, för några år sedan köpte jag en hjälm och denna gången köpte jag en bränsletank för min pappas scouter. Här hittar man allt som en karl behöver😀

Kul med Klarna, otroligt snabb leverans👍🙏toppen!

Svar från Motorsweden

Tack för de vänliga orden! Vi är så glada att höra att ni är nöjda med både hjälmen ni köpte tidigare och den nya bränsletanken till er pappas scouter. Det gläder oss att ni uppskattar vårt sortiment och den snabba leveransen. Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka!

Spara dig själv tid och frustration – jag rekommenderar att du handlar någon annanstans.

Jag avråder starkt från att handla från detta företag. Jag beställde en elbil till mitt barn i mars.
Efter endast tre veckors användning gick en av motorerna sönder.

Sedan dess har jag haft en utdragen kontakt med kundtjänst som svarar mycket långsamt och verkar göra allt för att dra ut på ärendet i stället för att lösa det. Nu är det mitten av juli och problemet är fortfarande inte åtgärdat. Att en produkt går sönder så snabbt är illa nog, men det som verkligen gör mig besviken är den bristfälliga kundservicen.

edit efter Motorswedens svar:
Ironiskt att ni skriver att ni tar till er när er svarstid på en kommentar här är under ett dygn medans svarstiden på kundtjänst i regel är 7-14 dagar.
Borde ni inte lägga krutet där för att inte få såna recensioner?

17 juli 2026

Svar från Motorsweden

Vi beklagar djupt att din upplevelse med oss har varit så negativ. Det är oacceptabelt att elbilen gick sönder så snabbt och att hanteringen av ditt ärende har dragit ut på tiden. Vi förstår din frustration över den långsamma responsen från vår kundtjänst och att problemet fortfarande inte är löst. Vi tar din feedback på största allvar och kommer att se över våra interna processer för att säkerställa att liknande situationer inte uppstår igen. Vi vill att alla våra kunder ska känna sig trygga med sina köp och få den support de behöver.

Jag har tidigare köpt en moped från…

Jag har tidigare köpt en moped från Motorsweden och den är jag myycket nöjd med. Jag hoppas jag blir lika nöjd med elsparkcykeln.

15 juli 2026

Svar från Motorsweden

Vi är så glada att höra att du är nöjd med din tidigare moped från oss! Vi hoppas verkligen att din nya elsparkcykel kommer att leva upp till dina förväntningar och ge dig samma glädje. Tack för ditt förtroende!

Snabb leverans av en fantastisk elcykel!

Snabb leverans av en fantastisk elcykel!

10 juli 2026

Svar från Motorsweden

Vi är så glada att höra att ni är nöjda med både den snabba leveransen och er fantastiska elcykel! Tack för er positiva feedback.

Dåligt!!

Dåligt!!
Gjorde en beställning och det skulle ta 5-7 arbetsdagar att få hem den!
Efter 10 dagar hör jag av mig och undrar var den är. Fick tillbaka att ” precis just då fick de meddelande att leverantören slutat tillverka den modellen…” tjena!!😡😡
Beställ från nåt annat företag, jag rekommenderar INTE DETTA!

4 juli 2026

Svar från Motorsweden

Vi beklagar verkligen att din beställning inte levererades som förväntat och att informationen om leverantören kom så sent. Vi förstår att detta skapade frustration och vi tar din feedback på stort allvar för att förbättra våra rutiner.