Köpte ny atv av dom med div bekymmer som dom inte vill ta på garanti vilket jag tycker dom borde göra på en 3 mån gammal atv Kommer aldrig handla där mer
Deras service är urdålig! Jag har väntat på en reservdel i 6mån ,jag har pratat med dom! Skickat mail som dom aldrig svarar på! Bedrövligt sätt att behandla sina kunder på!
Godsgatan 14, 254 64, Helsingborg, Sverige
Kommer aldrig handla där mer

Svar från Motorhandel Helsingborg
Svarar varken på mejl eller i telefon. Jag har gjort flera försök att få kontakt men lyckas inte. Helt värdelösa!

Svar från Motorhandel Helsingborg
Svarade snabbt på de frågor jag skickade till dem! Tacksam för hjälpen!
Lite svåra att få tag på men, när man väl fick tag på dem var servicen jättebra!! Och då fungerade produkten utmärkt!!
Jonathan på kundservice vet verkligen vad service handlar om! Snabb återkoppling både på mail och telefon, väldigt trevlig att prata med och framförallt hjälpsam. Han lyckades med det som verkade omöjligt, att ordna fram en produkt som var svår att få tag på, och hjälpte dessutom till att ändra min order manuellt flera gånger när jag velade. Så här ska bra service vara!
Köpte en Apollo Renegade 125 till min son 8 år. Han är nu 10 år och har använt den mycket. Motor och ram har varit mycket bra. Lite småsaker har det varit som t.ex att man fått löda om lite kablar vid lampor. Annars inga fel. Stark och rätt propotioner, en rolig leksak som använts hela året om.
Mycket trevligt bemötande vid kontakt och mkt bra service. Super snabba leveranser vid köpa av tex reservdelar och fordon.
Mycket snabb leverans och bra återkoppling vid fundering!
Jag skickade ett mail på morgonen och några timmar senare ringde de upp mig, trevliga, engagerade och måna om att svara på alla frågor jag hade gällande en fyrhjuling till sonen inför köp. Tveka inte på att höra av er till dem!
Alltid trevlig och snabb support. Beställde fel laddare men ni skickade ny och stod för frakten på den felbeställda! Tack!
Jag som morfar var i somras med för att köpa fyrhjuling åt Samuel. Jag fann en lämplig fyrhjuling 125 cc hos Motorhandel men blev avrådd att köpa utifrån deras dåliga omdömen . Jag bedömde dom gamla och missvisande och lät det inte påverka oss utan köpte från Motorhandel . Leveransen skedde fort och fyrhjulingen var lätt att montera. Efter en månad uppstod ett startfel på fyrhjulingen som efter kontakt med Motorhandel ordnades snabbt och kostnadsfritt. Fyrhjulingen går nu utan några problem. PS Glömde skriva mitt namn Tord Söderholm
Snabb leverans och oskadat gods. Bruksanvisningen undermålig, men fick hjälp både på mail och telefon. Enligt han som ringde upp mig håller de på att utveckla nya bruksanvisningar till samtliga produkter, och när det är färdigt kommer det bli 5 stjärnor!
Snabb leverans, överlägset bästa kundservicen jag varit i kontakt med! När denna cykeln ska bytas ut kommer jag verkligen tillbaka 😃
Väldigt nöjd med min Orion lådcykel! Bra service och trevligt bemötande!
Kanonbra service o trevlig o kunnig support.
Hej Jag har en Orion 7vxl el damcykel,jag köpt den 2013/juni och har haft den att cyklar till affärer och motion runder,under dessa år har jag inte haft någon problem,den har varit fantastik,och idag se den som ny, jag kunna inte haft en bättre el/cykel,och nu skall jag köpa en Orion Eltricykel,att jag haft en mycket bra möttande av personal
helt klart överlägset bättre produkter och service än liknande företag. Köpte en 125cc cross till vrakpris! Och den har bara rullat och rullat utan konstigheter 😁 Hemsidan är väll gammalmodig och lite tråkig men de är det enda klagomål jag har 🧐
Helnöjd med min ihopfällbara elhoj så nu blev det att beställa en till så vi båda glider när vi är ute. Lägger man till trevligt bemötande och snabb leverans blir hela köpet positivt!
Mycket bra service när jag ringde och mycket snabb leverans. Leverans nästa dag 😀