Fuldstændig out of this world service. Man bliver virkelig taget ved hånden og ført igennem hvert led. Orienteret om at nu gør vi det og det. Skal vi få den hjem, henter du selv, skal vi hente den ell... Se mer

Et serviceniveau i et helt andet gear og super hurtig med svar af Alexander Fabech fra MotoGroup! Vi er så glade for den hjælp vi fik ifm. køb af bil. Han klarede alt med transport, papirarbejde, to... Se mer

Jeg stod akut og skulle skifte forsikringselskab og fik tilfældigvis via venner og bekendte, anbefalet Alexander Fabech. Allerede fra første besked, var han hurtig til at tilbyde en god løsning.... Se mer

Jeg har netop hentede min Tesla 3 SR+ hos Alexander ved Motogroup, jeg ringede for knap fire uger siden og Alexander lovede den klar torsdag d.3 marts (skulle hjemtages fra Tyskland). Alt har bare v... Se mer

1. Bilhandlare
  2. Båthandlare
  3. Importör
  4. Mekaniker

MotoGroup ApS er en virksomhed, med glade & tilfredse kunder i fokus. Import af biler, MC, både, leasing, finansiering, afgiftsfastsættelse m.m.

4,9

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Opbevaring af min bmw

God service. God og sikker opbevaring af min bmw 🤩

24 mars 2026

Mange tak for anmeldelsen! 🙏

Dejligt at du har været glad for vores service! Du er mere end velkommen igen🚗✨

Vh 👋
MotoGroup ApS

Mega god service med spørsmål og hjælp

Mega god service med spørsmål og hjælp, samt bestilling af dele.
Kan klart anbefale Alexander, mega venlig at snakke med.

25 februari 2026

Tak for din anmeldelse! 🙏

Den er meget værdsat her på kontoret!🚗✨

Vh 👋
MotoGroup ApS

Fantastisk god service hos Alexander…

Fantastisk god service hos Alexander fra MotoGroup! Har ikke før oplevet så hurtige svar på mine henvendelser. Super fin bil som kørte ubeklageligt de 10 dage vi havde lejet den.

15 februari 2026

Hej Mathias,

Tak for den 5 stjernet anmeldelse, dejligt I havde en god tur på skiferie! I er altid velkomne igen🙏

Alles top

Alles top, gern wieder

11 februari 2026

Hallo Torger,

vielen Dank für Ihre Bewertung 🙏

Mit freundlichen Grüßen 👋

Super service

Super service. Gode priser og ikke mindst utrolig god vejledning ☺️👌🏻

5 januari 2026

Hej Sylwia,

Tusind tak for den 5-stjernet anmeldelse, det er værdsat, vi er altid glade for at kunne give vores kunder den BEDSTE rådgivning og det bedste resultat, hver gang!🙏

What a nice service

What a nice service.
Tegnede en Fragus forsikring langt over lukketid for året 2025. Men Alexander satte sig ind i tingene og tog sig tid til at guide mig igennem forløbet. Selvom lukketiden for i år var overskredet
Tak til Motogroup og Alexander.
Godt Nytår fra årets sidste kunde.

31 december 2025

Hej Viktor,

Godt nytår!

Tusind tak for den rosende nytårshilsen - Det er noget vi kan afslutte 2025 med, og bestemt med et smil på læben! TAK🙏

Verdensklasse service!

Virkelig imødekommende og hjælpsomme også på virkeligt ubelejlige tidspunkter. Service i topklasse er alt jeg kan sige. Vil helt sikkert rekommandere dem!

30 december 2025

Hejsa Mark,

Mange tak for anmeldelsen, det er bestemt værdsat!!🙏

MotoGroup ApS

Super pris på leje at minbus.

Super pris på leje at minbus.
Svarer hurtigt uanset hvornår man skriver til Alexander

12 december 2025

Hejsa,

Tusind tak for den 5-stjernet anmeldelse - Det er vi glade for!🙏

Hurtig og kompetent

Har tegnet Fragus reparationsforsikring, igennem MotoGroup. Hurtig og kompetent sagsbehandling af Alexander.

15 december 2025

Hej Kim,

Mange tak for den 5-stjernet anmeldelse!🙏

MotoGroup ApS

Tusind tak for en yderst professionel…

Tusind tak for en yderst professionel oplevelse
svare med det samme selv om aftenen
Uden for åbningstid
Kan kun anbefale alle der skal ha ny bil at tage kontakt til motogroup

10 december 2025

Hej Daniel,

Tusind tak for anmeldelsen, samt de 5 stjerner - Det er utroligt værdsat!!🙏

MotoGroup ApS

Jeg har brugt MotoGroup flere gange til…

Jeg har brugt MotoGroup flere gange til beregning og betaling af registreringsafgift ved import, og hver gang har servicen været hurtig, seriøs og helt problemløs. Kan klart anbefales!

3 december 2025

Hej Michael!

Tusind tak for anmeldelsen, den er værdsat!🙏

Fantastisk service

Fantastisk service! Jeg havde akut behov for at skifte til vinterdæk, og alle andre værksteder var fuldt booket. Her fandt de tid til mig med kort varsel. Hurtigt og professionelt dækskifte, og personalet er super venlige. Jeg vil helt klart anbefale MotoGroup

21 november 2025

Hej Ahmed! :)

Mange tak for de 5 stjerner, de varmer og er værdsat!🙏

MotoGroup ApS

Fremragende service fra start til slut

Service var helt perfekt. Hurtig respons, klar kommunikation og et serviceniveau over forventning. Intet at sætte en finger på – jeg følte mig tryg hele i processen. Kan varmt anbefales

12 november 2025

Hej Philip!

Tak for den rosende anmeldelse, det er værdsat!🙏

MotoGroup ApS

Har brugt Motogroup til import af bil…

Har brugt Motogroup til import af bil fra Tyskland. De har hele vejen igennem virket seriøse og professionelle - det giver tryghed. En klar anbefaling herfra

10 november 2025

Hej Anders!

Tusind tak for anmeldelsen, samt de 5 stjerner!! 🙏💪

Vi er rigtig glade for anbefalingen!😉🚗

MotoGroup ApS

Vi har lejet denne skønne minibus da vi…

Vi har lejet denne skønne minibus da vi skulle 6 personer til Vejle.
Alexander gav den bedste service og afleverede en pæn og ordenlig minibus til os.
Vi lejer 100% gerne den igen.
Tak for en super service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 november 2025

Hej Tina!

Tusind tak for de rosende ord, I er altid velkommen!🚗