Fick sadeln idag och leveransen var mycket snabb. Monteringen på min Honda Rebel 1100 DCT 2026 gick utan problem och passformen är perfekt. Kvalitetskänslan är bra och den sitter stabilt. Ser fram emo... Se mer
Köpte extra strålkastare till min MC. Dimljus med dagsljusfunktion. Lumitecs MS1. "Tack vare dagsljusbelysningen från den senaste LED-tekniken är du inte bara mer synlig för andra trafikanter... Se mer
Väldigt bra service, snabba svar och supporten var väldigt hjälpsamma. Snabb leverans. Jämfört med original sadel (F800) så är denna mycket bekvämare. En klar uppgradering i komforten. Än så länge... Se mer
Helnöjd ! Har handlat en del av er tidigare och kommer att fortsätta med det ! Bra priser, bra kvalitet och supersnabb lev ! Hade denna gången strul med leveransen ! Men den skulden ligger på UPS. Had... Se mer
- Butik med motorcykeltillbehör
- Biltillbehör
- Butik med biltillbehör
- Butik med motorcykeldelar
- Motorcykelaffär
MOTEA bietet seit 2003 alles rund um Tuning, Styling und Protection für Motorrad, Roller und Co. Der Kunde profitiert im Webshop von der stetigen Entwicklung neuer Produkte, die das Motorradfahren noch angenehmer machen. Gemeinsam kümmert sich das erfahrene Team darum, dass der Kunde findet was er sucht.
Gewerbepark Grünewald 2, 58540, Meinerzhagen, Tyskland
- +49 2354 900 3800
- kontakt.motea.com
- motea.com
Ber kunder att lämna omdömen
Enkelt och snabbt!
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Alla hål stämde inte bräda bakom låda…
Alla hål stämde inte bräda bakom låda och sidobräda bak blev låsskruven synliga borde varit innåt ej synliga

Relativt snabb leverans..produkten…
Relativt snabb leverans..produkten verkar vara utav bra kvalitet.
Snabba leveranser och rimliga priser.
Snabba leveranser och rimliga priser.
Kvalitet helt ok.
Snabb leverans o bra butik 🫵
Bra produkter till mycket bra priser 😎👍
Har beställt ett motorskydd till min…
Har beställt ett motorskydd till min Yamaha T7 i slutet av januari 2026 fick ett meddelande senare att det skulle levereras i slutet av juni fick ett nytt mail med en leverans mellan 6/7-9/7 2026 har fortfarande inte sett till någon motorskydd och nu är det i början av augusti, det går ej att få kontakt med Motea varken via mail eller telefon. Mycket irriterad.

Svar från MOTEA
Usel produkt och kundhantering.
Jag köpte en hatthylla till min Kia Soul årgång 2014. Den har fel storlek och går ej att montera. Jag försökte skicka tillbaka men det går inte att vare sig reklamera eller sända tillbaka produkten. Det enda svar jag får är att Motea inte tar emot produkter från mitt land: Sverige. Usel kommunikation och omöjligt att få mailkontakt med företaget.

Svar från MOTEA
I princip omöjligt att komma i kontakt…
I princip omöjligt att komma i kontakt med någon kundtjänst för att få hjälp med den enklaste frågan. Bara automatsvar tillbaks,

Svar från MOTEA
Snabb leverans. Bra passform på sissybaren kunde vara bättre monteringsanvisning.
Fantastiskt service i kontakt med deras…
Fantastiskt service i kontakt med deras kundtjänst i Tyskland som hjälpte mig att få min beställning väldigt mycket fortare än vad leveransdatum sa.
Smidig hantering och snabb leverans