moshi moshi mind Omdömen 379

4,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tidløst og æstetisk univers der inviterer til nærvær, fordybelse og et langsommere tempo. Jeg har købt dette brand igennem mange år. Her handler stil ikke om at blive set — men om at føle sig godt... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering og super og nem service da jeg bestilte en stribet kjole og et par stribede bukser, som jeg efterfølgende byttede i butikken på Østerbro, da jeg var lidt utilfreds med stribefordelinge... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

jeg synes moshi moshi minds produkter er virkelig gode og lækre og indtil videre virker som at være i rigtig god kvalitet. leveringsservicen var også hurtigt og effektiv. et minus ved det er at ma... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den dejligste webshop og fysiske butik - der er altid god service begge steder, og denne gang har jeg fået mig en smuk og behagelig sommerkjole - kun de bedste anbefalinger fra en kunde, der har været... Se mer

Företagsinformation

1. Modedesigner
  2. Klädbutik
  3. Klädgrossist
  4. Butik med träningskläder
  5. Damklädesbutik

Skrivet av företaget

moshi moshi mind blev skabt med ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne blive inspireret til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt gøre det mere enkelt at klæde sig på i hverdagen. I en verden, der er i konstant bevægelse, ønsker vi at inspirere til bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder. I moshi moshi mind har vi fokus på kvalitet og holdbare design fremfor hurtige tendenser. Vores mission har altid været at skabe komfort, bevægelse og blødhed.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Lækkert tøj med ansvarlig profil

Lækkert tøj med ansvarlig profil. Dog lidt ærgerligt med manglende svar på henvendelser via kundemail.

5 februari 2026

Kære Nadia

Tak for din feedback. Jeg kan se, at du også nævnte det i en anmeldelse i sidste måned. Vi sætter pris på, at du deler dine oplevelser, og din besked er naturligvis givet videre til vores customer care 🙏🏼

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering og tøjet lever op til…

Hurtig levering og tøjet lever op til det beskrevne. Dejlig kvalitet.

18 januari 2026

Kære Trine

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi sætter stor pris på din feedback.

Amazing customer service

Amazing customer service ❤️ After having trouble with my online order, Monique helped me fix it all so quickly. She is so kind and patient, and made my first experience at Moshi Moshi perfect. Thank you!

28 januari 2026

Dear Victoria

Thank you for your lovely review. It means the world to us that you have had a good experience 🤎

All the best,
the moshi moshi mind-team

Hurtig service

Hurtig service, godt produkt

24 januari 2026

Kære Majae

Dejligt at høre - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Hurtig levering

Nemt at finde rundt i webshoppen og lynhurtig levering

Kære Charlotte

Mange tak for din anmeldelse 🙏🏼 Dejligt med feedback.

Hurtig levering

Hurtig levering, god service og mega lækker kvalitet

20 januari 2026

Kære Maja

Dejligt med feedback. Mange tak for din anmeldelse 🙏🏼 Den sætter vi stor pris på.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Moshi moshi minds univers er fantastisk…

Moshi moshi minds univers er fantastisk at træde ind i. Både den fysiske forretning, med den skønneste duft af æteriske olier og smukke styles på rad og række. Man kan bare gå og føle og mærke og udvælge sine favoritter. Blødeste , lækreste bluser, sweatre og skjorter. Jeg er fan. Jeg er klar til forårskollektionen!!

27 januari 2026

Kære Charlotte

Tusind tak fordi du tog dig tid til at sende disse smukke ord vores vej. Vi sætter stor pris på din feedback og er stolte af at vi efterlader dig med dette indtryk 🙏🏼

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dejligt blødt og smukt tøj

Dejligt blødt og smukt tøj. Sidder godt, giver god bevægelse og passer på til dagens bløde aktiviteter og til aftenbrug.
Hurtig levering og service.

Kære Betina

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Altid lækker kvalitet

Altid lækker kvalitet.
Venlig kundeservice og hurtig forsendelse .

Kære TG

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi sætter stor pris på din feedback.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig kundeservice - kan ikke rette i en order der ikke er sendt

Jeg gennemførte et køb uden brug af MitID verifikation? og tænkte derfor at købet ikke var gennemført og ville rette farven på en vare. Det var derfor for sent og jeg skrev til kundeservice med det samme at farven på bukserne skal være en anden, så jeg ville annullere købet og lave en ny order. Varerne er ikke pakket og beløbet kun reserveret. Fik mail idag om at købet hverken kan annulleres eller ændres? Det har jeg aldrig været ude for på en hjemmeside før - og der er ingen kundeservice at ringe til.
Meget mærkelig service.

Kære Bettina

Tak fordi du deler din oplevelse – vi er kede af, at den har ført til frustration.

For god ordens skyld vil vi gerne tilføje lidt kontekst: Din ordre blev lagt kl. 20:28 i går aftes og betalt med ShopPay, hvorfor der ikke kræves MitID-verifikation. Samme minut modtog du en ordrebekræftelse, der oplyser, at ordrer ikke kan ændres eller annulleres, da de hurtigt sendes videre til vores eksterne lager.

For at kunne tilbyde hurtig levering (ofte inden for 24 timer) bliver ordrer hos os behandlet i vores system meget kort tid efter bestilling – typisk inden for ca. 15 minutter. Derfor var det desværre ikke muligt for os at annullere ordren, da vi modtog din henvendelse senere samme aften.

Vi forstår godt, at situationen kan føles anderledes set udefra, særligt når beløbet kun er reserveret, og pakken endnu ikke fysisk er afsendt. Men ordren var på dette tidspunkt allerede låst i vores lagerflow.

Vi tager din feedback til os og arbejder løbende på at gøre vores information endnu tydeligere 🙏🏼

Elsker alle jeres ting

Elsker alle jeres ting - 100% lækker kvalitet

17 januari 2026

Kære Rikke

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Dårlig kvalitet i leggings

Nu har jeg købt to par moshi moshi mind one pants / leggings, dog ved en anden forhandler end dem selv. Så det her er en anmeldelse om de leggings/pants.

Aldrig har jeg været så skuffet, de koster 600 kr pr par.
Og så kommer der huller i, bare ved at ta dem på!
Altså de er ikke 600kr værd, når man ikke engang kan ta dem på. UDEN DE GÅR I STYKKER.

Og det er vitterligt begge par der er kommet hul i, og jeg har langt fra noget der ligner lange negle.

Det er simpelthen for ringe en kvalitet til den pris.

Købt d. 10/2-2023, første par gik i stykker samme dato.
Nej jeg har ikke reklameret over dem, jeg har bare lagt nr 2 par i en skuffe og så de først taget i brug nu. Og de er så lige gået i stykker ved at ta dem på, for første gang.

Kære Rikke

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker, og det, du har oplevet, er heldigvis en sjælden hændelse. Vi sørger for, at din feedback bliver givet videre, så den kan bidrage til, at vi fortsat kan forbedre vores produkter.

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse 🙏🏼

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Superlækker kvalitet og hurtig…

Superlækker kvalitet og hurtig levering!

Kære Olga

Dejligt at høre - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er så glad for mit køb af min blå…

Jeg er så glad for mit køb af min blå kimono jakken, så jeg kan næsten ikke vente på foråret 🌱🪻så den kan komme i brug. Jeg bestilte og vups efter 2 dage så kunne jeg hente den i pakkeshoppen.
Og i øvrigt et godt køb til en god pris💰

18 januari 2026

Svar från moshi moshi mind

Dejligt at høre - vi sætter stor pris på din feedback. Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 🙏🏼

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg bestilte mine vare og fik hurtig…

Jeg bestilte mine vare og fik hurtig respons. Hertil maget fin opfølgning på mit køb, tilbud og orientering om lignende produkter

19 januari 2026

19 januari 2026

Kære Billie

Dejligt at høre! Tak for din feedback 🙏🏼

Perfekt oplevelse

Varerne kom lynhurtigt og var præcis, som forventede. Havde selv glemt at komme en jubilæumsgave i kurven, men skrev til kundeservice og fik både en voucher OG fri fragt - og fik min gave. Helt sublim service 👍

14 januari 2026

Kære Dorte

Skønt at høre. Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Comfort

Lige som jeg havde forestillet mig, behagelig, blød og lækker.

12 januari 2026

12 januari 2026

Kære Alberte

Dejligt at høre. Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🏼

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.