Morgana Nederland & Ergosleep Omdömen 250

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Beste Mevr. Jaqueline Govende, U heeft mij heel goed geholpen met het uitzoeken van een zacht matras. Op meerdere matrassen uitgeprobeerd. Ook geslaagd voor een mooi ledikant + 2 nachtkastjes... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag bij Ergosleep in Leiderdorp geweest. Daar werden op een zeer vriendelijke manier geholpen door Ronald. Zijn uitleg van alle door ons gewenste producten was duidelijk en hij kwam op ons zeer ku... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ruime keuze w.b. bed-ombouw, matrassen en instelbare bodems, die persoonlijk afgesteld kunnen worden. We zijn goed geholpen; er was ruime tijd en aandacht om tot een goede keuze te kunnen komen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij waren al een poos zoekende na een goed matras. Ik heb nog al veel rug en nek problemen en dan is goed liggen en slapen erg belangrijk. Na een zoektocht kwamen bij Morgana ( nu Ergosleep) in Utrech... Se mer

Företagsinformation

1. Sängbutik
  2. Sänglinnesaffär
  3. Sovrumsmöbler
  4. Möbelsnickare
  5. Köksinredningsbutik
  6. Butik med hushållstextilier

Skrivet av företaget

Wij weten dat een goede en gezonde nachtrust een positief effect heeft op ieders leven. Daarom gaan we samen met jou op zoek naar de best persoonlijke slaapoplossing, afgestemd op jouw eigen lichaamsprofiel, om zo jouw nachtrust te optimaliseren en je in staat te stellen het maximale uit de dag te halen. Middels een slaaptest laten we je ervaren wat een goede en gezonde nachtrust daadwerkelijk kan betekenen voor jouw kwaliteit van leven. Dit is niet zomaar een verhaal, maar een wetenschappelijk onderbouwd feit. Samen met onze medewerkers willen ook wij het maximale uit onze dag halen. Niet alleen door onze goede en gezonde nachtrust, maar ook door een cultuur te creëren van continue groei en ontwikkeling in een positieve en tegelijkertijd eerlijke omgeving. Iedere dag willen we weer leren om nog beter te kunnen luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten en hoe deze te vertalen naar een optimaal nachtelijk herstel. Daarom hebben wij de beste slaapadviseurs van Nederland. Deze cultuur dragen we verder uit in onze service; de tijd en aandacht die we jouw als klant geven ook na aankoop van jouw product, zodat je niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen goed en gezond slaapt. De continue positieve feedbackstroom van onze klanten, de klanten die onze bestaande klanten voor ons aanwerven en de klanten die zich belangeloos beschikbaar stellen voor onze communicatie geven ons de energie om dit geheel iedere dag weer verder uit te bouwen. Zo maken we samen het verschil in het creëren van een positievere wereld.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 71 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Aankoop matrassen

We kwamen voor een matras en zijn door het hele proces van meten gegaan. Hele fijne service en erg goede vergelijking van matrassen gedaan. Erg deskundig en fijn advies gekregen.

17 januari 2026

Beste Martin,

Bedankt voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de service en het advies tijdens het uitzoeken van uw matrassen. Goed en zorgvuldig meten en het vergelijken van verschillende matrassen vinden wij belangrijk, zodat u een keuze kunt maken die écht bij u past.

Dank voor het delen van uw ervaring. Wij wensen u veel comfort en een heerlijke nachtrust toe.

Fijne ervaring, eerlijk advies

Van te voren heel makkelijk een afspraak kunnen maken op de website bij de vestiging in Eindhoven. We zijn tijdens ons bezoek erg fijn geholpen. Men neemt alle tijd voor je en komt met een eerlijk en transparant advies over wat het beste voor je werkt. Aanrader!

16 januari 2026

Beste Bart,

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Wat fijn om te lezen dat uw bezoek aan onze vestiging in Eindhoven zo prettig is verlopen. Goed om te horen dat het maken van een afspraak gemakkelijk verliep en dat u het advies als eerlijk en transparant heeft ervaren. Het is voor ons belangrijk om alle tijd te nemen en samen te kijken wat het beste bij u past.

Dank voor uw aanbeveling. Wij wensen u veel comfort en een goede nachtrust.

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen bij de aanschaf van mijn bed. Men neemt de tijd om je van goed advies te voorzien en denkt met je mee omtrent budget en wensen. Zeer fijne ervaring gehad en mijn nieuwe bed slaapt heerlijk!

15 januari 2025

Beste Laura,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij de aanschaf van uw bed en dat ons advies u heeft geholpen bij het maken van een keuze die past bij uw wensen en budget. Geweldig om te horen dat u heerlijk slaapt in uw nieuwe bed!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hartelijke ontvangst door ervaren…

Hartelijke ontvangst door ervaren medewerkers, goede uitleg en natuurljjk een lekker bakkie koffie.
Mooie winkel en presentatie.

11 januari 2026

Beste mevrouw Moll - Meuwissen,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u zich welkom voelde, de uitleg als prettig heeft ervaren en genoten heeft van een kop koffie. We doen ons best om zowel onze winkel als presentatie zo prettig mogelijk te maken. Graag tot een volgende keer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We werden direct bij binnenkomst…

We werden direct bij binnenkomst geholpen en liepen de winkel uit met een heerlijk zacht nieuw beddengoed. Met heerlijke nachtrust gaan wij 2026 in!

3 januari 2026

Beste mevrouw Bolweg,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u direct vriendelijk bent geholpen en met tevredenheid onze winkel heeft verlaten. We wensen u veel comfortabele nachten en een heerlijk uitgeruste start van 2026!

Een geweldig ervaring bij Morgana

Een geweldig ervaring bij Morgana. Jacqueline is the best, ze denkt mee, goed advies en geduldig! En ze doet alles voor haar klant! Ook is ze heel enthousiast en energiek, wat een goede vibe geeft aan de winkel. ik zeg medewerker van het jaar 2025!

29 december 2025

Beste mevrouw Kolk,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review. Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen door Jacqueline en dat haar advies, geduld en energie zo gewaardeerd worden. Wij geven uw complimenten met plezier door; het is altijd prachtig om te zien dat onze collega’s het verschil maken voor onze klanten. Wij hopen dat u nog lang zult genieten van uw aankoop en het bezoek aan Morgana.

Bedden zoektocht

We zijn in onze zoektocht naar een nieuw bed bij Ergosleep uitgekomen. We kregen een handige slaapanalyse in de sleeppod en konden zo heel goed voelen wat een op de persoon afgesteld bed kan doen.
We werden zeer vriendelijk geholpen door een dame met kennis van zaken en verstand van verkopen.
Vanwege de behoorlijke prijs slapen we nog een nachtje over een mogelijke aanschaf.

14 december 2025

Beste mevrouw Day,

Hartelijk dank voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat de slaap-DNA meting u een duidelijk beeld heeft gegeven van wat een persoonlijk afgesteld bed voor u kan betekenen. Ook danken wij u voor het compliment over de vriendelijke en deskundige begeleiding in de winkel.

Wij begrijpen heel goed dat een aankoop in deze prijsklasse een weloverwogen beslissing vraagt. Neem vooral rustig de tijd om erover na te denken. Mocht u nog vragen hebben of aanvullende uitleg wensen, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Ergosleep Klantenservice

Toppers

Allereerst complimenten voor de mooie winkel! Wat een verschil! Mooi alles ol elkaar afgestemd.
Woonboulevard Breda"

Vanaf het eerste moment dat wij binnen kwamen was dit al een feestje!
De klant vriendelijke mensen daar kunnen de directieleden zeer tevreden mee zijn!
❤️Dit zijn wel DE mensen op de werkvloer met hun warmte, deskundigheid,humor en bovenal goed luisteren waar zo'n zaak op draait!

Natuurlijk na onze slaap DNA op zoek naar een bed wat aan onze wensen en budget voldeed.
Snel gevonden glad en strak klaar!
Electrische was een voorwaarde, de bijpassende matrassen n.a.v. Ons slaap onderzoek.

Geslaagd blij!

Na enige maanden rugpijn? Nooit geen rugpijn?
Tijdens onze vakantie geen rugpijn? Terugkomst weer rugpijn?
De winkel weer gebeld klacht uitgelegd.....daar was Daniel gesteund door de andere collega's waaronder ook een slaapcoach.

Thuis geweest, bodem gecontroleerd aanwijzingen gegeven.....het hielp niets helaas.
Opnieuw een een slaap dna, deze was hetzelfde als bijna 1 jaar geleden.
Na een hoop uitgesloten op naar een leen matras persoonlijk gebracht door Daniel.
Vol verwachting gestart met deze ommekeer ander matras!
Al snel verbetering, jawel nieuw matras gekocht en alleen maar complimenten het geduld van Daniel.
■Tip
Wanneer je maar denkt goh het is het toch niet? Neem contact op en vraag advies!
Rekening ermee houden dat je ook een bedrag bij betaald. Kwaliteit matras.

15 december 2025

Beste An,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review en voor het delen van uw ervaring bij Ergosleep Breda. Wat fijn om te lezen dat u de vernieuwde winkel zo positief ervaart en dat u zich vanaf het eerste moment welkom voelde. Uw complimenten over de warmte, deskundigheid, humor en het luisterend oor van onze collega’s geven wij met veel plezier door.

Ook dank voor het vertrouwen in ons slaap-DNA advies en het traject daarna. Het is goed om te horen dat er, ondanks de onverwachte rugklachten, samen zorgvuldig is meegedacht en gezocht naar een passende oplossing. Wij waarderen het dat u benoemt hoe Daniel en het team de tijd en aandacht hebben genomen — zowel in de winkel als bij u thuis — om uiteindelijk tot verbetering te komen.

Uw tip aan andere klanten is waardevol en sluit precies aan bij waar wij voor staan: blijf in gesprek, geef klachten aan en samen kijken we wat nodig is voor goed en gezond slapen. Wij wensen u veel comfortabele, pijnvrije nachten toe en danken u hartelijk voor uw vertrouwen in Ergosleep.

Ergosleep / Morgana Klantenservice

Uitstekend advies

Wij zijn uitstekend geholpen door Tilly van Morgana Utrecht bij de keuze voor een springbox voor onze dochter voor haar toekomstige woning in een nieuw begeleid wonen complex

17 december 2025

Beste meneer Geuskens,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u uitstekend bent geholpen door Tilly van Morgana Utrecht bij de keuze voor een springbox voor uw dochter. Wij wensen haar alvast veel woon- en slaapcomfort in haar nieuwe woning en danken u voor het vertrouwen in Morgana. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Goed geholpen bij Morgana Amersfoort

Goed geholpen bij Morgana Amersfoort. Ivm rugklachten een afspraak gemaakt voor -opnieuw- een slaaptest. De vorige was 6 jaar geleden en Hilly zei dat ons matras echt nog langer mee kon gaan. Met haar tips en aanpassingen in de lattenbodem, word ik weer zonder rugpijn wakker.

12 december 2025

Beste Sandra,

Hartelijk dank voor uw fijne review en het vertrouwen in Morgana Amersfoort. Wat goed om te horen dat u opnieuw bent geholpen met een slaaptest en dat de tips en aanpassingen van Hilly hebben bijgedragen aan het verminderen van uw rugklachten. Het is mooi dat uw matras met de juiste afstelling nog steeds goed gebruikt kan worden. Wij wensen u veel comfortabele en pijnvrije nachten toe en staan uiteraard graag weer voor u klaar.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top kwaliteit producten voor een mooie…

Top kwaliteit producten voor een mooie prijs.
Ongeacht je budget krijg je de zelfde service.
Geen hysterische reclame, aanbiedingen en verkopers die je van alles proberen aan te smeren.
Goede yitleg door mensen die er verstand van hebben en de tijd nemen, zodat je tot een goede keuze kan komen.
Zeer fijne winkel ervaring, niks aan veranderen!

17 januari 2025

Beste meneer Raes,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review. Wat fijn om te lezen dat u onze producten, service en werkwijze zo waardeert. Wij vinden het belangrijk dat iedere klant, ongeacht budget, dezelfde aandacht en eerlijke uitleg krijgt. Dank voor uw vertrouwen en uw fijne woorden, dat stellen wij zeer op prijs.

Fijne winkel

Fijne winkel, goede producenten en goed geholpen door de medewerker

19 december 2025

Beste mevrouw Verhoeven,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u onze winkel en producten als prettig heeft ervaren en dat u goed geholpen bent. Wij stellen uw feedback zeer op prijs.

Super fijn geholpen,

Super fijn geholpen,, echt een aanrader ze helpen u naar een goed en fijn slaapritme.

Morgana Rotterdam Bedankt voor al de communicatie en adviezen.

Ga zo door,, fijne feestdagen gewenst.

Met vriendelijke groeten Richard van der Steen

18 december 2025

Beste Richard,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u goed geholpen bent en dat onze adviezen en communicatie u hebben geholpen bij een prettig slaapritme. Wij wensen u ook hele fijne feestdagen toe en danken u voor uw vertrouwen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel fijn slaaponderzoek gehad en zeer…

Heel fijn slaaponderzoek gehad en zeer goed geholpen!!!

7 december 2025

Beste meneer/mevrouw Schouten,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat de SlaapDNA-meting goed is bevallen en dat u zo prettig bent geholpen. Wij staan altijd voor u klaar als u in de toekomst nog vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goed advies na slaaptest

Wij hebben na een slaaptest en een uitgebreid advies een prima bed gekocht waarin wij reeds een jaar lekker slapen.

3 december 2024

Beste Gerco,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat goed om te horen dat het uitgebreide advies na de slaaptest heeft geleid tot een bed waarin u al een jaar met veel plezier slaapt. Wij waarderen het vertrouwen in onze winkel en staan graag voor u klaar als u in de toekomst nog vragen heeft.

Fijn geholpen bij Morgana

Na het lezen van de goede reviews over Morgana heb ik een afspraak gemaakt voor advies voor een nieuw bed. In het verleden, ondanks de hulpvaardige medewerkers bij andere beddenzaken nooit een bed gevonden waar ik tevreden mee was, of te hard in de schouderzone of te zacht voor mijn onderrug. ( Hernia+ atrose schouder)
Aangezien bij Morgana gebruikt gemaakt wordt van het ergosleep systeem kreeg ik de indruk dat dit voor mij wel eens de oplossing kon zijn.
Na deze test waar de drukpunten/ondersteuning wordt gemeten een gesprek gehad met medewerker Ruben om de mogelijkheden en wensen verder te bespreken. Daarna diverse matrassen geprobeerd op een voor mij ingestelde bedbodem. Met alle geduld en in alle rust heeft Ruben mij wel 6 marassen laten testen om een goede vergelijking te kunnen maken. Deze aanpak heeft voor mij prima gewerkt om een keuze te kunnen maken, Hartelijk dank daarvoor Ruben.

1 december 2025

Beste meneer Smit,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Wat fijn om te horen dat u bij Morgana wél de juiste ondersteuning heeft gevonden na eerdere teleurstellende ervaringen. Het Ergosleep-systeem is juist ontwikkeld voor situaties zoals die van u, waarbij maatwerk in drukverdeling en ondersteuning essentieel is, en we zijn blij dat dit voor u het verschil heeft gemaakt.

Mooi om te lezen dat Ruben u in alle rust en met geduld heeft begeleid bij het testen van meerdere matrassen. We geven onze klanten graag de tijd om écht te voelen wat bij hen past, dus het doet ons goed dat deze aanpak u geholpen heeft om de juiste keuze te maken.

Wij wensen u veel comfortabel slaapplezier toe en staan uiteraard altijd voor u klaar als u in de toekomst nog vragen heeft.

Morgana Nederland

Geweldig bed

Geweldig bed! Vriendelijke en deskundige service! (Locatie Amsterdam)

26 november 2025

Beste Magdalena,

Hartelijk dank voor uw fijne review. Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent met uw bed en dat u de service in onze vestiging in Amsterdam als vriendelijk en deskundig heeft ervaren.

Dank u wel voor uw vertrouwen. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij graag voor u klaar.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jacqueline is een topper!

Jacqueline is een topper!

28 november 2025

Beste meneer Verstraaten,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over Jacqueline. We geven uw compliment graag aan haar door. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

15 jaar geleden bij Morgana een bed…

15 jaar geleden bij Morgana een bed gekocht, was toen top.
Nu in februari 2025 wederom ons nieuwe bed bij Morgana gekocht en nog steeds de service die wij van hun gewend zijn.
Fijn personeel, zeer hulpvaardig en meedenkend. Top bezig Morgana Utrecht👍😄

22 februari 2025

Beste Carla,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u al 15 jaar goede ervaringen heeft met Morgana en dat de service bij uw recente aankoop weer volledig naar wens was.

We waarderen het zeer dat u opnieuw voor ons heeft gekozen. Het is prettig om te lezen dat u onze medewerkers als behulpzaam en meedenkend heeft ervaren. Daar doen we het voor.

Dank u wel voor uw vertrouwen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Morgana neemt de tijd voor je! Top service!

Morgana nam de tijd voor mij, luisterde naar mijn wensen en was eerlijk over prijs en kwaliteit.
Vóór de aankoop van mijn boxspring bij Morgana kampte ik met erge rugklachten en slaapproblemen. Dit verdween echt als sneeuw voor de zon. Fantastisch!

Kortom: top service, vriendelijk personeel en waar voor je geld.

26 november 2025

Beste Celine,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u bij Morgana de tijd en aandacht hebt ervaren die u nodig had, en dat we goed hebben kunnen luisteren naar uw wensen. Ook uw waardering voor de eerlijkheid over prijs en kwaliteit stellen we zeer op prijs.

Het is bijzonder om te horen dat uw rugklachten en slaapproblemen na de aankoop van uw boxspring zijn verdwenen. Uiteindelijk is dat precies waar we het voor doen: u helpen aan een betere nachtrust.

Dank u wel voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.