Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn zeer tevreden over Mooiwater. Blij dat we deze stap gezet hebben. De ontharder doet het heel goed; dat kunnen we merken aan alles zoals bijv. het wegtrekken van de kalkresten uit de waterkok... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

bij het zoeken naar een waterontharder voor 2 personen in een appartement kwam ik op internet de Excellent compact tegen van Mooiwater. Nette prijs voor een mooi apparaat. Deze besteld en aangesloten... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel blij met de ontharder! Eitje koken in de pan zonder aanslag, schone waterkoker, nooit meer ontkalken! Veel minder zeep nodig, zachte huid en mijn krullende haar kan ik onder de douche heel makkel... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik gebruik inmiddels twee maanden een waterontharder van Mooiwater. Apparaat doet wat het moet doen, geen kalkresten meer. Ik hoor het apparaat nooit en het is voor de rest erg gebruiksvriendelijk/ o... Se mer

Företagsinformation

1. Leverantör av utrustning för vattenavhärdning
  2. Försäljare av badrumsartiklar
  3. Rörmokare
  4. Vattenfilterleverantör

Skrivet av företaget

Mooiwater zorgt met haar waterontharders met de beste prijs/ kwaliteit voor zacht kalkvrij water in het hele huis. Meetbaar, voelbaar en betrouwbaar. Daarnaast leveren we waterdrukverhogers en Pfas waterfilters. We zijn een nuchtere onderneming die vakkundig te werk gaat met de beste spullen en mensen.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

4,8

Alla omdömen

243 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Waterontharder

Nu +/- een jaar lang een waterontharder van mooi water. Doet wat er beloofd wordt en lijkt vrij zuinig met zout. Verder geen gekke dingen.

Ook het wasmiddel en vaatwaspoeder zijn wij erg tevreden over.

Goed om te horen Lucus!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Al 2 jaar een waterontharder van Mooiwater…

Twee jaar geleden hebben we een nieuwe badkamer gekregen en gelijk de waterontharder van Mooiwater laten installeren. Dat was achteraf gezien een goede beslissing. De installatie in de kelder was zo gepiept. De glazen deur in de douche en de douchekop zien er nog steeds als nieuw uit. Al met al is de investering in een waterontharder van Mooiwater zeker de moeite waard!

Svar från Mooiwater

Bedankt Jan voor de mooie review. Glazen deur in de douche en de douchekop die er uit zien als nieuw. Daar doen we het voor!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooiwater maakt haar beloftes waar

Mooiwater maakt haar beloftes waar. Ik heb nu inderdaad kalkvrij water. Dit is goed te zien in de badkamer en keuken. Het meest overtuigt de glazen waterkoker, welke ik sinds de installatie van de Mooiwater filter nooit meer heb hoeven ontkalken. En dat bij een lokale waterhardheid van DH11 !!

Svar från Mooiwater

Bedankt Lex voor je mooie review. Veel plezier met het zachte water!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Systeem draait nu een kleine 2 jaar…

Systeem draait nu een kleine 2 jaar probleemloos. Ik heb er weinig omkijken naar. Installateur was prettig om mee te werken

Svar från Mooiwater

Dank Niels. Veel plezier met het zachte water!

Prima

We hebben al enkele jaren waterontharding van mooiwater. Zeer tevreden. Zacht water en meer schuim van zeep en douchegel.

Goed om te horen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Maak nu bijna 2 jaar naar tevredenheid…

Maak nu bijna 2 jaar naar tevredenheid gebruik van een waterontharder van Mooiwater.
Het offerte traject was duidelijk en de communicatie was ook zeer goed. De installatie verliep vlekkeloos en de monteur dacht heel goed mee in de mogelijkheden. Na overleg met de monteur een andere versie waterontharder laten installeren dan geoffreerd, deze paste beter in onze meterkast en de monteur kon ook meteen vertellen wat de prijsconsequentie was.
Fijn was ook dat de monteur o.b.v. de foto van onze meterkast zowel de geoffreerde als aangepaste waterontharder bij zich had, zodat hij op het afgesproken tijdstip toch kon installeren.
Kortom er wordt zeer goed meegedacht in de mogelijkheden en uitvoering.

Svar från Mooiwater

Bedankt Jos. Fijn om te horen.

Prima service

Prima service. Ontkalker werkt goed. Zout en wasmiddel worden altijd snel geleverd.

Svar från Mooiwater

Bedankt Kees. Veel plezier met het zachte water!

MooiWater - Dè balans tussen kwaliteit van apparatuur en ondersteuning

Het is niet zozeer alleen de apparatuur die ons bevalt - effectief, hoog gebruikersgemak - maar juist ook in aanvulling daarop de klantgerichtheid van MooiWater. Beide zijn top! De ontharder functioneert prima en blinkt uit in gebruiksgemak. En de ondersteuning is klantgericht en professioneel; doen en beloven kloppen!

12 januari 2026

Svar från Mooiwater

Goed om te horen. Bedankt voor de mooie review Lejo.

Prettige samenwerking, goed product

Prettige samenwerking. Ze zijn flexibel en denken goed met je mee.

Mijn keuken kon worden ontzien, zodat ik daar nog lekker hard drinkwater heb, naar mijn wens. :)

De ontharder is goed minimalistisch en vereist vrijwel geen interactie. Lijkt zeer betrouwbaar te werken.

13 januari 2025

Svar från Mooiwater

Bedankt Timo voor je mooie review. Veel plezier met je waterontharder.

Echt fantastisch

Echt fantastisch. Installatie en service verdienen een dikke pluim. Doodsimpel in het gebruik en voor ons een grote uitkomst.
Wij hebben 2 verstandelijk beperkte kinderen en verbruiken best veel water, met name voor de wasmachine, hetgeen automatisch betekent dat wij nog al wat kwijt zijn aan het onderhoud. In Groningen is het water namelijk nogal hard
De Mooiwater ontharder scheelt ons een hoop. En niet alleen in het voorkomen van de verkalking van de wasmachine. Onze jongste heeft namelijk altijd al veel last van jeuk/exceem gehad, maar sinds wij zacht watetr hebben, is zijn exceem verdwenen en ook nooit meer terug gekomen. Wat een uitkomst!

Svar från Mooiwater

Bedankt voor de mooie review. Ook goed om te horen dat de ontharder werkt tegen exceem.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snelle reactie en voortvarende…

Snelle reactie en voortvarende levering. Hoewel levering afhankelijk is van wanneer ze in de buurt zijn, gaat het redelijk snel en ben je tenminste niet afhankelijk van een ander (koerier) bedrijf.

21 augusti 2025

Svar från Mooiwater

Bedankt Maaike voor je mooie review.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Zeer tevreden over de water ontharder, ontevreden over Mini Booster

Zeer tevreden over de water ontharder Excellent Compact (2-6 personen). Met een huishouden van 4 volwassenen doen we ongeveer 2 maanden met een volledig gevulde bak met zout. De communicatie was verder prima.

De reden waarom ik toch maar 3 sterren geef (zou 3,5 geven als dat kon) is vanwege de Mooiwater Mini Booster. Deze maakt best wat herrie, maar vervelender nog is dat als je de kraan tot 50% aanzet die constant aan/uit gaat, waardoor de waterdruk constant fluctueert. Dit heb ik aangegeven bij de Servicedesk en kreeg netjes bericht dat ze een nieuwe versie hebben en dat ze die kosteloos op sturen. Tot zover nog steeds goed, maar vervolgens krijg ik precies hetzelfde apparaat met precies dezelfde 'storing'. Ik heb deze maar uitgezet, zonde van de investering helaas.

15 januari 2025

Svar från Mooiwater

Bedankt voor je uitgebreide review en fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de Excellent Compact!
Mooi om te lezen dat het verbruik en de communicatie goed bevallen.
Wat jammer dat de Mooiwater Mini Booster niet naar verwachting werkt. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we je willen geven. We begrijpen heel goed hoe vervelend het is als de booster veel geluid maakt of gaat pendelen wanneer de kraan half open staat — dat hoort inderdaad niet.
Goed dat je dit bij onze Servicedesk hebt gemeld. We zien dat we je een nieuwe versie hebben opgestuurd, maar omdat deze hetzelfde gedrag vertoont, lossen we dit graag alsnog goed voor je op.
We nemen opnieuw contact met je op om mee te kijken naar jouw situatie en een passende oplossing te bieden, zodat je wél optimaal kunt profiteren van de booster

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service, altijd snelle reactie en fijn contact. De waterontharder van Mooiwater kan ik aanbevelen

Svar från Mooiwater

Bedankt Patricia voor de aanbeveling! Veel plezier met het zachte water.

Tevreden

Inmiddels heb ik mijn 2e waterontharder in gebruik, agv mijn verhuizing, en in ben onverminderd tevreden de apparaten en de service van Mooiwater en zie nu uit naar de eerste servicebeurt die naar mijn verwachting in de loop van 2026 zal plaatsvinden. En dat is ook mooi, je hoeft daarvoor geen actie te ondernemen, zij benaderen jou wel als het zover is.

Svar från Mooiwater

Goed om te horen Ton dat ook de tweede ontharder bevalt. Veel plezier met het zachte water!

Na 4 jaar nog steeds tevreden

Na 4 jaar nog steeds elke dag blij met de keus voor het aanschaffen van een waterontharder. Destijds via internet gezocht en kwam ik bij Mooiwater uit. Het contact, de service, het meedenken en de montage...het ging allemaal goed. Ook de afstand die afgelegd moest worden voor de montage was totaal geen probleem. Chapeau voor dit mooie bedrijf.

Svar från Mooiwater

Dankje Elze. Goed om te horen dat je na al die jaren nog steeds tevreden bent.

Blij met het resultaat!

Snelle levering, aardige en kundige vakman en goed resultaat!

12 januari 2026

Svar från Mooiwater

Goed om te horen dat jullie tevreden zijn over Mooiwater! Veel plezier met het zachte water.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hebben flinke schade achtergelaten bij…

Hebben flinke schade achtergelaten bij het plaatsen van de waterontharder. Daarbij sturen ze dreigementen met betrekking tot incassobureaus terwijl facturen wel betaald zijn.

8 januari 2026

Svar från Mooiwater

Hallo Lex, Dank je wel dat je je ervaring met ons deelt. Het klopt dat er bij de installatie helaas één en ander niet direct goed is gegaan. Dat had uiteraard niet mogen gebeuren en dat hebben we zo snel mogelijk voor je verholpen.
Wat betreft de communicatie over de factuur: wanneer een betaling langere tijd — in dit geval enkele maanden — uitblijft, sturen we een herinnering zodat we het proces netjes kunnen afronden. Dit is nooit bedoeld als dreigement, maar als standaardprocedure om klanten te informeren.
We vinden het jammer dat dit anders is overgekomen en nemen dit intern mee om onze communicatie verder te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben of iets willen bespreken, dan staan we altijd klaar om dit samen met je op te lossen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben al 3 jaar een waterontharder…

Wij hebben al 3 jaar een waterontharder via mooi water. Wij zijn er zeer tevreden over. De monteur die het systeem installeerde legde het zeer goed uit.zeer goede service qua onderhoud. De douche en de kranen blijven goed kalkvrij. Het systeem gebruikt weinig zout. Met 1 woord . Fantastisch systeem.

Svar från Mooiwater

Mooi om te horen Janneke dat het een fantastisch systeem is. Veel plezier met het zachte water.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het juiste bedrijf voor een waterontharder

We hebben de waterontharder nu zo'n 6-7 jaar. En nog steeds tevreden. Gekocht bij Mooiwater.nl
Bij de aankoop wilde ik wat aanpassingen, mooiwater.nl dacht gelukkig met ons mee voor een goede oplossing. Nu staat de waterontharder keurig weggewerkt. Zout, vaatwaspoeder en andere verwante artikelen zijn makkelijk te bestellen in webshop. Keurige klantbeoordeling, daar houden we van. Zeker een aanrader als je denkt aan zachtwater uit je leidingen tijdens het douchen.

Svar från Mooiwater

Bedankt Peter voor de mooie review. Goed om te horen dat jullie na zoveel jaar nog steeds tevreden zijn over Mooiwater.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.