Ik hen 2 flesje nailshield gekocht. Nooit ontvangen. WS teruggestuurd nssr China. Komt een nieuw flrsje noppes, nads niets . Heb toen aangifte gedaan wegens diefstal en oplichting . Vanmorgen een ber... Se mer

Slofschoenen besteld. Kwamen na 2 weken aan. Hartstikke leuk maar te klein. Had zelfs al maat groter besteld. Maar nog te klein. Terugsturen moet naar China en is bijna net zo duur als de schoenen d... Se mer

Product tegen schimmelnagels besteld met extra betaling voor garantie. Ik had vier flesjes besteld er zijn er drie op en je ziet gewoon niks gebeuren. Volgens hen moet je het vier maanden gebruiken... Se mer

1,3

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

1,3

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Op 10 november voetcreme besteld en…

Op 10 november voetcreme besteld en betaald (gelukkig dat ik maar 1tje besteld heb bij 2 had je voordeel) op 20 november is het pakket gewoon terug gestuurd naar afzender mail verstuurd + nog eens een herinnering maar antwoorden nee dat hoeft niet en bellen lukt ook niet... PURE OPLICHTERIJ!

28 november 2024

Bestelling 1 dag na aankoop geannuleerd…

Bestelling 1 dag na aankoop geannuleerd per mail.
Geen reactie tot op dag 7 na aankoop.
Volgens track & trace was mijn bestelling op dag 4 na bestelling verzonden. Veel te laat iets laten weten, geen service. Opletten geblazen !!! Beter niet mee in zee gaan. Goedkope rommel en dat zie ik ook in de andere reacties.

5 november 2024

OPLICHTERS

OPLICHTERS. Bestelling nooit ontvangen. Annie R. Beloofd alles op te lossen
Lotte werkt als Support Team Lead, OPLICHTERS.

Marjon

2 augusti 2024

OPLICHTERS!

OPLICHTERS!
Ander product gekregen, goedkope rommel. Terugsturen mocht niet. Kleine vergoeding zou ik krijgen en ook dat maken ze niet over. Zeggen van wel en moet maar contact opnemen met de bank.
Zo stom dat ik er ben ingetrapt. Wees gewaarschuwd, niets bestellen hier!!

10 juni 2024

Niet vertrouwen

Kousen besteld met toeslag voor snelle levering maar niets ontvangen wel betaald ,Was een mooie presentatie met video ,oplichters zijn zij, Dan toch eindelijk geleverd maar voldoet zeker niet .

22 juli 2024

Geleverd wat niet besteld was

Geleverd wat niet besteld was, waardeloos product ontvangen. Op mijn reactie belooft om het geld terug te storten. Wat inderdaad niet is gebeurd. Zij geven wel de datum op van terugstorting. Bij navraag kunnen ze mij geen bewijs geven van de terugbetaling, moet dit aan mijn bank vragen.Belachelijke antwoord, hoe zou mijn bank dit kunnen opzoeken zonder gegevens van opdrachtgever. Een bende oplichters, niets bestellen want ge zijt uw geld kwijt. Schande.

11 juni 2024

LET OP!!

LET OP!!!
Er wordt niet geleverd wat je hebt besteld. Goedkope rommel. Dit soort malafide bedrijven zouden verbonden moeten worden.

29 juni 2024

Monsare oplichters

Monsare - daar moet je niets kopen- oplichters zijn dat! Je krijg andere product gestuurd dan besteld,en retourneren? Verget maar! Ze bidden je 15% geld terug van je aankop - en zelf dat is te veel voor namaak van uit china! Kop maar beter zelf op Alie expres of Shine dan betaal je maar centen voor de zelfde product!
Jullie zijn gewaarschuwd!

27 juni 2024

Ook ik ben er weer ingetrapt

Wat een mooie website, en wat een goede reviews. Ik heb mezelf ooit beloofd niet meer in dit soort praktijken te trappen maar het gebeurt me toch weer.. Nog extra betaald voor een extra snelle levering ook.. Het zou toch niet mogen dat dit soort boevenbendes bestaansrecht hebben.. Waarschijnlijk ga ik ooit mijn bestelde handschoenen tegen handpijn wel ontvangen, maar zal wel goedkope troep uit China of dergelijk zijn terwijl mijn hoop op het aangeboden product, de filmpjes erover en de honderden goede reviews mij deden overhalen om te bestellen. Teleurgesteld blijf ik nu achter..

22 juni 2024

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis