If you don’t like coffee or want something lighter before a workout, this is great. It gives similar benefits but (for me) without it coming up during a run
Been using Mo Morning for a few months now and it's genuinely become a non-negotiable part of my routine. Was sceptical at first because I'd tried loads of supplements that promised focus an... Se mer
Ik gebruik nu een tijdje de elektrolyten van MoMoring en ik ben echt positief verrast. De smaak is top (niet te zoet of chemisch), en ze lossen super goed op zonder gekke nasmaak. Wat voor mij... Se mer
Super easy and simple drink to follow. Getting a routine with it during my peak seasons of online work and surfing during the day. Really helped me get through my early mornings!
Better days start with Better mornings.
Nederländerna
- mo@momorining.com
- momorning.com
Ber kunder att lämna omdömen
Je moet even de tijd nemen voor het…
Je moet even de tijd nemen voor het shaken dat alles opgelost is
Zelf doe ik half koud half gekookt water.
Maar de dagen wat ik al om half 7 op de fiets zit naar werk zijn echt verbeterd sinds ik yourmomorning gebruik.
Rianne
Goede ervaring, fijn product en goede service met duidelijke uitleg over het gebruik.
I really like Momorning
I really like Momorning, because I really gives me a boost when the day startes. Especially when I have long training days I recon that I haven’t got a dip in between anymore🥳.
Mijn idee is dat er veel vulmiddel…
Mijn idee is dat er veel vulmiddel inzit. Er zit een korrelig gevoel in.
Great drink, super subscription
Great drink, especially in the morning. Giving it some time it nearly replaced all my coffees during the day. Now only Mo. Got a great deal with the su subscription, cheaper than the coffee I used to by.
Super supplement
Heel fijn supplement. Na het innemen van MoMorning voel ik mij de gehele dag door energiek, zonder een crash of verdere craving naar cafeïne .
Erg tevreden over Mo
Als ondernemer wilde ik altijd al die '5 AM club' vibe, maar mijn lichaam kon het gwn niet. Ik bleef maar moe ook na veel koffie. MoMorning heeft dat voor mij veranderd. Het ritueel om het naast je bed te zetten is goud. Ik word nu wakker, drink mijn Mo en voel me direct scherp. Dat je meteen 500ml water met elktrolyten op hebt is ook top. Het mooiste is dat ik geen middagdip meer heb.
Perfect tijdens het sporten!
Ik gebruik het graag tijdens het sporten! Het geeft me net even die extra boost, door de cafeïne, maar zonder de tintelingen van een pre workout! Daarnaast vind ik het ook nog eens een heerlijke smaak hebben. Zeer tevreden :)

Tot nu toe echt top
Tot nu toe echt top, en super lekker zonder nasmaak.
Enigste puntje voor verbetering is het mengen. Misschien beter een shaker inplaats van een fles.

Svar från MoMorning
Ik moet wennen aan de smaak...zeker in…
Ik moet wennen aan de smaak...zeker in de ochtend vind ik m vrij heftig.

Verfrissend
Leuk nieuw merk.
Super lekkere, frisse smaak. Geeft me meteen veel energie, maar zonder de bekende koffiedip. Echt ideaal om de dag mee te starten, vooral op een actieve ochtend.