Köpte möbler hos dem för 65.693 kr
Köpte möbler hos dem för 65.693 kr. Då köpte jag soffgrupp Sofia, säng Adel, stor garderob till sovrummet, matgrupp med 4 stolar, tv bänk, soffbord.
Jag fick först vänta ca 1 år för min leverans. Efter leveransen kom så fick jag fel säng och fel matbord. Sedan efter 3-4 veckor så fick jag sängen jag beställt och matbordet. Efter ca 2 veckor så släppte sängen då det var jättedålig kvalitè. Då fick jag vänta med söndrig säng i ca 1 månad tills jag fick min nya. Stolarna till matgruppen släppte och då kom dom efter 2 veckor och böt skruvar och något annat. Och nu efter 1 år med dessa möbler så var det äntligen dags att flytta ut. När jag började flytta på mina möbler så var det 3 ben som var kvar på soffgrupperna då dem andra var inte ens spända eller ditsatta korrekt. (Har inte märkt det då dom aldrig har flyttats). Sängen har inga ben kvar den har släppt igen, samma sak som innan. Garderoben skulle nedmonteras och då såg man skräck. Allting var sprucket och isär i baksidan av garderoben. Det var HEMSKT. Det jag vill säga är att detta är det mest usla företag jag har haft med att göra samt det mest dåliga service och kundbemötande. Har försökt ringa dom miljontals gånger då får man följande svar eller inget svar alls(”är upptagen ringer upp strax”) ingenting annat. Så ja där rök 66 tusen kronor. Ett HEMSKT HEMSKT företag. Se upp för dom. Dom är jättesnälla och schysta när dom ska sälja möblerna. Därefter är det Hejdå.