Tilføjelse: Efter at have rykket et par gange mere har jeg fået alle penge retur. Ændret fra 1 til 3 stjerner. Jeg har købt 8 vandfiltre til vores Sage kaffemaskine. De passer fysisk i maskinen,... Se mer
Det här tycker kunderna
Pakkeshoppen udleverede pakke til den gale kunde, men Mokkaland er erstattede min pake med en ny på nær en enkelt pose med 1000 g arabicakaffe der var blevet udsolgt i mellemtiden. Den fik jeg til gen... Se mer
Havde købt en stor pakke vandfiltre til Brita-systemet meget billigt. Modtog pakken dagen efter, men jeg kunne ikke få det til at virke, så jeg skrev til kundeservice. De svarede indenfor en time, og... Se mer
Jeg super tilfreds med deres service og udvalget af kapsler til Dolce Gusto.. Mit valg falder altid på Espresso udvalget.. der er mange modeller at vælge imellem 🙏 Endelig blive ved at have et go... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Mokkaland.dk er en online butik, der tilbyder alt indenfor kaffe. Vi har et stort udvalg af kaffekapsler, kaffebønner og generelt tilbehør. Her finder du kaffe til alle lejligheder, både morgen, middag og aften. Samtidig finder du altid et relevant udbud af afkalkning og rengøringsprodukter så du kan vedligholde din maskine.
Kontaktuppgifter
Balshøje 1, 8530, Hjortshøj, Danmark
- info@mokkaland.dk
- mokkaland.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Godt tilfreds 😊
Ingen kundeservice (til at begynde med)
Jeg har købt 8 vandfiltre til vores Sage kaffemaskine. De passer fysisk i maskinen, men de virker ikke. Maskinen kan ikke trække vand ind når vandfilteret sidder i. Jeg har selvfølgelig tjekket at modellen passer til min maskine.
Mokkaland svare ikke på telefonen selvom jeg har ringet mange gange, og deres mail bliver ligeledes ikke besvaret, selvom de lover at svare inden for få timer.
Har aldrig oplevet ikke at få kundeservice. Er det egentlig bedre eller dårligere end "dårlig kundeservice"?
Gode varer
Gode varer, hurtig levering og fornuftige priser.
Bliver ved med og komme tilbage pga af ovenstående.
Kunne ikke være bedre
Et stort udvalg af kaffe og hurtig levering. Det kunne ikke være bedre.
Fint udvalg afg kaffe til gode priser
Fint udvalg afg kaffe til gode priser - nem og hurtig levering
Lækker kaffe
Lækker kaffe, super hurtig ekspedition.
Glæder mig hver morgen til en lækker kop kaffe.
God webshop 🙂
Mange produkter at vælge imellem og hurtig forsendelse dog vil jeg sige at jeg ville foretrække at i havde nogen få rigtigt gode kaffe (pro) kapsler i stedet for en masse med ringe smag. Går du ind på en barista café og beder om en doble espresso har de nogen varianter (mælk, sirup osv) men selve kaffen har de måske kun en af fordi at alle syntes at en rund kaffe med god crema og uden bitterhed nu engang er det som alle vil have. Så derfor er det dumt at man skal købe minimum 50 kapsler for at teste en variant, jeg har fx. Købt “Peru organic” den smager desværre meget surt som om den havde ligget 5 år på hylden, så nu kan jeg smide resten ud og lede videre. Så nogen flere sample-kasser eller nogen realistiske smagsbeskrivelser
Super hurtig levering og…
Super hurtig levering og konkurredygtige priser.
Nem at finde det jeg ville købe og…
Nem at finde det jeg ville købe og meget hurtig levering
Forkert postnummer
Forkert postnummer, som bevirkede at jeg måtte køre 7 km. For at hente min pakke i menu i faxe på trods af at det tydeligt fremgik at min adresse var på postnummer 4654 faxe lsdeplads.

Svar från Mokkaland.dk
Very fast service.
Aroma Napoli
Aroma Napoli. Jeres hjemmeside lader forstå at kaffen er arrabica, men posen udelukker ikke at der er anvendt robusta. Det vil vi altid ungå.
Hurtig levering og fin kaffe
Hurtig levering og produkter som…
Hurtig levering og produkter som forventet.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.