Företagsinformation

1. Skobutik
  2. Butik med ortopediska skor

Skrivet av företaget

Mokeemall is a boutique fashion footwear company currently headquartered in Copenhagen. Our ideal is to let everyone wear the cheapest and most fashionable shoes!

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gode billige sko

Jeg forstår ikke anmeldelserne? Jeg har handlet der 3 gange sidste år og er super tilfreds med de 3 par sko (sommer, efterår og vintersko) jeg har modtaget især vinterskoen holder 100% hvad de lover: man har varme fødder uanset vejret. Jeg var inde for at købe endnu et par man kan ikke komme på siden p.g.a. sikkerhedsadvarsel - meget kedeligt for som sagt jeg har kun været glad for mine køb.

1 oktober 2023
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Skoene er hvad de er

Skoene er hvad de er. Det er korrekt at de lover meget mere end de kan holde, men put en tykkere sål og muligvis et par ergonomiske indlæg så er det er udmærket sko at gå i. Dette skal naturligvis ses ift prisen - hvad forventer du af en sko til 300 kr? Det er nok ikke en sko jeg vil købe igen, men jeg bruger dem og syntes egentlig at man går meget godt i dem. SÅ vurder dem med prisen i mente :)

19 november 2023

meget billig plastik

da jeg har købt meget fine sko i Kina før, lod jeg mig lokke til at købe såkaldt vandresko, det er desværre noget billigt plastik der ikke ligner de flotte billeder i reklamen, spild af penge KØB DEM IKKE!!!

3 november 2023

Snyd og bedrag

Snyd og bedrag
Tynde dårlige plastiksko - er komplet uanvendelige.
Fupfirma af værste karat.
KØB IKKE.

17 oktober 2023

Virkelig dårlig behandling.

Virkelig dårlig behandling.
Jeg forstår ikke at DE ikke skal overholde almindelige Danske forretnings regler.
En defekt sko er lig med en ombytning.
Man bliver frustreret over så ringe et firma.
Jeg er enig med de andre: de fortjener ikke den ene stjerne man er nød til at give for at skrive her:-(

23 augusti 2023

Køb aldrig sko her

Købte 2 par sko, der var hverken ORTOPÆDISKE eller ERGONOMISKE SMERTELINDRENDE.
Skoene er helt flade og uden nogen form for svang.
Da jeg ville sende dem retur, skulle jeg selv betale fragt til USA (skoende blev leveret fra Sverige) hvis jeg ikke ville returnerer dem kunne jeg få ca. 50% af beløbet tilbage, hvilket var bedre ende at betale fragt til USA. Det er de hidtil dårligste sko jeg nogensinde har købt. Faktisk burde de slet ingen stjerne have.

10 augusti 2023

Fup og fidus

Fup og fidus. Flot hjemmeside.
Plastiksko af ringeste kvalitet.
Bestilte størrelse 46, passer til størrelse 42.
Absolut ikke pengene værd.
Lad være med at bestille, det er det samme som at smide penge ud af vinduet. Plattenslagere.

18 augusti 2023

FUP FIRMA. SCAM COMPANY

FUP FIRMA.
Kun sur på mig selv, for ikke at tro på Trustpilot.
Bestilte Ortopæd sandaler i læder (halv pris 249,-), fik et par "Sandaler" af emballage plastik.
Clogs kopier til 20 kroner, på kræmmermarkeder, er 50 gange bedre kvalitet , end de modtagne sandaler.
Køb ALDRIG fra MOKEEMALL - Det er FUP fra øverste hylle. SCAM COMPANY.
Minus 100 stjerner herfra.

7 juli 2023

EN stjerne er 5 for meget

EN stjerne er 5 for meget
efter laaang ventetid modtog to par sko, skulle være ORTOPÆDISKE VANDTÆTTE OG ERGONOMISKE men det er fup af Aller højeste rang, elendig kvalitet, virker som plastik

2 mars 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Skoene er virkelig ikke gode

Skoene er virkelig ikke gode, opholder overhovedet ikke hvad de skriver og lover. Meget tynde i bunden. meget skuffet.
De burde koste max.100 kr.
Købte også et par sandaler, de var OK. Men ikke et superkøb, men gør at jeg giver 2 stjerner.
Forsendelsen kom til dog tiden.
Første og sidste gang jeg køber sko på nettet.

19 juni 2023
Logotyp för Mokeemall

Svar från Mokeemall

Beklager at give dig en dårlig shoppingoplevelse, vi gør vores bedste for at forbedre vores produkter. Vi ønsker altid at bringe billige og gode kvalitetsprodukter til vores kunder. Hvis du føler, at produktet ikke er godt, og du har brug for en refusion, bedes du kontakte vores kunde!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Købte 2 par sports sko et til mig (har…

Købte 2 par sports sko et til mig (har dårlig højre fod) og et par til konen, som skulle være ORTOPÆDISKE VANDTÆTTE OG ERGONOMISKE SMERTELINDRENDE sko, Min bare Rø. disse sko kan jeg ikke gå mere end 300 meter i uden at få ondt i foden, som konen sagde at man kan mærke alt man træder på op igennem sålen, virkelig god reklame og virkelige dårlige sko, de bliver smidt ud efter bare to små ture. Spild af over 500.kr

17 juni 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

det undre mig at man ikke kan finde…

det undre mig at man ikke kan finde nogen anmeldelse på Mokeemall. er det et nyt firma?? de sælger utrolig billige sko, mon firmaet findes ?? eller er det nogen der vil tjene HURTIGE penge. Jeg har ikke modtaget nogen sko, da jeg ikke har bestilt nogen, venter blot på evt. anmeldelser

3 juni 2023
Logotyp för Mokeemall

Svar från Mokeemall

Beklager vores sene svar, jeg tror, du har modtaget vores sko. Vi er rigtige, vi prøver ikke at tjene en hurtig penge! Hvis du har problemer med vores produkter, så kontakt os venligst, tak!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.