🍓Mój Catering Omdömen 231

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dla mnie ogromnym plusem jest to, że jak wychodzę z domu do pracy tuż po 5 rano to zawsze mam dowiezione jedzenie, nie muszę się martwić czy dotrze na czas. Zamówienia bardzo łatwo się składa. Po... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jestem bardzibzadowolony z tego cateringu dietetycznego. Posiłki są smaczne, dobrze zbilansowane i naprawdę czuć, że zostały przygotowane z myślą o osobach aktywnych fizycznie. Duży plus za wysoką ja... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Od wielu lat korzystam z diety kateringowej i z czystym sumieniem mogę stwierdzić , że Mój catering jest najlepszą dietą jaką miałam , różnorodność dań , smak , wygląd , wszystko jest na wysokim pozio... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Polecam z całego serca! Posiłki są smaczne i każdego dnia czekają pod samymi drzwiami. Przy moim bardzo aktywnym trybie życia nie mogłabym wyobrazić sobie lepszego rozwiązania. Całe dnie spędzam w pra... Se mer

Företagsinformation

1. Catering
  2. Leverantör av mat och dryck till catering
  3. Utrustning för livsmedelsproduktion
  4. Livsmedelsproducent
  5. Restauranggrossist

Skrivet av företaget

Zależy Ci na tym, aby produkty, z których jest przygotowywane Twoje jedzenie były nie tylko smaczne, ale i wolne od szkodliwych substancji? Mój Catering jest firmą, która pracuje na surowcach najwyższej jakości. Każdy etap realizacji zamówienia jest pieczołowicie sprawdzany i przechodzi przez zaawansowany proces produkcyjno-pakujący. Nasze produkty istnieją na rynku gastronomicznym od sześciu lat, dzięki czemu masz pewność, że Twoim jedzeniem zajmuje się marka z doświadczeniem. Korzystamy z usług najskuteczniejszej i największej firmy logistycznej, która mistrzowsko dba o ciąg chłodniczy produktów. Szukasz Jakości? My tą Jakość GWARANTUJEMY.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bardzo mi przykro ale nie mogę wystawić…

Bardzo mi przykro ale nie mogę wystawić pozytywnej opinii firmie Mój Catering. Zamówienie złożyłam przez stronę . Po upewnieniu się (wbiciu kodu miejscowości) , że " dostarczamy do ciebie " zamówiłam na próbę dwa komplety, pieniążki oczywiście wpłaciłam przy zamówieniu ( i to jest oczywiste). Niestety catering nie dotarł. Po mojej interwencji okazało się że nie jest to ich teren dostaw, gdzie jak wyżej pisałam - przy składaniu zamówienia był. Mało tego , to musiałam napisać prośbę o odstąpieniu od umowy i poprosić o zwrot pieniędzy, po dwóch dniach musiałam zaakceptować korektę faktury i miałam otrzymać zwrot. Od tygodnia czekam i nic. Dziś dowiedziałam się że zwroty są do 14 dni. To tak ku przestrodze.

8 mars 2022
Omdöme utan inbjudan

Svar från 🍓Mój Catering

Pani Doroto dziękujemy za komentarz. Jak najbardziej potwierdzamy, iż nasz system przyjął zamówienie z Pani kodem pocztowym.

Niestety realizacja zamówienia nie była możliwa, gdyż firma logistyczna nie dowozi zamówień pod Pani adres, mimo iż kod pocztowy jest w ich systemie.
Kod pocztowy 83-200 do Stargard Gdański, natomiast Pani miejscowość jest obok, z tym samym kodem.
Co do samych zwrotów, mam informację iż został do Pani zlecony. Pozdrawiamy!

Pyszne jedzenie

Pyszne jedzenie, ładnie zapakowane. Świetnie zbilansowane posiłki.

18 februari 2022

BARDZO POLECAM MÓJ CATERING

BARDZO POLECAM MÓJ CATERING. JEDZENIE SMACZNE, ZAWSZE CO INNEGO, CODZIENNIE GRATIS- NAPÓJ RUMIANEK/SZAWLIA. POLECAM !!!

7 februari 2022

Profesjonalna obsługa

Profesjonalna obsługa, smaczne, urozmaicone i zbilansowane posiłki, przygotowane z bardzo dobrych składników.
Konkurencyjna cena.
Pierwsze doświadczenie z cateringiem „pudełkowym” przerosło moje oczekiwania.

5 februari 2022

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

system fakturowania fatalny

system fakturowania fatalny. najpierw nie wysyłacie faktur. teraz przychodzą osobne do kliku zamówień. Trzeba potem wszystko spisywać w księgowości. Druga rzecz to dostawy. Raz kurier nie mógł wejść do klatki(jego zdaniem nie dało się otworzyć). Zostawił na zewnątrz i jedzenie zostało ukradzione. Żadnej rekompensaty. Jedzenie często przychodzi w opłakanym stanie. zgniecione i pęknięte pojemniki. Na plus jakość samego jedzenia.

27 januari 2022

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

OK ale.........

Jestem zniesmaczona!Dzisiejszy sok pomarańczowy z kartonu przyprawił mnie o mdłosci!Sałata a raczej szczątki tzn sam głąb bez liści, bułka z Biedronki!?

13 januari 2022

Svar från 🍓Mój Catering

Dziękujemy za opinie! Cały czas pracujemy nad ulepszaniem naszych przepisów i dań, a także samego cateringu oraz wprowadzaniem nowych funkcjonalności dla naszych Klientów. Pozdrawiamy!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jestem po 1 tygodniu diety i jak na tą…

Jestem po 1 tygodniu diety i jak na tą chwile codziennie czekają na mnie pyszne niespodzianki :)

8 januari 2022

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Dieta

Dostawa , jedzenie jak najbardziej na plus. Do przesady używany batat w menu. Mam wstręt do niego na dlugi czas..

4 januari 2022

Svar från 🍓Mój Catering

Bardzo dziękujemy za opinię! Poprawimy nasze przepisy i dania. Zachęcamy do ocen w systemie jakie dania nie smakują. Pozdrawiamy!

Dostawa bez problemów

Dostawa bez problemów , jedzenie bardzo pyszne

2 januari 2022

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Niektóre Dania były zbyt słone ale…

Niektóre Dania były zbyt słone ale ogólnie smacznie :) pozdrawiam

2 januari 2022

Svar från 🍓Mój Catering

Bardzo dziękujemy za opinię! Zachęcamy do ocen dań i posiłków w naszym systemie. Poprawimy nasze przepisy i dania. Pozdrawiamy!

POLECAM!!!

Jakość posiłków, możliwość wyboru... Wszystko na najwyższym poziomie! Korzystam drugi miesiąc i będę korzystał jeszcze bardzo długi czas :) polecam!!!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Niestety Dania bardzo słone i nudne

Niestety Dania bardzo słone i nudne. Nie polecam

Polecam!

Bardzo smaczne posiłki, dobrze doprawione. Porcje adekwatne do kaloryczności. Bardzo polecam!

Najlepszy!

Wszystko świeże i smaczne! Uwielbiam Wasze słoiczki 🥰 przetestowałam wiele cateringów i żaden nie smakował mi tak jak ten!

Rzetelnie i na czas

Rzetelnie i na czas, zawsze świeże jedzenie, nienaganna komunikacja.

Świetny catering

To już kolejny raz z Wami. I kolejny raz muszę przyznać, że jesteście na wysokim poziomie. Dania urozmaicone, smaczne. Wiadomo, raz na jakiś czas zdarzy się, że coś smakuje mi mniej, ale przecież każdemu nie można w 100% spasować. Wszystko schludnie i ładnie podane. I zawsze na czas. Plus za gratisy w formie orzeźwiających napojów. Polecam.

20 december 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.