2x GPU gekocht bij deze aardige…
2x GPU gekocht bij deze aardige jongeman, goede service en tevreden met mijn aankopen. Aanrader voor elke game liefhebber!
MODEX specializes in providing high-performance pre-built computers for both businesses and individuals. We are dedicated to quality and performance, carefully selecting top-grade components to ensure that every system we offer meets the demands of our customers. Our pre-built machines are professionally assembled and fine-tuned for optimal efficiency, giving you a hassle-free experience right out of the box. At MODEX, we understand that different users have different needs. Whether you're a gamer looking for smooth gameplay on the latest titles, a content creator requiring strong performance for editing and design tasks, or a business professional in need of a reliable workstation, we have pre-built options ready to go. Our systems are designed to offer exceptional performance and value, with configurations tailored for a variety of uses. We pride ourselves on quick and reliable delivery, so you can get your new system up and running without delay. With MODEX, you're investing in a pre-built computer that's designed for peak performance and built to last. If you have any questions or need support, our team is here to help. For more information, reach out to us at info@modexgaming.com. Let MODEX be your go-to for pre-built computers, offering innovative solutions to meet your needs.
Nederländerna
MODEX is naar mij toe gekomen om mijn pc in een nieuwe behuizing te plaatsen. Toen ik de nieuwe behuizing toch niet mooi vond, hebben ze alles netjes teruggeplaatst in de oude. Super klantvriendelijk en topservice aan huis!
Mijn computer startte niet meer, maar hij is snel langs gekomen en heeft alles snel opgelost!
Onlangs mijn computer laten schoonmaken, wegens wat problemen (leeftijd pc). Ook wat advies gekregen over mijn GPU. Zeker aan te raden
Ontzettend vriendelijk bij de verkoop van mijn oude video kaart, heeft ook nog even naar mijn nieuwe computer gekeken.
Goede pc geen problemen mee gehad en geweldige performance.