1. Damklädesbutik

Modest Fashion Boutique Through Modest Fashion we emphasize on the female intellect, identity & values. Join our journey of the reinterpretation of Fashion through Modesty. Where we follow the gentle cues of a minimalist & modest lifestyle. We offer a Modest Fashion Collection by and for women with a real love for Modesty. Transcending times, generations & style.

2,8

Medel

TrustScore 3 av 5

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

LEUGENS

Hier nogmaals een update, ik krijg continu de reactie dat ik geen klant ben maar dat ben ik wel degelijk geweest.
Ik zie dat zij nu aan iedereen hetzelfde antwoord sturen. HET KLOPT WEL!! Het is zijn de grootste oplichters! KOOP NIETS!

2 februari 2026

Svar från Modestique.nl

Beste Es, nogmaals wij zijn MODESTIQUE.NL en wij hebben geen bestelling van u. De gegevens die u heeft aangeleverd zijn bij ons onbekend.
Wij willen ook graag tot de bodem komen van dit verhaal en nagaan wat het bedrijf is waar u zich tot moet richten.
Waar heeft u deze bestelling geplaatst? Hoe heet de website? En wat voor bedrijfsnaam staat er in uw mail contact?

Gr. Klantenservice MODESTIQUE.NL

Dropshipper fictief adres in Zoermeer…

Dropshipper fictief adres in Zoermeer zogenaamd zitten zij daar, niet dus, het is een verzamelpand, ze doen dit ook in andere landen zitten waarschijnlijk ook nederlanders katvangers bij of chinesen die goed nederlands spreken ze doen dit ook in andere landen zoals Frankrijk daar stond een retour adres bij midden in een weiland. Rotzooi uit China, verzonnen mode namen mouwlengtes van aziaten xxl is nog een s maat. Alles net binnen de wet en niemand doet er wat aan.

9 januari 2026

Svar från Modestique.nl

Beste Michel, U bent geen klant van ons. We vermoeden dat u het verkeerde bedrijf adresseert. Wij zijn een compleet ander bedrijf. Dit betreft MODESTIQUE.NL. Kunt u uw review en bezwaar richting het juiste bedrijf richten? En deze review verwijderen? Gr. klantenservice MODESTIQUE.NL

Afschuwelijk

Afschuwelijk. Ik voel me zo bedonderd. De kwaliteit is bar slecht en waarschijnlijk door arme mensen in een fabriek met 1000 naaimachines gemaakt. Terugsturen moet naar China en MOET verzekerd, want anders zou je je geld niet terugkrijgen en kost totaal meer dan €75. Bestel hier NOOIT VAN JE LEVEN!

30 december 2025

Svar från Modestique.nl

Beste Wendy, U bent geen klant van ons. We vermoeden dat u het verkeerde bedrijf adresseert. Wij zijn een compleet ander bedrijf. Dit betreft MODESTIQUE.NL. Kunt u uw review en bezwaar richting het juiste bedrijf richten? En deze review verwijderen? Gr. klantenservice MODESTIQUE.NL

bagger slechte service

bagger slechte service, wil iets retourneren, eerst 100 vragen waarom etc en kan ik t na veel gedoe uiteindelijk ineens naar china gaan sturen terwijl er overal een Nederlands adres staat. Spullen inkopen van slechte kwaliteit en dan voor heel veel verkopen doet dit bedrijf gewoon🤣

1 december 2025

Svar från Modestique.nl

Beste Suus, U bent geen klant van ons. We vermoeden dat u het verkeerde bedrijf adresseert. Wij zijn een compleet ander bedrijf. Dit betreft MODESTIQUE.NL. Kunt u uw review en bezwaar richting het juiste bedrijf richten? En deze review verwijderen? Gr. klantenservice MODESTIQUE.NL

Mooie stoffen

Kleding die God eert

15 januari 2025

Svar från Modestique.nl

Hi Renessa, bedankt voor jouw review. Fijn dat de bestelling naar verwachting en voldoening was. Gr. Klantenservice MODESTIQUE.NL

Goed product

Levertijd is acceptabel, product is exact zoals beschreven, praktisch en van goede kwaliteit.
Nog geen ervaring met de bereikbaarheid en de beschikbaarheid van de klantendienst.

27 augusti 2024

Geen communicatie product is beschadigd…

Geen communicatie product is beschadigd aangekomen 2 mails gestuurd geen reactie NIETS bestellen producten komen uit China slechte kwaliteit

3 juli 2024

Svar från Modestique.nl

Beste B Neijmeijer, U bent geen klant van ons. We vermoeden dat u het verkeerde bedrijf adresseert. Wij zijn een compleet ander bedrijf. Dit betreft MODESTIQUE.NL. Kunt u uw review en bezwaar richting het juiste bedrijf richten? En deze review verwijderen? Gr. klantenservice MODESTIQUE.NL

Ben er achter gekomen dat mijn spullen…

Ben er achter gekomen dat mijn spullen uit China komen. De levertijd wordt erg lang hierdoor , dat wordt niet vermeld. Goedkope spullen inkopen en met veel winst doorsturen. Hier bestel ik nooit meer iets. Oplichters bende . Bestel hier niets..Hierop kun je wel reageren maar op mijn mails niet.

24 juli 2024

Svar från Modestique.nl

Beste Willem, U bent geen klant van ons. We vermoeden dat u het verkeerde bedrijf adresseert. Wij zijn een compleet ander bedrijf. Dit betreft MODESTIQUE.NL. Kunt u uw review en bezwaar richting het juiste bedrijf richten? En deze review verwijderen? Gr. klantenservice MODESTIQUE.NL

Zeer tevreden over mijn aankoop

Zeer tevreden over mijn aankoop. Service is super, je wordt op een snelle en professionele manier geholpen. Pakketje is ingepakt op een leuke manier. Een aanrader!

5 juni 2024

Svar från Modestique.nl

Hoi, Bedankt voor jouw review! Wat fijn dat je tevreden bent met jouw aankoop! Groetjes, Modestique.nl