Modernhouse.dk Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg holdte min søns barnedåb her i weekend og der fik vi en fin gave købt fra modernhouse, som desværre havde en lille fejl da jeg pakkede den ud. Har i dag skrevet til firmaet. De svarede inden for 3... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg bestilte en aya&ida termoflaske med gravering. Jeg er så tilfreds, det er så fint! Jeg bestilte en søndag aften og allerede mandag formiddag var den sendt afsted og kunne afhentes tirsdag i pakkes... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En kundeservice lige som den skal være! Nemt at navigere på hjemmesiden og gode priser. Kort efter bestilling var ordren allerede pakket og sendt afsted. Undervejs i leveringen var det nemt at følge m... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kanon god og hurtig service på e-mail. ...... hurtig response på ordre ( bliver send fra dag til dag ). kommer helt sikkert forbi igen og bestiller mere fable wood hos jer. stor ros til m... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Inredningsarkitekt
  2. Dekoration- och inredningsbutik

Skrivet av företaget

ModernHouse ligger stor vægt på personlighed og tilbyder flotte og stilrene designs til det moderne hjem. ModernHouse støtter op omkring dansk design og upcomers, hvilket betyder, at mange af de brands som forhandles her på siden, er danske upcoming designere, som er de nyeste designere inden for boligindretning. Vi ligger stor vægt på, at dette skal være en webshop, som giver god inspiration til den moderne indretning, hverdagens fester og hygge. Derfor finder du et bredt udvalg af flot og populær design, samt skønne gaveartikler.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

392 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

52 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Ingen problemer

Købte dåbskort. De kom hurtigt og var virkelig godt pakket, så der ikke var bøjede hjørner eller andet.

2 februari 2026
Logotyp för Modernhouse.dk

Svar från Modernhouse.dk

Tusind tak for din anmeldelse. Det er jeg glad for at høre – både at leveringen var hurtig, og at kortene kom frem i god stand 👍

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg havde bestilt fødselsdags tog med…

Jeg havde bestilt fødselsdags tog med navn på- men ingen navn. De små hvide stifter i tallene var faldet ud og den der skal monteres i hullet på tal 0 kan ikke side fast.
Jeg er ked af det - dårlig oplevelse
Det er jo ret dyrt for små plastik figurer

4 februari 2026
Logotyp för Modernhouse.dk

Svar från Modernhouse.dk

Hej Jessie,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – jeg er oprigtig ked af at høre at du ikke er tilfreds med produktet.

Navnet bør være graveret på pigens trøje i fødselsdagstoget, men det ændrer naturligvis ikke på, at din samlede oplevelse ikke har levet op til forventningerne. De løse stifter og problemerne med tallet 0 lyder som en produktfejl, og det beklager vi meget.

Ved tale om fejl eller mangler på et produkt, opfordrer vi altid til, at man kontakter vores kundeservice direkte på vores mail: shop@modernhouse.dk.

Vi har et stort ønske om at hjælpe og finde en løsning ved fejl og mangler. Men dette gøres nemmest ved henvendelse til vores kundeservice.

Jeg håber, du vil give os mulighed for at rette op på oplevelsen og hjælpe dig.

God dag
Mvh Mirjam
ModernHouse.dk

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Efter at have handlet ved Modern House…

Efter at have handlet ved Modern House er jeg begyndt at modtage store mængder dansk spam og phishing emails. Spamemails sendes til den unikke emailadresse jeg kun har brugt til at handle hos Modernhouse med. Modernhouse kundeservice har ikke nogen idé om hvordan den unikken mailadresse er blevet videregivet.

10 augusti 2025
Omdöme utan inbjudan

Kæmpe anbefaling af Modern House

Kæmpe anbefaling af Modern House!
Jeg havde et spørgsmål om en vare med gravering og jeg fik hurtigt svar. Jeg lagde ordren og i løbet af få minutter var den klar til afhentning.
Det er sjældent man oplever SÅ god service fra en virksomhed, som man gør her ved Modern House.

5 november 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.