Modernhouse.dk Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg holdte min søns barnedåb her i weekend og der fik vi en fin gave købt fra modernhouse, som desværre havde en lille fejl da jeg pakkede den ud. Har i dag skrevet til firmaet. De svarede inden for 3... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg bestilte en aya&ida termoflaske med gravering. Jeg er så tilfreds, det er så fint! Jeg bestilte en søndag aften og allerede mandag formiddag var den sendt afsted og kunne afhentes tirsdag i pakkes... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En kundeservice lige som den skal være! Nemt at navigere på hjemmesiden og gode priser. Kort efter bestilling var ordren allerede pakket og sendt afsted. Undervejs i leveringen var det nemt at følge m... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kanon god og hurtig service på e-mail. ...... hurtig response på ordre ( bliver send fra dag til dag ). kommer helt sikkert forbi igen og bestiller mere fable wood hos jer. stor ros til m... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Inredningsarkitekt
  2. Dekoration- och inredningsbutik

Skrivet av företaget

ModernHouse ligger stor vægt på personlighed og tilbyder flotte og stilrene designs til det moderne hjem. ModernHouse støtter op omkring dansk design og upcomers, hvilket betyder, at mange af de brands som forhandles her på siden, er danske upcoming designere, som er de nyeste designere inden for boligindretning. Vi ligger stor vægt på, at dette skal være en webshop, som giver god inspiration til den moderne indretning, hverdagens fester og hygge. Derfor finder du et bredt udvalg af flot og populær design, samt skønne gaveartikler.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

392 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

53 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lækkert udvalg af Aya&Ida produkter og…

Lækkert udvalg af Aya&Ida produkter og ikke mindst hurtig ekspedition+levering ⭐x5

3 augusti 2023

Hej Maja,
Mange tak for din meget fine 5-stjernet anmeldelse. 😊 Det glæder mig at høre du er glad for dit køb af de fine Aya og Ida produkter, samt at du er tilfreds med vores hurtige levering.

Nemt at bestille

Nemt at bestille - hurtig levering 😊

1 augusti 2023

Hej Sanne,
Mange tak for din fine 5-stjernet anmeldelse. Det glæder mig at læse at du har haft en god købs-oplevelse hos os. 😊

Vægur

Meget tilfreds med produktet 🤗

4 juli 2023

Hej Signe,
Mange tak for din anmeldelse, hvor er det dejligt at læse du er tilfreds med dit købte produkt. :-)

Super lækre varer.

Fantastisk hurtig service. Super lækre varer, som helt lever op til forventningerne. 👍🏻🙂

Hej Pia,
Mange tak for din meget fine 5-stjernet anmeldelse. Det glæder mig at alt lever op til dine forventninger.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk 😉 ganske enkelt hurtig…

Fantastisk 😉 ganske enkelt hurtig betjening og fremsendelse af varen. Tak 🍾🥂

15 juli 2023

Hej Tommy,
Mange tak for din skønne 5-stjernet anmeldelse. :-) Det glæder mig at læse du har været tilfreds med din oplevelse hos os. :-)

Tilfreds!

Meget hurtigt levering!

9 juli 2023

Hej Janne,
Mange tak for din fine anmeldelse, dejligt at læse du har været tilfreds med vores hurtige levering. :-)

Lækre produkter

Lækre produkter, hurtig levering.

3 juli 2023

Hej E,
Tak for din meget fine anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med både vores produkter og den hurtige levering.

Hurtig ekspedition

Bestilte mine varer mandag eftermiddag og modtog dem onsdag👍🏻😊

Hej Lotte,
Tak for din fine 5-stjernet anmeldelse. :-) Hvor er det dejligt at læse at du har været tilfeds med vores hurtige leveringstid.

Du ønskes en rigtig god dag.

Alt godt

Alt godt. Lynhurtig levering og en fin bare. Nemt og hurtigt

Hej Dorthe,
Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse. :-) Det glæder mig at læse at du har været tilfreds med vores leveringstid og den leverede vare.

Du er altid velkommen en anden gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super oplevelse og hurtig levering

Super oplevelse og hurtig levering. Fik tilmed rabat fordi min vare var billigere et andet sted, super service

Hej Anne,
Mange tak for din meget fine 5-stjernet anmeldelse. Det glæder mig at du har været tilfreds med vores kundeservice, og at vi kunne give dig den oplevelse som enhver kunde fortjener :-)

Rigtig god dag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Så lækker en drikkedunk og den kom…

Så lækker en drikkedunk og den kom efter 2 dage, så hurtig betjening

28 juni 2023

Hej Lisbeth,
Mange tak for din fine 5-stjernet anmeldelse, det glæder mig at læse du har været tilfreds med vores hurtige levering.

God dag og sommer

Prisen og hurtig levering 👍

Prisen og hurtig levering 👍. Vil helt sikkert handle der igen.

26 juni 2023

Hej Hanne,
Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse, det glæder mig at læse du har lyst til at vende tilbage, du er altid velkommen.

God dag og sommer.

God oplevelse

God oplevelse, hurtig levering

5 juni 2023

Hej,
Tak for din 5 stjernet anmeldelse, det glæder mig at det har været en god oplevelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service, god pris, hurtig levering

God service, god pris, hurtig levering, tak )

29 maj 2023

Hej Andrei,
Tak for din 5-stjernet anmeldelse, det glæder mig at du har været tilfreds med at handle hos os.

Modernhouse.dk ..... en moderne oplevelse

Kanon god og hurtig service på e-mail.

...... hurtig response på ordre ( bliver send fra dag til dag ).

kommer helt sikkert forbi igen og bestiller mere fable wood hos jer.

stor ros til modernhouse herfra ..... 5 stjerner herfra.

walther richter hansen

30 maj 2023

Hej Walther,
Tak for for din anmeldelse og dine ordre. Det er dejligt at læse du er tilfreds ved at handle hos os, du er altid velkommen en anden gang.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Jeg ville købe 3 plakater, men kun de to var på lager.

Det lykkedes alligevel at få bestilt den sidste, og få dem sendt samlet.

24 maj 2023

Hej Lone,
Mange tak for din fine 5-stjernet anmeldelse. :-) Dejligt at jeg kunne hjælpe til en god oplevelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig og nem bestilling og modtaget få…

Hurtig og nem bestilling og modtaget få dage senere.

17 maj 2023

Hej Helle,
Tak for din 5-stjernet anmeldelse, det glæder mig at læse du har været tilfreds med at handle hos os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Varen levede helt op til…

Varen levede helt op til forventningerne, hurtig levering.

14 maj 2023

Hej Connie,
Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse, det glæder mig at alt er som du har forventet.

Alt var som lovet.

Alt kom til tiden og præcis som det skulle. Alt var som lovet.

2 maj 2023

Hej Tobias,
Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse. Det glæder mig at alt har været præcis som du ønsker og forventet.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.