Modehuis Kroon Omdömen

TrustScore 1 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

zijn oplichters, dropship, niet retourneerbaar. Liegen over materiaal: katoen blijkt zwaar synthetisch. Daarover mailen is idioot, gaan niet in op reactie/vraag, willen alleen maar meer troep aansme... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heel slechte, goedkope kleding Waardeloze maten Eindeloos mailcontact als je wilt retoureneren en dan mag je het retourneren naar China!!!!! Track&Trace Niet bezoeken deze website en zeker niet... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

zijn oplichters, na 50 mails toch retourneerbaar. Wat denk je nemen ze het pakket niet aan dus nog 82 euro extra kwijt aan verzending. Echt flut zooi en synthetisch. Ben letterlijk 80 mail ver... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Simpel. Inferieure produkten met een waarde van een fractie van vraagprijs. Retour policy = crimineel. Retourkosten minimaal 50 euro. Wordt naar China teruggestuurd. Ruilen kan dan weer wel minimaal 1... Se mer

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 98 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

51 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zoals eerder gelezen in de reviews

Zoals eerder gelezen in de reviews, regelrechte oplichting! Linnen broek besteld, omdat er geadverteerd werd op pinterest, maar het is een waardeloos bul!
Mijn advies is dan ook; trap er niet in, goedkope troep uit
China! Geen klantenservice die reageert op de klacht… had ik maar eerder de reviews gelezen….

Hallo Mariette,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling. We willen dit graag voor je oplossen, maar we hebben geen enkele e-mail van je ontvangen over deze kwestie. Ook jammer te vernemen dat je de indruk hebt dat we niet reageren, terwijl we klanten juist graag helpen bij vragen of problemen.

We staan altijd open voor contact en willen dit graag met je oplossen. Stuur ons even een berichtje via info@modehuis-kroon.com, dan kijken we samen naar een passende oplossing. We horen graag van je!

Met vriendelijke groeten,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Modehuis Kroon- stoot het van de troon

In de advertentie stond dat de blouse die ik bestelde, van een mooie linnen/katoen mix gemaakt was.
Toen de blouse binnen kwam leek hij in NIETS op de blouse van de advertentie.
100% polyester stond er in het kaartje. Superlelijke stof, lelijke stiksels. Cheap-cheaper-cheapest!!
Koop hier nooit iets! Oplichting!!

26 mars 2025

Hallo Sandra,

Dank je wel voor je feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de blouse. We vinden het belangrijk om eerlijke en kwalitatieve producten te leveren en besteden veel zorg aan onze collecties.We hebben helaas geen bestelling kunnen traceren onder je naam en kunnen daardoor niet precies zien om welk artikel het gaat. We willen je uiteraard graag verder helpen en zoeken naar een passende oplossing voor je.

Stuur gerust een bericht naar info@modehuis-kroon.com en dan kijken we samen naar een oplossing.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dit is een chinese webwinkel die zich…

Dit is een chinese webwinkel die zich voordoet als Nederlands modehuis.
Ze verkopen Shein kwaliteit polyester kleding voor de hoofdprijs, retourneren naar China. Waardoor dit duurder zou zijn dan aankoopbedrag. Dit mag niet volgens Europese wetgeving.

Hallo Daan,

Dank voor je feedback.

We willen je graag geruststellen dat Modehuis Kroon transparant is over onze producten en retourvoorwaarden. Alle informatie over onze producten, prijzen en retourneren is duidelijk te vinden op onze website.

We begrijpen je bezorgdheid, maar kunnen geen bestelling onder jouw naam terugvinden in ons systeem, waardoor we niet precies weten waar de ontevredenheid vandaan komt.

Mocht je verder nog vragen of assistentie nodig hebben, staan we klaar om je te helpen! Neem gerust contact op via info@modehuis-kroon.com

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Toen het kleedje er na een week was…

Toen het kleedje er na een week was bleek het een heeel flauw afkooksel te zijn van het kleedje op hun foto’s. Kwaliteit een soort t-shirtstof ipv een geklede stof, mouwen veel korter en de brede band in de taille is een bedroevend riempje dat je zelf ergens moet knopen

Hallo Veerle,

Dank je wel voor je feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat je niet tevreden bent met het ontvangen kleedje. We hebben helaas geen bestelling kunnen traceren onder je naam en kunnen daardoor niet precies zien om welk artikel het gaat. We willen je uiteraard graag verder helpen en zoeken naar een passende oplossing voor je.

Zo slecht

Zo slecht. Weer mijn pakket niet gekregen!
Nooit enige tegenprestatie gehad sterker nog je betaald de hoofdprijs !
Advies koop hier niets het lijkt mooier dan het is !

19 mars 2025

Hallo Carina,

Bedankt voor je bericht, en wat vervelend dat je het gevoel hebt dat je pakket niet op tijd aankomt. We willen je laten weten dat we je vandaag nog hebben geïnformeerd over de status van je pakket, en dat het op dit moment onderweg is naar jou.

We begrijpen dat wachten op een bestelling frustrerend kan zijn, maar we doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groeten,

Nep Nep Nep

Wat een tegenvaller !! Het roze vest dat ik besteld had zag er op de foto's van een andere kwaliteit uit dan de werkelijkheid. Het is gewoon polyester. Normaal kost het vest € 80, nu € 40. Goede prijs.. Ik dacht Modehuis Kroon is een betrouwbare winkel in Nederland. De reviews waren positief, dus je denkt er kan niks fout gaan. Volgende keer toch maar even verder kijken op Trust Pilot, die staat vol met negatieve reviews !! Bij de H&M heb ik altijd maat L voor vesten en truien, ik had niet verwacht dat de vest die ik besteld had uit China kwam, dus maat L was veel te klein, dit leek wel maat S. Ik moest ook 11 dagen wachten op mijn bestelling, toen viel het kwartje, dit komt uit China !! Om het artikel te retourneren gaat een heel mail proces vooraf !! Eerst proberen ze om het artikel te ruilen voor iets anders. Als je dan toch zegt dat je je geld terug wil, dan moet je foto's maken van het artikel, in en uit de verpakking. Nadat ik al die foto's had toegestuurd, kreeg ik akkoord om terug te sturen naar een adres in China. De kosten zijn voor mijn rekening en bedragen bijna € 60, terwijl het artikel minder heeft gekost. Hierbij word ik er op gewezen dat het risico dat het pakket niet aankomt voor mijn risico is en ik geen geld terugkrijg. Ik geef het vest wel aan mijn kleindochter van 14, die past het vast..NOOIT meer bestel ik nog iets bij Modehuis Kroon!!! Oplichters zijn het.

18 mars 2025

Hallo Inge,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over het roze vest en onze service. We willen graag verduidelijken dat we je inderdaad de optie hebben aangeboden om het vest om te ruilen voor een grotere maat, zodat het beter zou passen. Helaas heb je ervoor gekozen dit aanbod niet te accepteren.

Daarnaast wordt op onze website duidelijk vermeld dat de artikelen vanuit Azië worden verzonden en dat retourzendingen ook daarheen terug moeten. Deze informatie, inclusief de kosten en het proces van retourneren, staat transparant aangegeven en wordt niet pas na de bestelling gedeeld.

We begrijpen dat retourkosten vervelend kunnen zijn, vooral als ze hoger uitvallen, maar dit is iets dat we op voorhand zo duidelijk mogelijk communiceren. Ook hebben we je enkele oplossingen aangeboden om je tegemoet te komen wat betreft het retourneren, maar helaas hebben we hier geen verdere reactie op ontvangen.

Mocht je nog vragen of verdere hulp willen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag waar mogelijk.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heel slecht kwaliteit en service!!

Heel slecht kwaliteit en service!!
Wat je besteld hebt komt helemaal niet overheen wat op de foto staat grote telurstelling.
Op eigen kosten via DHL nog retourzenden.
Oplichterij mijn tip,is bestel hier niet!!

12 mars 2025

Hallo Indira,

Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bestelling en onze service. We willen je graag laten weten dat ons retourbeleid en de informatie over retourkosten duidelijk op onze website vermeld staan, zodat klanten goed geïnformeerd zijn voordat ze een bestelling plaatsen. Wat betreft jouw situatie, hebben we je enkele oplossingen aangeboden om je tegemoet te komen, maar helaas hebben we hier geen reactie op ontvangen.

We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, dus mocht je nog vragen of verdere hulp nodig hebben, laat het ons gerust weten. We staan altijd klaar om te helpen waar we kunnen!

Ballentent zo geen oplichting

Vreselijke service.
Wat een ballentent
Idd je voelt je opgelicht
Prachtige foto’s van hun ‘kleding’
Met puur polyester
DOE HET NIET
Terugsturen mag je naar China via DHL a raison van veelvoud van uw aankoopkosten
En dan maar afwachten of je de gerestitueerd wordt

Hallo Rinus,

Dank je wel voor je feedback. We vinden het jammer dat je ervaring niet naar wens was. We hebben je verschillende oplossingen aangeboden en hopen dat één daarvan je verder heeft geholpen.

Wat betreft de stof en de retourzending: we vermelden duidelijk dat de producten uit Azië komen en dat retouren naar ons magazijn moeten worden gestuurd.

Als je nog hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via info@modehuis-kroon.com.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het is een GROTE oplichters Chinese…

Het is een GROTE oplichters Chinese bende met hun kul verhalen !!!!!!!!
Het is rotzooi, allemaal glinsterende polyester troep. 100% polyester, dus lekker klef en zweten.
Baggerzooi.
Hoe zo TEVREDENHEIDS GARANTIE . Terug sturen naar China voor € 60,00 met DHL dure hobby.
Troep, geef je geld niet uit aan die troep.

9 mars 2025

Hallo Lohuis,

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop. We hebben je netjes te woord gestaan en je de nodige informatie gegeven, waarin we duidelijk hebben gemaakt dat ons retourbeleid op onze website staat vermeld. Dit is volledig transparant en wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd.

Mocht je met wat anders hulp nodig hebben, staan we klaar om je te helpen. Je kunt gerust contact opnemen met ons via het e-mailadres info@modehuis-kroon.com.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Te mooi om waar te zijn...

Te mooi om waar te zijn...
Overhemd besteld voor een schappelijke prijs.
Uiteindelijk overhemd toegestuurd gekregen wat in de verste verten niet lijkt op het overhemd waarmee wordt geadverteerd op de website. Compleet andere stof, synthetisch, waardeloze snit. Zit echt nergens naar. Retour sturen naar China op eigen kosten. Bovendien geen respons via e-mail.
Trap er niet in

Hallo Ward,

Dank je wel voor je feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat je niet tevreden bent met het ontvangen overhemd. We hebben echter geen e-mail van jou terug kunnen vinden in ons systeem.

Neem gerust contact op met ons via het e-mailadres info@modehuis-kroon.com, zodat we je verder kunnen helpen en een oplossing kunnen vinden.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Deze webwinkel vraagt normale prijzen…

Deze webwinkel vraagt normale prijzen voor echt zeer goedkope troep die uit China komt. Ik heb twee overhemden besteld die op geen enkele manier lijken op zoals deze in de webshop worden getoond. De overhemden waren lelijk in elkaar gezet en van synthetische troep gemaakt. Om ze te mogen terugsturen moest ik foto's toesturen van de overhemden, eerst per stuk verpakt en van het gehele pakket. Later moest ik het weer uitpakken omdat er ook foto's van de overhemden uit de verpakking moesten worden gemaakt. Nadat ik al die foto's had toegestuurd, kreeg ik akkoord om terug te sturen naar een adres in China. De kosten zijn voor mijn rekening en bedragen minimaal euro 52. Hierbij word ik er op gewezen dat het risico dat het pakket niet aankomt voor mijn risico is en ik dan dus geen geld terug ontvang. Aangezien de twee over hemden zo'n 70 euro kosten en het risico bestaat dat je dat niet terugkrijgt, heb ik maar berust in mijn verlies. Ik had geen zin om ook nog eens euro 52 extra kwijt te raken. Oplichters zijn het.

Hallo Arend,

Bedankt voor je feedback, al vinden we het jammer om te horen dat je ervaring niet naar wens is geweest. We willen je graag verder helpen en kijken naar het probleem, maar op dit moment kunnen we je gegevens niet terugvinden in ons systeem. Zou je ons kunnen voorzien van je bestelgegevens?

We willen ook graag verduidelijken dat het op onze website duidelijk wordt vermeld dat de artikelen uit Azië komen en dat retourzendingen naar ons magazijn in China moeten worden gestuurd. Dit staat beschreven om klanten hiervan bewust te maken voordat ze hun aankoop doen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

10 dagen geleden iets besteld bij dit…

10 dagen geleden iets besteld bij dit ‘bedrijf’. Niets ontvangen. Telefonisch reclameren kan niet. En op mailtjes wordt niet gereageerd. Al evenmin op een verzoek cq sommatie om restitutie van de betaalde kosten. Lijkt dus een notoire oplichter te zijn.

15 februari 2025

Hallo Arnold,

Wat vervelend om te horen dat je nog niks hebt ontvangen! We hebben geprobeerd je te vinden in ons systeem, maar konden geen gegevens van je bestelling achterhalen.

Uiteraard willen we dit zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via info@modehuis-kroon.com, zodat we kunnen uitzoeken wat er precies is gebeurd en ervoor kunnen zorgen dat je bestelling netjes wordt afgehandeld?

team Modehuis Kroon

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.