zijn oplichters, dropship, niet retourneerbaar. Liegen over materiaal: katoen blijkt zwaar synthetisch. Daarover mailen is idioot, gaan niet in op reactie/vraag, willen alleen maar meer troep aansme... Se mer
Företaget har svarat
Heel slechte, goedkope kleding Waardeloze maten Eindeloos mailcontact als je wilt retoureneren en dan mag je het retourneren naar China!!!!! Track&Trace Niet bezoeken deze website en zeker niet... Se mer
Företaget har svarat
zijn oplichters, na 50 mails toch retourneerbaar. Wat denk je nemen ze het pakket niet aan dus nog 82 euro extra kwijt aan verzending. Echt flut zooi en synthetisch. Ben letterlijk 80 mail ver... Se mer
Företaget har svarat
Simpel. Inferieure produkten met een waarde van een fractie van vraagprijs. Retour policy = crimineel. Retourkosten minimaal 50 euro. Wordt naar China teruggestuurd. Ruilen kan dan weer wel minimaal 1... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 98 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zoals eerder gelezen in de reviews, regelrechte oplichting! Linnen broek besteld, omdat er geadverteerd werd op pinterest, maar het is een waardeloos bul!
Mijn advies is dan ook; trap er niet in, goedkope troep uit
China! Geen klantenservice die reageert op de klacht… had ik maar eerder de reviews gelezen….

Svar från Modehuis Kroon
In de advertentie stond dat de blouse die ik bestelde, van een mooie linnen/katoen mix gemaakt was.
Toen de blouse binnen kwam leek hij in NIETS op de blouse van de advertentie.
100% polyester stond er in het kaartje. Superlelijke stof, lelijke stiksels. Cheap-cheaper-cheapest!!
Koop hier nooit iets! Oplichting!!

Svar från Modehuis Kroon
Dit is een chinese webwinkel die zich voordoet als Nederlands modehuis.
Ze verkopen Shein kwaliteit polyester kleding voor de hoofdprijs, retourneren naar China. Waardoor dit duurder zou zijn dan aankoopbedrag. Dit mag niet volgens Europese wetgeving.

Svar från Modehuis Kroon
Toen het kleedje er na een week was bleek het een heeel flauw afkooksel te zijn van het kleedje op hun foto’s. Kwaliteit een soort t-shirtstof ipv een geklede stof, mouwen veel korter en de brede band in de taille is een bedroevend riempje dat je zelf ergens moet knopen

Svar från Modehuis Kroon
Zo slecht. Weer mijn pakket niet gekregen!
Nooit enige tegenprestatie gehad sterker nog je betaald de hoofdprijs !
Advies koop hier niets het lijkt mooier dan het is !

Svar från Modehuis Kroon
Wat een tegenvaller !! Het roze vest dat ik besteld had zag er op de foto's van een andere kwaliteit uit dan de werkelijkheid. Het is gewoon polyester. Normaal kost het vest € 80, nu € 40. Goede prijs.. Ik dacht Modehuis Kroon is een betrouwbare winkel in Nederland. De reviews waren positief, dus je denkt er kan niks fout gaan. Volgende keer toch maar even verder kijken op Trust Pilot, die staat vol met negatieve reviews !! Bij de H&M heb ik altijd maat L voor vesten en truien, ik had niet verwacht dat de vest die ik besteld had uit China kwam, dus maat L was veel te klein, dit leek wel maat S. Ik moest ook 11 dagen wachten op mijn bestelling, toen viel het kwartje, dit komt uit China !! Om het artikel te retourneren gaat een heel mail proces vooraf !! Eerst proberen ze om het artikel te ruilen voor iets anders. Als je dan toch zegt dat je je geld terug wil, dan moet je foto's maken van het artikel, in en uit de verpakking. Nadat ik al die foto's had toegestuurd, kreeg ik akkoord om terug te sturen naar een adres in China. De kosten zijn voor mijn rekening en bedragen bijna € 60, terwijl het artikel minder heeft gekost. Hierbij word ik er op gewezen dat het risico dat het pakket niet aankomt voor mijn risico is en ik geen geld terugkrijg. Ik geef het vest wel aan mijn kleindochter van 14, die past het vast..NOOIT meer bestel ik nog iets bij Modehuis Kroon!!! Oplichters zijn het.

Svar från Modehuis Kroon
Heel slecht kwaliteit en service!!
Wat je besteld hebt komt helemaal niet overheen wat op de foto staat grote telurstelling.
Op eigen kosten via DHL nog retourzenden.
Oplichterij mijn tip,is bestel hier niet!!

Vreselijke service.
Wat een ballentent
Idd je voelt je opgelicht
Prachtige foto’s van hun ‘kleding’
Met puur polyester
DOE HET NIET
Terugsturen mag je naar China via DHL a raison van veelvoud van uw aankoopkosten
En dan maar afwachten of je de gerestitueerd wordt

Svar från Modehuis Kroon
Het is een GROTE oplichters Chinese bende met hun kul verhalen !!!!!!!!
Het is rotzooi, allemaal glinsterende polyester troep. 100% polyester, dus lekker klef en zweten.
Baggerzooi.
Hoe zo TEVREDENHEIDS GARANTIE . Terug sturen naar China voor € 60,00 met DHL dure hobby.
Troep, geef je geld niet uit aan die troep.

Svar från Modehuis Kroon
Te mooi om waar te zijn...
Overhemd besteld voor een schappelijke prijs.
Uiteindelijk overhemd toegestuurd gekregen wat in de verste verten niet lijkt op het overhemd waarmee wordt geadverteerd op de website. Compleet andere stof, synthetisch, waardeloze snit. Zit echt nergens naar. Retour sturen naar China op eigen kosten. Bovendien geen respons via e-mail.
Trap er niet in

Svar från Modehuis Kroon
Deze webwinkel vraagt normale prijzen voor echt zeer goedkope troep die uit China komt. Ik heb twee overhemden besteld die op geen enkele manier lijken op zoals deze in de webshop worden getoond. De overhemden waren lelijk in elkaar gezet en van synthetische troep gemaakt. Om ze te mogen terugsturen moest ik foto's toesturen van de overhemden, eerst per stuk verpakt en van het gehele pakket. Later moest ik het weer uitpakken omdat er ook foto's van de overhemden uit de verpakking moesten worden gemaakt. Nadat ik al die foto's had toegestuurd, kreeg ik akkoord om terug te sturen naar een adres in China. De kosten zijn voor mijn rekening en bedragen minimaal euro 52. Hierbij word ik er op gewezen dat het risico dat het pakket niet aankomt voor mijn risico is en ik dan dus geen geld terug ontvang. Aangezien de twee over hemden zo'n 70 euro kosten en het risico bestaat dat je dat niet terugkrijgt, heb ik maar berust in mijn verlies. Ik had geen zin om ook nog eens euro 52 extra kwijt te raken. Oplichters zijn het.

Svar från Modehuis Kroon
10 dagen geleden iets besteld bij dit ‘bedrijf’. Niets ontvangen. Telefonisch reclameren kan niet. En op mailtjes wordt niet gereageerd. Al evenmin op een verzoek cq sommatie om restitutie van de betaalde kosten. Lijkt dus een notoire oplichter te zijn.

Svar från Modehuis Kroon
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.